satmasaydin wtf ile deneyelim diyecektim persembe aksami..
Printable View
bu vıdeodakı corsa gayet saglıklı gıdıs olarak gercekten cok guzel yuruyo... wg ıptal,fıltre,eksoz,,,lımıtlerdede yazılım var corsada... benım focusta yazılım ve dp var...koprunun altından gecerken tam 180 di sonra bırakmıstım aynı corsayla 220 lere kadar bastıgımda fark golbası ankara oluyo...sızın yada baska bı corsanın farketmez turbo buyutmedıgı surece benle denemesı cok moral bozucu olur ;) bu arada bu denemelrde benım baskı kacırıyodu...
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
Corsa var corsa var, kimden ne güç çıkacağı belli olmaz, haftaya müsait olursa ben denemek istiyorum fabia ile..
Ya arabanı satmışsın. Bizde burda çok corsa gördük. Ikisinede aynı yazılımı atıp birisi diğerinden 1 tır daha yavaş... Senden çok video vardır bende bu konu ile ilgili :) Ben sana yine söylüyorum diğer mesajımda saydığım speclerdeki corsaya öyle memleket falan sokamazsın. Ha arabadır geçer geçilir ama öyle şu kadar fark falan öyle bi dünya yok :heyoo::icon_tup:
Dostum bak güzel kardeşim benim çok çok samimi arkadaşım MEGACHİPS bayisi. 300 hplik dizelinden tutta stock pdsine kadar yazılımlı partikül iptalli sökük polosundan tutta aklının alabileceği bir çok araba elimizin altında. Çok çok araba gördük yani. Dün girmedim bu işlere. Bende sana diyorum ki bi gün inşallah denk gelirizde kim üzülüyor hep beraber bi bakarız.
1.7 ciddi guEl gidenleri var tabi ki ama stok turbosu ile nossuz 1.4 tsı geçemez
Ben Anadolu yakasındayim stok 2010 Cupra sahibiyim memnuniyetle stok turbo lu corsa ile denerim
1749 lu varsa onunlada denerim geçer ama yinede denerim maksat aradaki farklar görülsün
Bende sizce demedim aslında
Berkay corsa var corsa var demiş stok turbolu corsa nın gıdecegı yer bellı benım anlatmak ıstedıgım o ,mısal hbb corsa var 1749 lu o specde olan bı corsa bence o stok 1.4 180 cok geçer hatta sadece yazılımı olan 1.4 tsi ile bile kafa burun gider belkıde onde gider
5 boy:beuj::beuj:
Bu cumartesi aynı yerde tekrar 5 boy görmek isterim.
Tamam haklısın yazmadık kiloları vs dogrudur sonuna kadar haklısın smdiye kadarda yazmadım ama kırmızı corsanın bagajda 150-200kg vardı lastik korna jant vs vs. Sizden arkadasın biri benim araca bindi ki benm bagajda 2 hava tüpü ve agzına kadar doluydu.
Diyecegim o ki 2vs2 gibi bi olaydada yusuf kırmızı corsa tamponundaydı sürekli bende 1-2 boy gerinizden geldim 3 kişi ve bagaj olmasına ragmen...
Biz cıkarkende söyledik doğruya doğru geçiceksin dedik benzinlige kadar deniyelim dedik solugu yenibosnada aldık???
Konu silinmesi için yazdım ilgilenicekler videoyu kaldırdım zaten...
Hala 5 boy diye direticeksende aynı corsayla 1vs1 bagaj boş şekilde cumartesi deniyelim aynı yerde aynı saatte :))
Hayırlı aksamlar olsun herkeze denemek görmek isteyen olursa pm atabilir geçmek kadar geçilmekte aynı şey bizim için...
Turbo büyümediği sürece her corsa aynı yazmıssınız onada cevap yazıyım öncelikle bendeki corsa 117binde orj turbo yazılımılı; 220bin civarında olan turbo palleri büyük vs vs acık yazılımlı araca 2 boy sapladım napıcaz şimdi : )))))
Burada yazılım açık değil buyrun : https://www.youtube.com/watch?v=aW_6RWq90vs
araçta sadece stepne yok. Geri kalan herşey takılı.
Aracın sahibi varken size ne oluyor hiç anlamıyorum izinsiz video koymak nedir? adam gibi denenir rolling amacıyla koyarsın videoyu anlarız. Yakıştırmadım sana Cumartesi gecesi görüşürüz madem.
tekrarmı deneme olucak sımdı?
O fabiayi gecen corsa ile bende denemek istiyorum anadolu tarafindami deneyceksinz?
Aynı corsadan bahsediyoruz ama ben geçildiğimi hatırlamıyorum. Geçtiğini iddia eden varsa buyursun yazsın arkadaşların youtube a koyup buraya atmadıkları video;
Bu videoda rs 2 kişi stepnesi bile duruyor bagajda 100 kg yük corsa 1 kişi yorumlar sizin tabi.
deneme-2 - YouTube
hayallerde guzel:)
Koray kardesim bence denemeye hic gerek yok bu son attigin videodan sonra.arkada 2vs 2 deniyelim demis.videoda 2vs 1 yani denemek cok gereksiz ;)
Bagajlarda ceset mi tasiyosunuz arkadaş birininkinde 150 kilo dierininkinde 200 kilo ( ;
Videoyu dün aksam yükledim youtube a buraya koymak için :)) sonra izin almadıgım icin koymadım koyman iyi olmus dediğim gibi cumartesi görüsürüz bu arada kimse rsi geçti diye bişey denmedi rs gecmek imkansız yürüsek iyidir demiştik :)
Fabia üzmüş zaten.
Korna+jant+lastik =200 kg ???
Cam car fabianin 1 2 boy gerisindeymis.Allah Allah ben yanlis goruyorum galiba videoda pardon :D
Son gelen video ortalığı karıştırır :D
Deneme avrupa yakasinda olacaksa ve yeni bir arkadas kabul ederseniz bende katilip dostca deneme yapmak isterim :)
2 videoda corsa bariz tuneline giriyor fabianin.