esnyurta oturan emlak işiyle uğrasan hangi mah.lesi iyidir hangisi kötudur bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var şimdiden herkeze teşekkürler
Printable View
esnyurta oturan emlak işiyle uğrasan hangi mah.lesi iyidir hangisi kötudur bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var şimdiden herkeze teşekkürler
takipteyim aynı bilgiler bana da lazım
esenkent ve mehterçeşme düşünün.
şimdilik bakıp bilgi alıyoruz ama butcemiz dahilinde
merkez mahalleside iyidir.
o bölgede yapı denetim-proje ve kentsel dönüşüm risk raporu işi yapıyorum müteahhit çevrem iyidir 532 548 17 66 numaram indirim yaptırma gücümüz olur yerim şelale plazada yolunuz düşerse buyrun tanışırız.
musaitmisiniz su an arasam olurmu
Esenyurt mu kaç ordan bee :D
Avcılara baktın mı ?
valla nette bakabiliyorum sedace su anda senin bildiğn varmı yada bu işler le uğrasan birisi
Yarın bi araştırır dönüş yparım :)
sağol kardesim hafta sonu o tarafa gelmeyi düşünüyorum bakalım gelirsem uğrarım
15 bin kadar nakitim var 70 80 bim kadarınıda kredi çekmayı planlıyoruz
inşalllah bizde kaçmak zorunda kalmayız
üstad selam.
b duzu Barış mahallesindeyim. migrosun arkaları,, acıbadem hastanesi civarı..
buralara gelin derim :D
cok guzel yerler,, az evvel hanım ile dolaşmadan geliyorum dışarda :D
saygılar
Rıdvan.
bende aslında kendimiçin değil de ençok çocuk için iyi bisemt olsun istiyorum tam gelişme çağında çünkü
esenyurttan ev alacagına kırada otur eımn ol daha ıyı. 2 arkadasım var esenyurtta kendı evlerını kıraya verıp beylıkzunde kıraya cıktılar. hele kı cocuk ıcın falan dıyosun aman dıyım bosver. bıraz daha butcenı zorla b.duzu beykent en kotu ıhtımal gurpınara falan bak
hemen hemen aynı paralara b düzünde de ewler var aslında ama genelde osg diye geciyor olan evler
şuan mustafa kemal paşa mahallesinde iki tane giriş kat dairem var düşünürsen konuşuruz
b.düzündemi esenyuttamı
esenyurtun bittiği avcıların başladığı yer
numaranızı yollarsanız sewinirim bide ilanı varmı ewlerin
ö.m. yolladım
Marmara park çevresi siteler e5 tarafı iyi innoviaya kadar. İnnoviadan sonrası pek hoş değil güvenli değil
Beylikdüzüne inmeye çalış :)
Bende esenyurtta ardıçlıevler diye bi sitede oturuyorum siteye gelirken geçtiğim sokakta it bağlasan durmaz genelide öyle esenyurt civarının :)
Bir de delta emlakla iş yapmayın etraftan duyduklarım hiç hoş değil mağdur çok insan varmış
Ben hata yaptım İstanbul34'ten aldım. Siz o hataya düşmeyin.
Yani adamlar mal sahibinin evini satıyor mal sahibine satış yapılacağı gün haber veriyorlar..
ardıçlı mahallesinde oturuyorum bende. Kardesm emlak takip işi yapıyo.. her türlü yardımı ederiz..
O paraya esenyurtta düzgün semt yok. esenyurtun her mahallesi sokağında hap satan ot satan mutlaka vardır. aslında esenyurt mahallede oturcaksan düzgün mahallesi neredeyse hiç yok çocuk için. sadece güvenlikli siteleri düzgünse düzgündür.
beylikdüzü olarakta o paralara esenyurt sayılan bölgeleridir. ilan verirken beylikdüzü derler gidersin bildiğin esenyurtun işe yaramaz semtlerinden biri çıkar.
boğazköy mevkii diye geçiyor esenyurt değil orayada bakın isterseniz kiptaş konutlarında falan dairelerin ucuz olduğunu duymuştum..
bugün esenyurtta emlakçılarla dolandık, burada ki yorumlara tamamen katılıyorum. adam 2+1 eve çıkardı bizi salon namına bir şey yok ev bildiğin 3 oda :D En son avai emlak mı öyle bir yere girdim oturduk konuştuk max. 130 bin e ev aradığımı ve esenyurta götüreceklerse hiç uğraşmamalarını söyledim. Yakupluda 3 eve gittil 1 tanesini ailecek beğendik. Yarın ntower a bakıcaz ve ona göre karar vericez. Yorumlarıyla bize yol gösteren arkadaşlara çok teşekkürler.
Bikaç ay önce Mehterçeşme'de arkadaşım 76.ooo TL'ye yüksek giriş 2+1 ev aldı. Geçenlerde aynı semtte benzer bir daire baktığımızda bize 110.ooo TL fiyat çıkardılar. Fiyatlar çok oynuyor.
Kişisel tavsiyem eğer kredi kullanılmayacaksa; yolun karşı geçesinde, yani Beylikdüzü'ndeki krediye uygun olmayan evlerden bakmak. Kredili muadilleri 300.ooo TL civarına satılırken, bu tarz daireleri 170-180.ooo civarına alabiliyorsunuz.
bi arkadaşımızın ewi var saadetdere mah.lesinde kısmet olursa alıcaz akşam bi baktım fena bi semt değildi