..................
Printable View
..................
Specler ne fabia stock sanirim
Corsa 1.7 DTi-- hp bilmiyoruz
emme büyük
wastegate iptal
egr iptal
berkay aydın yazılım
51 düz boru
Fabia RS-- Dsg, 180hp
Egzos
Camcar - 1.7DTi
Maşallah Corsa'lara. Camcar da uçuk kaçık sayılacak kadar geride kalmamış bence..
2 araca da maşallah. Camcar'da ağırlık çoktu :)
Maşallah çok çok iyi yürümüş corsa fabia manuel olsaydı normal gelirdi de dsg çok şaşırttı :)
çekişmeli deneme olmuş..Maşallah corsa'ya..
masallaha raclara ama bence fabia daha bi gideri var
çorsa cok güzel gıtmış orjınal turbosumu acaba?
O zaman fabia makara yapmis basmis cekmis :)
fabia yazılımdan sonra kafa açar
ankarada olsaydın denemek ısterdım :)
maşallah kara trene ( :
Valla hepimiz tapagaz yürüdük öyle basma çekme olucagını sanmıyorum :)
Geçme ümidiyle çıkmadık geçilme ümidiyle çıktık çok keyifli oldu :)
Aynı speclerde denemek isteyen olursa keyfi olarak çıkabiliriz :)
maşalah araçlara,fabia rs 180 beygir mi ? iyiymişş :D
Kardeslerim orj turbosuyla 125-130 civari cikmiyor mu bu corsalar dedginz speclerde max.
Nasil kafa burun gidecek 180 tsi ile :)
edit video fail çıktı....
yanlış anlamasın kımse lutfen ama bu speclerde corsa 1.7 dti en fazla 130 hp gelır ıyı yurur ama fabıa rs le yurumesı mumkun degıl bu speclerde saglıklı 1.7 le basıyorum 220 lere kadar aramıza daglar sehırler gırıyor yanı ben fabıa rs ı gecıcemı hıc dusunmuyorum aracınız guzel yuruyor ona lafım yok ama ortadada bı gercek var fabıa rs kımınse o aracta bence sıkıntı var...
valla bende anlamiyorum bu corsalari.ciddi fark attigim corsa bi emme portlarini buyuttu 4 5 boy arkandan gelmeye basladi.sagi solu belli olmuyor bunlarin.ben polo gti la denedim zar zor 2 vites tutundum oda bana 4 boy falan atti.ama bu fabia bu corsadan yavas gibi demek benim polodan hizlicorsa.kafam corba :D
Fabia GS plaka mı?
GS plaka evet.
Corsa belliki güzel yürümüş, şimdi corsa kağıt üstünde şu beygirdir bu beygirdir diye hesap yapmaya gerek yok :D benim aracımda da geçen hafta yazılım açıkken başka bir işlem yoktu, kendi çapımızda video çekerken tavanı alkantra kaplı ibiza cupra denk geldi. ara hızlanmada 2. vites 3. vites birlikte yürümüştük ben bile şaşırdım :D
Araç benim evet. Öylesine çıktık arkadaşlarla makara muhabbetine. Benim araçta 3 kişiydik bagajda 100 kiloyla birlikte. Araç stock. Bilgileri ekleyebilirsin kardeşim. 60da bastığımızda 4-5 boy oluyor 160a kadar kalkışı iyi corsanın maşallah
Geçenlerde ankaradaydım keşke bu yazını o arada görseydim :) Bi bakardık 130 hplik corsaya kaç dağ kaç şehir atıyosun :) Yazılımlı emmesi büyük wastagete iptali ve downpipelı sağlıklı bir corsa var bende megachips korayda iyi bilir hatta arabayı öyle dağlar şehirler falan yok öyle bi dünya. :icon_tup:
Videolar silinmiş izleyemedim..
Ama corsalar ufak tefek şeylerle güzel hp'ler ve nm'ler alınabilen araçlar.. Şaka makinası yapılabiliyor 1.7'lerden.. :)
denedıgım vıdeoyuda yuklucem aksma dogru ...
Aracı yavaşlatmak için her şeyi yaptık lastikler bitik esp güç kese kese kalktık ağırlıklarla gidip video koyulmuş haberimiz yok cam car ın ağır olduğu yazıyor 3 kişi bagajda 100 kg ile yürüdüğüm eklenmemiş her neyse her aracın gideri belli 60da basıldığında 5 boy önde oluyoruz polemik çıkmaması için de konu kaldırılırsa sevinirim kimse kendini kandırmasın
siz yormayin kendinizi bu speclerde corsayla bastigim videoyu koyucam birqzdan oda benim baski kacirdigi halde