T Sport : cai headers exhaust
mını r53 : cams, headers, exhaust, remap, cai, sc pulley
Printable View
T Sport : cai headers exhaust
mını r53 : cams, headers, exhaust, remap, cai, sc pulley
Maşallah güzel yürümüş tsport
hangi mini acaba , uzunda soluğu kesilmiş mininin sanki
Maşallah cok zevkli deneme olmuş t-sportun da sesi baya iyiymiş
t-sport uzunda güzel yürümüş, maşallah her iki aracada :icon_tup:
Link istemekten yorulduk arkadas
Sen yapma bari bro :)
Corolla T Sport - mını coopers - YouTube
kusura bakma selcuk düsünemedim :)
Maşallah keşke daha fazla yürüyen T-sport görebilsek.
Zaten toplasak kaç tane var düzgün yürüyen :) maşallah
Maaşallah bişiler yapılsa t sporta güzel olacak. Beyin falan takılsa katkısı ne olur acaba?
maşallah çok beğendiğim bi araç bu t sportlar :)
hngi mini oldugunu bende merak ettim :D
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
Masallah araclara izlemek cok keyifli boyle arac ici cekimleri
maşallah maşallah t-sport ciğerli yürümüş
t-sport ları çok beğenirim.Şanzuman oranları uzunda iyi gitmesine etken.Kamera açısıda çok iyi.Maşallah araçlara :)
Corolla T Sport vs Mini Cooper S - YouTube
valla Mini'de eksik bişi olabilir çünkü bende egzantrik fln yokken böyle yürüyordum TSport la
Ama Tsportlar gerçekten çok güzel yürüyor.
arac aynı arac ama o zamandan bu zamana en az 1.5 sene var ve ciddi bakım var hos o zamanlarda bakımlıydı arac pilotlarda farklı emre cok iyimser kullanmıs hem vıdeo cekıp aynı zamanda da kullanmıs :) eger uygunsanız deneyebiliriz
bu arada burda lift altı basıyor emre uzun uzunda gidilmemiş ben tam gücün geldiği zamanda basıyorum :)
maşallah araçlara çok güzel bir roll olmuş, ayağınıza sağlık...
çok enteresan demekki emrenin araçmış o geceden bnmde bir denemem vardı emre ile sadece headerslı gp kasnak bile oem di
toyotanın maşallahı var zamanla oda hızlanmış,bnm GP de hızlıymış ama :D
toyota o zamanla aynı specde arac sadece degişmiş olan sahibi :) ve dedigim gibi emre cok iyimser kullanıyor bana gore lift altı basmıs coguyla ben neyse guc orda basıyorum
Maşallah Can koşturmaya devam..
Can'ın dediği gibi ben genelde lift altı basıyordum sadece bir iki denemede arabayı devrinde deneyebilmistim. 70 de basmak ile 80 de basmak arasında bile iki boy civarı farkediyordu hatırladığım kadarıyla..60 da bastığım denemeler bile olmustu.
@Cem
İkinci denemedeki görüntü çok hoşuma gidiyor dikkat ettiysen vites atarken arabaların kafası aynı anda inip aynı anda kalkıyo:)
maasallah saglikli yuruyen ve nesli tukenmeye yuz tutan araclardan biri. t sportun feh typerlarla nasil olacagini merak ediyorum seside cok guzel ayrica iki aracada maasallah
Merak eden arkadaslar için yazıyorum mini cooper benim eski aracım olan dm cooper can eski arkadasimdir o gece denedik ben video çekmedim ben can ve cvk Rs çıktık denemeye Can'da biliyor o gece sadece 1 defa uzun uzun deneyebildik o da dönüş yolunda son denememiz oldu hadimkoyden donduk bütün denemelerde g prosu açıktı Can'ın sadece 1 defa gecti beni kendide biliyo bunu o da uzunda 5 i bitirip 6 ya atınca 1 defa önüme çıkabildi hep Can'ın devrinde bastım 1 defa benim devrimde basalım dedim bana Dyno kağıdı gösterdi arabam gayet saglikli yürüyordu hic bi sorunu yoktu 2. Vites 6500 devirde basıp 3 e 7000 de atiyordum Can'ın devrinde 1 defa bastım ne oldugunu g prosunda video var koysun denemeden oncede senin dewrin benim dewrim dedik ama ben 1 defa bile zar zor deneyebildim onun devrinde video koymadan önce bana sordu sagolsun can guzel deneme oldu en azından bi kac video daha paylaşılsa hosuma giderdi kimseyide 1 arac için kırmam ben aracı satmisim video yu can istedi diye koydurdum t Sport'a maşallah
saol gökhan yorumun için o gun evet bir kere uzun uzun deneyebıldık diğerlerinde 4 e atınca arac cıktı vs yoksa elımde saglıklı deneme olsa neden koymayım senden yana asla sıkıntı olamaz benım acımdan arac ıcınde kıramam senı asla lift altı kaldıgım ıcın mınının devrınde asla basamadım cunku arac 130 -150 hp arası lıft altı mantıgı yok bu yuzden diyorum emre cok ıyımser kullanmıs eskı denemelerde
t-sport ile vti denedinizmi daha öncesinde bir ara öyle bir konu vardı sanırım :)
He bu arada eski aracım ecu fastta dynodynamicste 210.3 hp cikti benimle birlikte 1480-1490 kilo falan 1 vida dahi sökük degil
Can'ın aracı da tamamen takılı
can maaşallah kanka olm cok iyi lan :):)
maşallah t sporta..