Yeni dizi Reaksiyon eylülde starda başlıyor kaliteli olacaga benziyor
Printable View
Yeni dizi Reaksiyon eylülde starda başlıyor kaliteli olacaga benziyor
Kadro güzel, umarım dizi de güzel çıkar.
Erdal Beşikçioğlu varsa güzeldir :icon_tup:
Rezerved. :) buralar değerlencek hep :D
Kadro iyi Erdal Beşikçioğlu gerçekten iyi bir oyuncu.Bakalım ne çıkcak.Merakla bekleyenlerdenim bende
Hiçbişey anlasılmayan fragmanları ile insallah fark yaratırlar :D Bu arada bi gazetecinin özel roportajını okudum sette, 45 farklı karakter ile Türkiye nin başta olduğu devlet içinde devleti anlatacaklarını belirtmişler
Behzat amirim varsa izlenir. Gerek oyunculuğu gerek karakteri ile çok iyi biri.
-----------
Reklam alınır :D
-----------
paraleli işleyecekler gibi
Kalite açısından zengin duruyor.Artık Türkiyedeki dizi kalitesinin yükseldiğini gösteriyo.. Kadro iyi her türlü gideri var :)
baska ısımmı bulamamıslar?
eger devlet içi devlet anlatılacaksa kurtlar vadisinin yeni versiyonu diyebiliriz
İsmi farklıydı, yine değiştirmişler.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sikcioglu.html
Yeni bölüm pazartesi 20.30da
nehir erdoğan olmasa daha başarılı bir dizi olurdu bence.
İzleyenler yorum yapabilir mi ?
Ben Erdalı kötü adam karakterinde görünce üzüldüm
Dizi tutar, İsraile çok sataşmazlarsa yayında kalır.
Aynen bende üzüldüm, dayı iyi rolde olsaydı iyidi :) Film tutar takipçisyim ;)
Dizi hızlı başladı, işler ilk bölümden karıştı, bakalım nasıl devam edecek, ben beğendim.
bende beğendim ya gayet güzeldi reklamdan sonrasını izleyemedim ama ne oldu bitirdilermi devam ettimi?
Yahu sürekli bir aksiyon var birini anlayana kadar başka bir olay oluyor.Sadece Behzat amiri görürüz diye izliyoruz umarım ilerleyen bölümlerde daha fazla rol alır.Ayrıca uzman çavuşa astsubayım demek nedir ?
Beyler izlemelik link var mı ?
Ben bi Karadayı bi reaksiyon derken tam anlayamadım şimdi kim gerçek hayatta kimi canlandırıyor mesela dayı kim? Başbakan normalde o ameliyata girmedi diye hatırlıyorum girdiysede yaşıyor dizide öldü bunları özet geçecek varmı :)
reaksiyon ikinci sahnede benim için bitti .. 2-3 bin tl maaş alan yüzbaşı nasıl oluyorda 200 bin tl lik fj cruiser biniyor hemde su gibi benzin yakan :)
takılırım çok detaylı izleyiciyimdir :D ailesi zenginde olsa akranları renault larla toyotalarla gezerken ayıpdır 200 bin 300 bin tl lik araca binmesi.. :D onu geçdim ailesi zengin olsa gecekondu gibi evde kalıyor bahçeli falan :D neyse belki ilerde toparlarlar :)
Baş rol oyuncularından biri sıkı bi techturkey takipçisi/üyesi :) Tebrikler Hakan başarıların devamını dilerim kardeşim :)
Abisi yardım etmiştir kredilere
erdal beşikçioğlu harcanmış bence genelkurmay emniyet dizi çekimleri için yardımcı oluyor belli yani burdan muhalif gerçekleri irdeleyen bişey cıkması mümkün deyil klasik israile saldır bayrak devlet edebiyatı kurtlar vadisinin tahtına oynamış ama aslı varken taklidini kimse izlemez bence tutma ihtimali zor bence.
erdal beşikçioğlu zaten şu anda şu anki mevcut hükümetede muhafazakar bir yapısı duruşu var yani aslında dizide durduğu pozisyonda o açıdan gayet güzel .. en azından bence.. dizinin geleceği olurmu bilemem pek sanmıyorum bir bölüm izledim 50 tane açık gördüm..
üsteğmen askeri hakim mi savcı bayan artık konumu neyse o rütbeyle o işleri yapması çok zor heleki karşısında özel birliklerin albayı ve üst rütbeliler varken gerçek hayatta öyle rahat konuşamaz falan filan işte.. askerlik yapanlar iyi bilir.. ben sanırım çok titizim.. :)
kurtlar vadiside zaten izleyici kesmini yıllardır bu mantık hatalarından çok kaybetmedimi. hadi o kurtlar vadisi kaybetse ne yazar :) dizi başladığında doğan çocuklar 20 yaşına geldi nerdeyse :D :D
Dizi ilk bölümden karıştı, izleyip görelim neler olacağını merak etmiyor değilim.
Matik hatalarina cok takilmayin nihayetinde dizidir. Cok karisik basladi, kimin iyi kimin kotu oldugu cikacak zamanla ortaya bence.
Yukarda Gokhanda yazmis, Hakan Onat ta rol aliyor. tebrik ederim. Ama ne yapti oyle anlamadim, yedi yuzbasinin adamlari ve geri kalan askerleri. ayip etti bak simdi :)
Mantık hataları benim de gözüme çarptı ama görmemezklikten geldim. Benim asıl takıldığım şu patlama sahneleri vs. Biraz daha gerçekçi yapılabilir o sahneler. Ama genel olarak izlenebilir bi dizi hele de Erdal Beşikçioğlu varsa :)
Filmdeki efekler biraz yavan kalmış.Zamanla gelişirse güzel olur...
öyle değil gidiyor dizi icabı üstteğmen özel birliklere ordan adam koparmaya çalışıyor :) yani askeri hiyararşiye göre öyle bir şey olmasına imkan yok .. heleki üstteğmen gibi bir rütbede yani değişmediyse askeri kurallar bir silsile vardır askeriyede .. önceden haber verilmeden birlik komutanına o savcıyı birlikden içeri bile almama lüksleri var.. birde sanırım kurmaydı albay onunda yanında bir rahat üsteğmenki oda anormal..
ben sadece bana mantık hatalarının olduğu yerleri söyledimki inanın o kadar takan arayan biride değilim nasıl olduysa gözüm takıldı bu tip şeylere..
bunlar bir kaç örnek askerin gidip astsubaydan telefonunu almasıki çok belirgindi yani normalde olucak iş değil.. en azından botundan falan minik gd93 misali ufak bir tel çıkarsa o bile çok daha mantıklı olurdu.. bunlar birikince bir iki üç beş yani :) ama toparlarlar sanırım daha yeni dizi..
Bordo bereli bir Yüz başının 2-3 binlira maaş aldığı kanısına nasıl vardın?
Bu diziler daha sonra yurt dışına satılıyor ve o ülkelerde izleniyor bence doğru bir mantık izlemişler ülkemiz tanıtımı adına.
Dünyanın çoğu Amerikayı nereden tanıyor Filim endüstrisinden tabii herkez hayatı filimlerdeki gibi zannediyor, tüm askerlerini Rambo zannediyor.
Kızacası tanıtım açısından bunlar önemli detaylar,
Bu arada düzmantık olarak bakarsak haklısın.
Sektörde çalışan birisi olarak söyleyebilirimki dizinin ilk bölümü olduğu için çok para harcanmış prodüksiyon baya sağlam fakat böyle bütçeli bir işte nasıl olmuşta asker konulu sahneleri bol bir senaryoda rütbeleri ve emir komuta zincirine dikkat etmemişler anlamadım.hadi diyelim senaristler bi şey bilmiyor yönetmen ve reji demi anlamıyor.yada bizi mi saf yerine koyuyorlar.ulan setteki çaycı bile bunlardan iyi bilir rütbeleri keşke ona danışsalarmış.bide yüzbaşının şile yolundan yeşilköye on dakika gelmesi süper olmuş :)