GTİ VTS Sahipleri bu baslik altinda toplansak iyi olur diye dusunuyorum. Karsilikli fikir alisverisi , problemlerimiz , bulusmalar vs gibi konular uzerine uygun bir baslik olacaktir
Printable View
GTİ VTS Sahipleri bu baslik altinda toplansak iyi olur diye dusunuyorum. Karsilikli fikir alisverisi , problemlerimiz , bulusmalar vs gibi konular uzerine uygun bir baslik olacaktir
İyi fikir. Sorgulama konusu laklak kosesine donmustu. Konu amacinin disina cikmaya baslamisti
Evet cikaranlarin icinde bende vardim acikcasi hakli bir uyari aldik ve bu basligi actim
İyi yaptın kardeşim yaa :)
Duz boru vardi zaten bende Sebring XT1 koydum tek kelime ile mukemmel oldu ... Su an sadece bir sirkeleme problemim var o da rolanti yada oksijen sensorunden sanirim bilemiyorum baktiracagim...
Evet noluyooo burda bakalım :D
İşte bu iyi oldu :icon_tup::icon_tup:
Cemo 306 Nerede :)
bi siftah yapalım o zaman s.a
Alykm selam alper abi :) Garajdamı şeytann
Uzun zamandır kafamda bir 106 gti almak var eskiden beri hep istedim ama kısmet olmadı bu aralar iyice sardım.. bira araştırdım ama pek net bi bilgiye ulaşamadım..
şimdi tech üyelerine bir kaç sorum olucak buradaki arkadaşların engin bilgileri faydalı olucaktır diye düşündüm...
öncelikle 106 gti alınır mı? kronik sorunu var mıdır? yakıt bakımından tahmini bir bilgi paylaşabilir misiniz? alsam pişman olur muyum? piyasa durumu şimdiye göre nedir? alırken nelere dikkat edilmeli ??
madem 106 cı arkadaşlar burada buluşacak sizlerin bilgisinden birşeyler öğrenebilrisem ne mutlu bana herkese yardımları için şimdiden çok teşkkür ederim...
Egsozlu cok gti a bindim hepsinde icerde inanilmaz bir ses kafa utuluyordu sebringte bu yok birde bende duz boru oldugundan farkli bir egsoz riskine giremedim arac sikistirma seven arac biliyorsunuz araci bosaltip performans kaybi yasmaktan korktum sebringin sikistirmasida iyi bencd
[QUOTE=sinan-s;6488108]Evet noluyooo burda bakalım :D[/QUOT
Gel abi gel sanada ihtiyacimiz var
Aleykumselam
Benim fikrim piyasa fiyatlarina alacagin cogu arac eger binecegim diyorsan sana masraf cikarir ama yaparsan guzelce masrafsizda binersin , yakit olayina hic bakmadim performans araci yaksin... Aslan besleyen yemine katlanir misali
iyi olmuş valla arkadaşlar aklınızda bulunsun cc jant ve lastıklerıyle bırlıkte satıyorum ..
51 lik al , mümkünse potsuz olsun taktıgına değsin :) Sona Denızlıdekı tum 106larda hks var yırtıcı sesı var ama ben SS magnum seviyorum ve öyle kullanmıştım :)
Birde kendimi nedense hiç Hondacı olarak göremedim , hiç gti/vts konusundan çıkamıyorum :D 106 alıcam galıba yıne ; evladıyelık :soru:
sorularına elimden geldiğince cevap vermeye calışayım.
Öncelikle 106 gti kesinlikle alınır ve insanın hayatında bir kez dahi binmesi gereken bir araba çok aşırı keyifli ben hiç bir arabada bu keyfi alamadım açık konuşayım.
Kronik sorunu eğer aracın bakımlıysa temiz ise hiç bir kronıik sorunu olmaz.Örneğin çata pat eksoz patlatırsan(gazla pedalıyla) motor kulağının içindeki saplamayı kırıyor.değiştirme maliyeti 20 lira saplama zaten 1 lira felan.direksiyon kutusu bozar ama titiz kullanırsa ancak 2 senede felan bozarsın.bozuldugunu farzedersek tamiri 200 lira(2 sene rahat kullanırsın bozulmaz),bununla beraber askı rotu bozar 6 ayda bir felan tabi araban çok basıksa ve yoldaki cukurları doldurursan. :) askı rotlarıda 40 lira fiyatı.senede iki kere bozdugunu farzedersek 80 lira bi maliyeti olr sana oda titiz kullanırsan zor yani.. binde bir belki abs lambası yakar oda kendi kendine 1 kaç gün içinde söner tabi bu binde bir 106da olur olacaksada binde bir olur.yakıt konusunda piyasadaki 1.6 benzinli arabaların çoğundan az yakıyor.örneğin 1.6 motor bir astra dan az yakıyor :)
Alırsan pişman olurmusun düzgün kurcalanmamışına denk geklirsen kesinlikle pişman olmazsın.ama bitik bir arabaya denk gelirsen anandan emdiğin süt sanayilerde burnundan gelir.
piyasa durumu 8 e de 106 var 22 23 ede 106 var.eger ugraşmak istiyorsan 17 ve üzeri rakamlara cıkmak zorundasın.
alırken özellikle dikkat edilmesi gereken bir noktası yok bence sıradan bir araba yani 106 :)
Benim yazabileceğim öneriler bu kadar yoruldum valla :) yanımda olsan 106 nın bütün seceresini dökerdim sana ama parmaklarım yoruldu amma yazmışım he :)