Bu dizinin konusu yokmuş. Ben severek izliyorum. İzleyen, takip etmek isteyen olur diye açtım konuyu.
Bölümler ;
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm 1. Fragman
8. Bölüm 2. Fragman
Printable View
Bu dizinin konusu yokmuş. Ben severek izliyorum. İzleyen, takip etmek isteyen olur diye açtım konuyu.
Bölümler ;
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm 1. Fragman
8. Bölüm 2. Fragman
bende izliyorum diziyi :)
Yaman behlulumsu bişey diye düşünüyordum ama delikanlı çıktı :D
orkun tam sopalık :D
bu hafta orkunla biri öpüşüyodu :D hatta kaset vardı :D
Konuyu zamanın popüler gençlik dizisi The O.C den araklamışlar. Ama son bölümlerde konu biraz farklılaştı herhalde. Ama ilk bölümlerde replikler bile neredeyse birebirdi.
iyi yalnız değilmişim , dizi fena fena fenaa. The o.c. den uyarlamışlarmışmış, izleme fırsatım olmadı.
the o.c. yi izleyen var mı ? mukayese edebilir mi med cezir ile ?
Bende izliyorum diziyi, daha önce yabancı versiyonu olan The O.C yi izlemiştim.
baya ızleyenı var bende fırsat buldukca ızlemeye çalısıyorum
O.C wzer geçer vakti olan o.c yi izlesin
The O.C gerçekten çok iyi bir diziydi. İzlemeyenlere tavsiye edilir.
Beyler küfür etmeyelim..
o.c. bizim bildiğimiz o.c. mi?
medcezir i bende izliyorum bu arada
ilk bölümde araçlar hep iyidi, şimdi fiat sponsor olmuş herhalde
The o.c (orange country) (seyretmeyende seyretsin bence enfes dizidir )tıpkısının aynısı karsılastırma isteyen arkadasa soyluyorm :)
oc de baba avukat bole cocuk davalarına bakıyo medcezir aynı
oc avukatın karısı zengin dededen medcezir de aynı
oc deki seth (avukatın oglu ) mahallenin ezigii herkez itiyo kakıyo summer adında kıza aşık
medcezirde mert durum yine aynı kızın adı yanlız eylül direk tercüme :D
birazcık turklere uyarlama degistirme var tabi oc deki yamanın annesi pavyon sarkıcısı degil ama alkolik fln :) illaki değişiklikler olur diye dahada düşünüyorm cunku oc'de mira(marissa) anasına falan atlıyodu orkun (luke) bunlar olmaz heralde :D
soldaki batan miranın baba -yanındaki summer(eylül) -şebnem dönmez -avukat &eşi en sagdaki orkun :D
alt sıra mira yaman mert
http://www.birdizihaber.com/wp-conte...2013/09/oc.jpg
dedeyi can gürzabı unuttuk oda beyaz takımlı :D
http://blogdailyherald.com/wp-conten...-1500-1125.jpg
http://www.haberler.com/haber-resiml...-5025410_o.jpg
http://hbrresim.gazetea24.com/Medcez...tan-ovgu-.jpeg
the o.c. müthiş dizidir, medcezir birebir kopyası..
karakterlerin dawranış biçiminden triplerine kadar aynı, ama emeğe saygı tabi o ayrı
Valla ben neredeyse 7-8 yıldır dizi seyretmiyorum kendimce protesto ediyorum....
Yanlışlıkla fragmanını izedim sonra baştan sona diziyi izledim bayıldım uçmadan yapılmış iyi bir dizi bence bende izliyorum.... :)
buarada çakma bişey yok aslında Tr versiyonu diyelim kimse almadım demiyo zaten söyleki :)
http://www.gazetea24.com/haber/medce..._23528806.htmlAlıntı:
Ağustos ayının ikinci haftasında The O.C. dizisinin yapım şirketi Warner Bros., İstanbul'a gelerek Med Cezir'in setini ziyaret etmiştir. Dizinin setini ziyaret eden Warner Bros.’un danışmanları da eylülde başlayacak "Med Cezir"in setini "dünya standartlarında" diye tanımlayarak, oyuncu seçimi ve hikaye örgüsündeki değişiklikleri çok beğendiklerini ifade eden Warner Bros. yetkilileri, "The O.C" dizisinin Türk versiyonunun en az orjinali kadar ilgi göreceğini düşündüklerini söylemişlerdir.[4]
Çekimlerinin büyük bir kısmının İstanbul'un Tuzla ilçesinde yapılan dizinin[5], ilk bölüm fragmanı 27 Ağustos 2013 akşamı saat 21.00'de Star TV, Cnbc-e, e2, NTV, NTV Spor, Kral TV ve Kral Pop TV'de aynı anda yayınlanmıştır. Yayınlanan fragmanda dizinin yayın tarihinin 13 Eylül 2013 olduğu açıklanmıştır. İlk bölümün ikinci fragmanı ise 4 Eylül 2013 tarihinde yayınlanmıştır. 13 Eylül 2013 akşamı ilk bölüm yayınlanmıştır. Yayın sırasında #medcezir etiketi, Twitter'da Türkiye çapında TT olarak ilk sıraya yerleşmiştir.[6] Ertesi gün açıklanan reyting sonuçlarında 100 program arasında birinci sırada yer alarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır.[7]
bizm elemanın melül melül bakmasını sebebi buymuş demek :D O.C deki elemanda aynı bakıyor :D
Ama bence güzel dizi kopya mopya sırf serenay sarıkaya için bile izlenir :)
Araklama olması yetmiyormuş gibi birde izleyiciyle dalga geçiyorlar sanki..
Son model Sl kullanan velet birden tek jantı kayıplarda Mito'ya geçis yapıyor..E serisine binen avukatın birden Fiat'a düşmeside cabası..Gelde gülme :)
Dizide deli gibi Samsung reklamı çeviriyorlar..Note 3'ü geçtim adamlar Gear'a özel senaryo yazmış :)
Barış Falay, Mine Tugay, Murat Aygen gibi oyuncular hatrına izliyorum bende :)
Ufak bir bilgi veriyim, Medcezir dizisinin okul sahneleri bizim okulumuzda yani Kemerburgsz Universitesinde cekiliyor. :)
Eğer the oc ye sadık kalırsalar mira bi dönem lezbiyen olucak axahjxkacsvja :D
Bende severek ızlıyorum, avukatın eşi de cok tatlı
brehh dizye bakasım gelmedi bidaha baya konuluymuş.
yanlız varyaa miranın anası da tam kaşar :D bakgör miradan önce o vercek yamana :D
Çocuk dizisi
Summer bomba ama o.c. deki :D
bende mezun oldum iyice ev hanımı moduna girdim alıyorum çekirdeğimi çayımı izliyorum :D askere gidene kadar evlendirme programlarına başlamazsam iyidir :D