arkadaşlar en sonunda arabamız bitti sayılır.denemeler iddaalı denemeler değildir. denemelerimden bi kaç tanesini paylaşmak istedim. araç sahiplerini fazla tanımıyorum orda konuştuğumuz kadar tanuyorum ama denemeler için teşekkür ederim. deneme yaptığımız yer rampa yukarı araç dışından anca bu kadar kayıt yapılabildi. ama bildiğim kadarı ile 3.28 0.5 barda yürüyor m6 da sanırım orjinal denebilir. 3.28 ile ileride fark dahada açılıyor fakat m6 ile 220 ye kadar 4 boy gibi oldu sonrası için yol durumundan dolayı bıraktım. daha ayarlarım tam yapılmadı basınc 0.8 bar. iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. :)
maşallah güzel gidiyor ilerleyen zamanda daha da iyileşir :)
10-06-2013, 15:12
Hikmet Gönül
Hay masallah.sinan gazan mubarek olsun kardesim.Allah kaza bela ceza gostermesin.cok iyi.
10-06-2013, 15:12
sinansimbil
Alıntı:
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel gidiyor ilerleyen zamanda daha da iyileşir :)
saolasın. inş bakalım daha basınç açıcaz biraz daha ümitliyiz :)
10-06-2013, 15:13
sinansimbil
Alıntı:
Hikmet Gönül Nickli Üyeden Alıntı
Hay masallah.sinan gazan mubarek olsun kardesim.Allah kaza bela ceza gostermesin.cok iyi.
saolasın hikmetim inş bakalım dahada iyileştirme yolundayız. ufak tefek bişiler kurcalıyoruz. bi tık daha iyi olucak :)
10-06-2013, 15:14
devolation
maasallah knka siftah m6 dan bereketi allahtan acilis saglam oldu ama bu videolardan sonra denetecek arac bulma konusunda sikinti yasarmisin bilmem bnm gibi :))
10-06-2013, 15:16
sinansimbil
Alıntı:
devolation Nickli Üyeden Alıntı
maasallah knka siftah m6 dan bereketi allahtan acilis saglam oldu ama bu videolardan sonra denetecek arac bulma konusunda sikinti yasarmisin bilmem bnm gibi :))
kanka bende zaten koyarken tereddütle koydum hart diye kafadan m6 falan dicekler. korkmayın korkmayın m6 bana aça aça gider :D deneyin benle lütfen :)
10-06-2013, 15:23
ARP
araçlara maşallah astradaki turbo nedir
10-06-2013, 15:25
sinansimbil
Alıntı:
ARP Nickli Üyeden Alıntı
araçlara maşallah astradaki turbo nedir
garrett gt2560r
10-06-2013, 15:26
fatiii
araçlara maşşallah astranın tahmini gücü nedir şu anda?
10-06-2013, 15:27
fatiii
Alıntı:
sinansim Nickli Üyeden Alıntı
garrett gt2560r
şimdi gene ben polemik başlatıyomuş gibi olmak istemem ama gt25 turboyla 0.8 barda hadi m6 yla gittiniz ki bana göre oda zorda 600 lük motor naked mıydı acaba?
editleyim m6 nın 4 boy gerisinden gittiniz.geçtiniz yazmışımda tahmini güç nedir?
10-06-2013, 15:35
sinansimbil
Alıntı:
fatiii Nickli Üyeden Alıntı
şimdi gene ben polemik başlatıyomuş gibi olmak istemem ama gt25 turboyla 0.8 barda hadi m6 yla gittiniz ki bana göre oda zorda 600 lük motor naked mıydı acaba?
editleyim m6 nın 4 boy gerisinden gittiniz.geçtiniz yazmışımda tahmini güç nedir?
600 cc motor dedim zaten r yada race gibi bi tabir kullanmadım adamlar sadece bizi izlemek için bastılar motordan anlamam ama sanırım dediğin gibi bişeydi çünkü race gibi değildi önü daha farklı bir motor az öncede mesajımda belirttim 220 ye kadar 4 boy gerisindeydim bıraktım zaten gitsek daha çok açıcağını bende biliyorum. bu turboyla bu kadar oluyo
araç haftaya aksilik olmazsa dynoya çıkıcak o zaman belli olucak gücümüz. şimdilik bişey söylemek istemiyorum.
10-06-2013, 15:35
Patisever
güzel çalısma cıkartmıssınız basarılar emek varsa saygıda ister masallah
10-06-2013, 15:38
fatiii
Alıntı:
600 cc motor dedim zaten r yada race gibi bi tabir kullanmadım adamlar sadece bizi izlemek için bastılar motordan anlamam ama sanırım dediğin gibi bişeydi çünkü race gibi değildi önü daha farklı bir motor az öncede mesajımda belirttim 220 ye kadar 4 boy gerisindeydim bıraktım zaten gitsek daha çok açıcağını bende biliyorum. bu turboyla bu kadar oluyo
anladım naked bir motordur o zaman..
opelden pek anlamam ama gt25 in o basınçta vereceği en iyi değer o araçta iyimser olarak 230-240 hp civarıdır sanırım.ağırlık ne alemde acaba?
10-06-2013, 15:39
sinansimbil
Alıntı:
2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı
güzel çalısma cıkartmıssınız basarılar emek varsa saygıda ister masallah
saol işte söylenmesi gerekende bu... bu arabayla gece gündüz 3 ay uğraştık imzada adı geçen herkeze teşekkürlerimi borç bilirim. emek ayrı bişey çok ilgilendiler ellerine sağlık diyorum. inşallah dahada hızlandırıcaz. zamanla herşey
10-06-2013, 15:41
sinansimbil
Alıntı:
anladım naked bir motordur o zaman..
opelden pek anlamam ama gt25 in o basınçta vereceği en iyi değer o araçta iyimser olarak 230-240 hp civarıdır sanırım.ağırlık ne alemde acaba?
dedimya bilmiyorum ne söylesem yalan olur ama sanırım 240 üzeri gibi şimdilik.. aracın sadece arka koltukları sökülü geri kalan herşey üzerinde extra olarak takılan manifold turbo egzos gibi şeyler beraber sanırım 1200 e yakındır.
saol işte söylenmesi gerekende bu... bu arabayla gece gündüz 3 ay uğraştık imzada adı geçen herkeze teşekkürlerimi borç bilirim. emek ayrı bişey çok ilgilendiler ellerine sağlık diyorum. inşallah dahada hızlandırıcaz. zamanla herşey
sinan verdıgım emekler haram edıcem olmayacak hanı imzada benım adım
hayırsız adam seni :D :D
10-06-2013, 15:58
sinansimbil
Alıntı:
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı
sinan verdıgım emekler haram edıcem olmayacak hanı imzada benım adım
hayırsız adam seni :D :D
hahaha kanka ayıpsın yazıyım lan ne demek senden öenmlimi :D:D
10-06-2013, 15:59
orcunnn
Alıntı:
zamanında devranın araba için suan halen benım istedıgım gıbı diyordum
suan oldu 0.6 oem beyin enjektörle bundan iyi gidenin elını öperim
sinanın arabasına gelirsek suan sinan araba gitmesi gerektiginden yavaş
tam ayarları yok basınç düşük sanzıman oranımız fazla uzun
eger aynı m6 duruyor olursa 1 barda aynı m6 nın önünde oluruz 220 lere kadar
o turbo ile
10-06-2013, 15:59
keskinli_ali
maşşallah hayırlı olsun
10-06-2013, 16:01
life is life
Maşallah kazasız belasız..
10-06-2013, 16:12
sinansimbil
saolun allah razı olsun. amin cümlemize arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
10-06-2013, 16:17
Murat
maşşallah maşşallah. m6 ile hızlı bir giriş oldu :)
10-06-2013, 16:27
sinansimbil
Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah maşşallah. m6 ile hızlı bir giriş oldu :)
tekrar ellerine sağlık sana maşallah asıl sen yaptında yürüyo :)
m6 olayı biraz hart oldu evet ne bilim o gece o denk geldi mecbur denedik..
10-06-2013, 16:27
fatiii
Alıntı:
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı
zamanında devranın araba için suan halen benım istedıgım gıbı diyordum
suan oldu 0.6 oem beyin enjektörle bundan iyi gidenin elını öperim
sinanın arabasına gelirsek suan sinan araba gitmesi gerektiginden yavaş
tam ayarları yok basınç düşük sanzıman oranımız fazla uzun
eger aynı m6 duruyor olursa 1 barda aynı m6 nın önünde oluruz 220 lere kadar
o turbo ile
burdan çıkarmam gereken sonuç 260 hp ile 507 hp lik sağlıklı bir m6 yı geçerimmi yani?
inşallah böyle bir başarı elde edersiniz ama bana kimse gt25 e 1 bar basıp o arabayla m6 geçtiğinin mantıklı bir açıklamasını yapamaz.öyle bir matematik hesabı tutmaz çünkü ama dediğim gibi inşallah yaparsınız..
emeklerinize sağlık.
10-06-2013, 16:35
sinansimbil
Alıntı:
burdan çıkarmam gereken sonuç 260 hp ile 507 hp lik sağlıklı bir m6 yı geçerimmi yani?
inşallah böyle bir başarı elde edersiniz ama bana kimse gt25 e 1 bar basıp o arabayla m6 geçtiğinin mantıklı bir açıklamasını yapamaz.öyle bir matematik hesabı tutmaz çünkü ama dediğim gibi inşallah yaparsınız..
emeklerinize sağlık.
baştan da belirttim iddaalı bir deneme değildi gittiğimiz yerde denk geldik ve denedik 200-220 ye kadar 4 boydan fazla açamadı durum bu adam 2 ton bende 1.2 hafiflikten yanında gittik ne var bunda neden inanmak istemiyosun anlamadım.:soru:
10-06-2013, 16:40
sinansimbil
Alıntı:
baştan da belirttim iddaalı bir deneme değildi gittiğimiz yerde denk geldik ve denedik 200-220 ye kadar 4 boydan fazla açamadı durum bu adam 2 ton bende 1.2 hafiflikten yanında gittik ne var bunda neden inanmak istemiyosun anlamadım.:soru:
ayrıca bi açıklama daha yapayım sonrasında m6 ya bindim adam ben içindeyken 310 yaptı bende geçicem demiyorum zaten istesemde o kadar gidemem neyin ne olduğunu bizde senin kadar biliyoruz sadece 200 e kadar tutunuyorum dedim adamı top speed geçicem demedim yada demedik farkındaysan bunun olmayacağını bende biliyorum. parantez içinde gene söyliyim (200) e kadar.
10-06-2013, 16:43
fatiii
Alıntı:
neyse haklısın 1 bar videolarınıda görmek isteriz..
10-06-2013, 16:43
devolation
sinancim imzani duzenledigine sevindim :) fatii reis e46 m3 e39m5 arkamizdan geliyor 200lere kadar yani 3une 5 ine bakmiyoruz m6 ilede denk gelirsek son ayardan sonra ucup gidermiyiz bilmem ama ezilmeyiz eminim cok iddali konusmayalim mutevazi olmakta fayda var
10-06-2013, 16:46
sinansimbil
Alıntı:
sinancim imzani duzenledigine sevindim :) fatii reis e46 m3 e39m5 yani 3une 5 ine bakmiyoruz m6 ilede denk gelirsek son ayardan sonra ucup gidermiyiz bilmem ama ezilmeyiz eminim cok iddali konusmayalim mutevazi olmakta fayda var
:icon_tup: seni unutmadım merak etme 200 karakterden fazla sığmıyo iki saattir onu ayarlamaya çalışıyom :) en sonunda oldu.
10-06-2013, 16:47
sinansimbil
Alıntı:
neyse haklısın 1 bar videolarınıda görmek isteriz..
inş en kısa zamanda ekleriz hele bitsin herşeğiylede ufak ufak yapıyoruz işte
10-06-2013, 18:01
Murat
yalnız araç içi olsun. geçiş videoları berbat oluyor arkadaş hiç heyecanlı değil :)
10-06-2013, 18:36
devolation
Alıntı:
yalnız araç içi olsun. geçiş videoları berbat oluyor arkadaş hiç heyecanlı değil :)
murat artik arac ici videolarinda biyiklarimi goremeyeceksiniz :))))
10-06-2013, 18:41
Murat
Alıntı:
murat artik arac ici videolarinda biyiklarimi goremeyeceksiniz :))))
hakkat o neydi arkadaş öyle :D
10-06-2013, 18:49
devolation
Alıntı:
hakkat o neydi arkadaş öyle :D
biyiklarimi kestim olm mecbur yuzum gorunuyo cunki telefonu guneslikteki ruhsat koyma yerine sikistriyorm cam ayagi almaya param yetmiyo:)
maşallah demiyorum çünkü ben maşallah dediğim zaman inek sütten kesiliyor. :D Allah kaza bela vermesin kanka.olm bizim kesin bi koyun kesmemiz lazım bu arabaya.olmadı bi hindi mindi bişeyler keselim kan akıtalım sonrada mangalda yeriz onu aq :)
10-06-2013, 21:57
EMG
maşallah hayırlı olsun çıkıp koşmaya başlamasına sevindim :)