evet beyler bekledıgımız an geldi sanırım. bu gece biyerde bulusup şu karın tadını çıkaralım diyorum :)
subaru başlıgında açtık ama 4*4 gelmek ısteyen butun arkadaslarımız buyursun gelsin.
evet fikirler ve mekan önerilerinizi alalım...
Printable View
evet beyler bekledıgımız an geldi sanırım. bu gece biyerde bulusup şu karın tadını çıkaralım diyorum :)
subaru başlıgında açtık ama 4*4 gelmek ısteyen butun arkadaslarımız buyursun gelsin.
evet fikirler ve mekan önerilerinizi alalım...
Olimpiyat stadına izin verirlermiki acaba?
Anadolu yakasında buluşma olursa,haftaya akşam saatleri eşlik edebilirim 4x4'ümle :)
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h2qlj.jpg
Beylikdüzü yeni pazarın parkyeri. Görmüş olduğunuz alanın 4-5 katı
kadar müsait bi alan var. Ben akşam çıkarım CRV ile...
Videoları eksik etmeyin, bizide bu zevkten mahrum bırakmayın :D
Yigit'i cagirin, video cekin, youtube'a koyun, youtube sensation olursunuz direk :)
ceco mobese çeken biyerde yapında bizde ibb den izleyelm canlı :D
bahçeşehir migros otoparkı geç saatlerde güzel oluyordu olimpiyatda güvenlikçilerle sıkıntı oluyor du en son :)
@burkaykalyon konuyu okuma akşama ara kablo yapar cıkarız bmw le yanlaruk biraz :D
birazdaha kızıstırayım ortalığı.
MANGAL DİYORUM , KARIN ÜZERİNDE SUCUK DİYORUM...
istanbul parka bekleriz kanka biz oradayız gibi görünüo
Ne kadar onden cekıs aracım olsada hep su kar yagmasını bekledım ve yerlerın buz tutmasını cocuk gıbı yerımde duramıyorum ofıste saatte bakıyorum ıkıde bır :D
lan bi 2 tane iterken 2 de çekenimiz olmadı be :(
subaru sesiyle ezmiş sanırım :o
ceco bunu yapmıcaktın sıçtın ağzıma kardeşim çok sağol :( çok video çekmeyinde bi tarafımız şişmesin bari :D
bende şimdi konu açmak için girmiştim tech e ve konu zaten açılmış :D:D
en güzel ve rahat yer istanbul park otoparkı olacaktır diye düşünüyorum :)