Geçenlerde sitede video verilmişti :) Şimdide haber olarak hazırlanmış ve haberi yayınlanmaya başlamış :)
Karşınızda E S2000 Harun ( TRAFİK CANAVARI ) :)
TRAFİK MAGANDASINI ARKADAKİ ARAÇ GÖRÜNTÜLEDİ - WEB TV :: Hürriyet
Printable View
Geçenlerde sitede video verilmişti :) Şimdide haber olarak hazırlanmış ve haberi yayınlanmaya başlamış :)
Karşınızda E S2000 Harun ( TRAFİK CANAVARI ) :)
TRAFİK MAGANDASINI ARKADAKİ ARAÇ GÖRÜNTÜLEDİ - WEB TV :: Hürriyet
12 dakikalık videonun küfürsüz kısımlarını almaya çalışmışlar sanırsam :D
videoyu cekerken bunu düşündülermi acaba
bu sefer güldürmedi .. foxdan bekliyorduk
Bu haberden sonra bırazda gerçek babası söver :)
videoyu derleyip toplamışlar izlenir halde olmuş :D sonucu kötü ama cezalar gelir sanırm
O kadar Küfür yedikten sonra insan içine çıkamaz sanırım. Birde şunu merak ediyor Küfür edenle hala görüşüyor mudur :icon13:
Şimdi cezayı yollarlar peşlerinden...
Bir çoğumuzun video çekimleri vardır orada burada... Demek ki neymiş, video çekilirken dikkatli konuşmak gerekliymiş... :)
artık kimse video filan çekmesin terörist diye aratcaklar az daha baksanıza
hayır normalde bir baba bu küfürleri duysa önce edenleri sonra ettirdi diye ettireni elden geçirmesi lazım
Siteyi takip ediyolar heralde ne zaman burda muhabbeti dönse direk haberlere düşüyor
araba satılmıs plaka dusmus ne olabilir ki
Yazık ettin ormancı köyün iki gencine..
bu haberi yapanlar, yolda kurallara uyuyor, makas atmıyor şehir içi 50 den, şehirler arası 100 den yukarı çıkmıyorlar ya, Emniyet şeridini katledenleri konu yapsalar ya, onlarda bunlarla eşdeğer. ula nasıl bir ülke olduk. Adamın çektiği videodan gine o adamı cezalandırıyorlar. Yokmu bunun rtüğü falan, sosyal paylaşım sitesindeki şahsa ait videoyu izinsiz yayınlamaktan veremiyorlarmı ceza? işine gelene verirler ama ceza. Tamam yapılabilecek bir iş değil ama adamın altındaki arabayla o haraketleri yapıyorsa oda belli bir deneyimi vardır, altındakini biliyordurda yapıyordur, Şahinini yeni alan ergenin yolda 180 le makas atmasınıda izlemiyoruz.
doğrumu yanlış fakat, sosyal paylaşım sitesi diyorlar ya, ordan video alıp haber yapmalarıda yanlış. Bununda bir cezası olmalı.
Sosyal medya alanımda birini öldürdüğüm videoyu koyayım, bana ceza vermesinlerde onu alıp işlem yapamana mı ceza versinler?
Arkadaşın şoförlüğü iyi olabilir... Ya önünde arkasında panikleyip kaza yapan bir ablan, bir kardeşin, annen yada yaşlı baban olsa ne yapacaksın? Bekara karı boşamak kolay derler...
ne şoförlüğü iyi olan arkadaşlarımızı kazalarda kaybettik forumlarda...
Olay basit...
Kuralsızda olsa bir video çekersiniz, paylaşırsınız eğlenirsiniz... Yakalanırsanız cezanızı paşa paşa ödersiniz... Bunda gocunacak bir durum yok... Gülü seven dikenine katlanır...
Medyayi anlamiyorum, boyle haber olmaz, yokluktan ne haber yapacaklarini bilemediler..
Gundemde haberden bol ne var ama nedense degistirilme cabasinda.
Birde medyanin o sabit degismeyen laflari yok mu..
haber yapılma şekli yanlış olabilir ama o hareketler ne kadar doğru ?
aramızda rollinglerimizi polise mail atanlar bile var. kesin bunuda bizden biri mail atmıştır hürriyete filan.
artık her uygulamada S2000 ler kesin takılacaktır bindikleri dalı kestiler
abi haklısınız, lakin böyle şeylerin haber değerleri saçma geliyor, yapan kişiye haklısın demiyorum. Hatanın daniskası lakin, habere bakarmısınız ? Kendileri çekmişler gibi, ciddiyetsiz, fon müzikli sanki lay lay lom düğünden sahne gösteriyorlar. Yapan kişi eğlenmek amaçlı koymuş, Bu çekipde birini vurup öldürmekle aynı şey değil, Mobeseye yakalanıp ceza alsa neyse, Ama adam kendi çektiği video ile ceza alıyor. Bunu yayınlayan kanalın bunun sosyal medyadan alındığını belirtmesi gerekiyor. Benim takıldığım yer, eski videoları gün yüzüne çıkarıp gündemi niye meşgul ediyorlar. Yayınlanıcak okadar çok olay, haber oluyorki günümüz ülkesinde. Ben ona karşıyım. Fakat ya yanlış anlattım, yada yanlış anlaşıldı.
Anlamadığım başka konu ise, O adam bu haberlerden sonramı ceza yiyecek, zaten koyarken videoyu o riski göze almış. Ceza yiyebilir, yemelidirde, Ama bu videoyu ordan çıkartıp gün yüzüne koyan insanlar, hiç düşünmüyorlarmı bunun ailesi ne der, Bu adam günlük hayatta ne yapıyor. Resmen maganda gibi yayınlıyorlar, sanki dediğiniz gibi adam öldürmüş. Olmuş, gençlik Yaptığı hata ama, çok izlenen bir kanalda bu haberin çıkması o adamın rezil olması demek. Hala yanlış yaptı, paylaşsınlar diyebilirsiniz fakat biraz empati kurun, Adam yaptığı hareketten ceza yiyecek zaten bilinçsizliği yüzünden ama elaleme maskara olmanın telafisi varmı ?
videonun bu versiyonu daha güzel olmuş küfürsüz arka fonda müzik
zaten internet ortamında paylaşıldığını belirtmişler.
resmen zorla ceza kestirtcekler adama harbiden.Alıntı:
Görüntüleri internet ortamında paylaşan bu kişilere tepki yağdı. Her gün milyonlarca kişinin kullandığı İstanbul’un en işlek güzergahların birinde vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşüren bu kişiler hakkında polisin herhangi bir işlem yapıp yapmadığı ise bilinmiyor.
Arkadasim hakli olsanda bu forumda bu basliklar altinda haksiz duruma dusersin. Harun tertemiz bir cocuktur, insanlarin hayatini trafikte makas atarken hice saymaz, PS3"de araba yarisi oynar gibi trafigin altini ustune getirir ama serefisz medya onu konu edip haber yapar.
Senin ve diger duyarli arkadaslar burda bosuna laf dover. O yuzden halen diger bilincli arkadaslar cikip burda su hareketleri yapan cahil bir adami halen savunma ihtiyaci hissediyorlar.
Abi her konuda haklısında allah için şu kalınlaştırdığım örneği bırakın artık komik görünüyor hep aynı laf hep. Abin olsa kardeşin olsa amcan olsa...
Adam tabiiki kimsenin tasvip etmeyeceği hareketler yapıyor ancak şimdi ben bunu izlerken eğlendim diye kendimi suçlumu hissedicem , ben eğlendim ama ordaki amcam olsa dayım olsa falan diye mi düşüneceğim. Ozaman ben hayatta daha türkiyedeki videoları izlemeyeyim?
bunun farkındayım, ama yayınlarken yani son zamandaki fox'un ilk yayınladığı videolarıda kasdetmiştim.
Abi olayları sanki haklı gibi lansemi ettim, Yani adam haklı gibi birşey yazmadımki ben.aksine sürekli yanlış, hatalı gibi belirttim yanlış anlaşılmamak adına. Öylemi anlaşılıyor diye bir daha okudum , ilk yorumda biraz savunmuş gibi deneyim imalarını yanlış kullanmışım Ama bu asıl habercilik anlayışımı? onu kasdettim sürekli.
Şuan haberciler youtube ve benzeri sitelerden bu şekil haberleri kovalıyorlar. Yayınlayacak haber bulamayınca yeni moda bu oluyor. Şuda var hareketi yapan ceremesinide ceker. Onuda düşünmek lazım.
hadi s2000 neyse ne ,peki o minübüse ne demeli ibretlik :D
Videoyu çeken s2000 cinin arkadaşı felanmı?Yoksa aracında kamera takılı bir vatandaşın aracımı onu çözemedim tam
vay be kurallara ne kadar uygun araç kullanan bir forummuşuz. İllaki kurallara çok dikkat edenler vardırda yarımızdan fazlası makas atar diye düşünüyorum. Kaldıki benim gözümde 80 ile sol şeritte ayna kontrol etmeden, saçma sapan frene basarak araç kullanan acemilerden çok daha tehlikesiz bu videodaki kişi.
bence hiç bir ceza vidronun orjinalinde edilen küfürlerden daha ağır olamazda..
Kendini benim yerime koy istersen Atabey...
Bu postu atmadan 5-10 dakika önce eşim aradı. Yeni aldığımız aracı ilk defa kullandı ve yolda kaza atlattığından bahsetti...
Az şerefli bir arkadaş, trafikte saçma sapan seyredip, tam sarı ışığa denk getirip lap diye fren yapmış... Allahtan yanı boştu, bir anda kırdım ve yanına gittim. Adam gözlerini pörtletmiş bana bakıyordu, bende panikledim ama umursamaz davrandım" dedi...
Benim ilk söylediğim şey "aracının arkasında ufakta olsa hasar var mıyd?" lafı oldu...
eşimde "bende aklımdan böyle aptalca araba kullanırsan tabi araban çarpık olur" dedim diye geçirdi...
Şimdi sen ne çıkartırsın bu menkıbeden? Bu olayı yaşamış birinin o kalınlaştırdığın yerleri yazması normal değil mi?
Kusura bakmayın makas atarsanız %100 kontrol sizde olmaz... Başkalarının hatalarına veya şoförlüğünede kalır işinizin bir kısmı... Makas atan ve iyi olduğunu iddia eden şoförler tarafından kaza yaptırılır, geceyi karakollarda geçirirseniz sizde eşinizi ablanızı annenizi düşünürsünüz...
Dikkat ettiyseniz makas atan arkadaş için ne bu konuda nede diğer konuda hiç incitici bir şey yazmadım... Sadece kendisine edilen bu küfürleri seyrettiğinde pişman olmuştur dedim...
Yine belirtiyorum... Otomobil severler olarak özellikle İstanbul'da imkanlarımız kısıtlı. Gecenin birinde ikisinde ancaçıkılıyor yollara daha güvenli olması açısından... lakin özellikle 2 araç birbirini makas atarak takip ederken yaşanıyor kazalar. Diğer şoförler ne yapacağını şaşırıyor...