Hürriyet'in haber başlığı...
İstanbul'da ölümüne makas.
İstanbul'da
Şans mı denir beceri mi karar veremedim :/
Printable View
Hürriyet'in haber başlığı...
İstanbul'da ölümüne makas.
İstanbul'da
Şans mı denir beceri mi karar veremedim :/
******çocukluğunun videolusu
İmanpower + kadir gecesi doğum olayı gibi geldi bana daha çok :)
siyah subaruyu hatırlattı nostalji yaptı...
tez zamanda uslanır inş
şans mı beceri mi bir kenara da
cahil cesareti olduğu kesin tabi...
şansına kurtarmış
Yolda durdurup bir güzel dövüceksin
hayvan oglu hayvan
abartmiş a k
Bunlar hep defolu prezervatif kullanımın sonuçları.
Tatlı tatlı makas atıp gidene yol veriyorumda, olurda böyle biri gelip bana vursa arabadanda sağ çıksam ve kırığım çıkığım olmasa çok ciddi söylüyorum o sinirle o adamı o koltuğundan kaldırmadan ölmek pahasına ağzını burnunu kıraarım.
Yalnız makas gözüyle bakınca çok iyi duruyor ama namussuz çocuğu diyesim var :D
O değilde kurgulanmış olabilir mi? Bu video bukadar tesadüf olmaz değil mi?
350z e herkes mükemmel diyordu buna niye tepki veriyonuz
komiksiniz
Ben 350z videosuna güzel yazmadım, hatta olan biten makas videolarına da güzel yazmışlığım yok. Hatta ve hatta makas atmıyorum aynı zamanda, zaten şuan hızlı bir aracım yok fakat olduğu zamanda bu tarz şeyler yapmıyordum. Arkadan abuk subuk gelen olduğu zaman elimden geliyorsa patlatmak için de uğraşıyorum. Heralde video ile ilgili özel birşey yazmam gerekmez bunların üstüne :)
Bu foruma üye olduğu için herkes makas atmak zorunda değil, her makas videosu konusunda aynı muhabbet dönüyor. Makas atmıyorsun da roll yapıyorsun olayını da kabul etmiyorum, hayatım boyunca roll yapmışlığım da yok.
350Z ile bunu nasıl kıyasladın merak ediyorum.. Teki akan bir trafikte makas atarken teki göz göre göre 1 aracın sığamayacağı yere girip çıkıyor... Belki tesadüf belki şans.. Giremese orada 2 araca hasar vermiş olacak ve belki de ölüme götürecek.. 350Z videosun da ben öyle bir risk görmedim açıkçası
O aradan girdigi gibi çıkamasaydı o yolda büyük bir zincirleme kazaya neden olacagı kesin.Boşu boşuna milletin canını yakacaktı
beyaz megane fren yapmasaydı ne olurdu diye düşündümü hiç acaba ? tepki olarak frene değilde gaza asılsaydı... oha diyen araç takilerde dahil heralde pek çoğu paket olurdu...
Diğer 2 aracın suçu ne acaba, şu hareket çok pahalıya mal olabilirdi, yazık.
yok yok o öçyözöllözöyö kömsö böşöy dömöyördö. höhöhöhö
Şanslıymış Meg son anda hafif çekilmiş, yoksa karakolda biterdi.
iyi girip çıkmış.tekrarını denese beceremez bence.
kaza olmaması sevindirici
Baba adam king ya!!11!!!
yaptığı hayvanlık ama şans kader esp birleşimi güzel geçmiş..
megane'nin freniyle girişinin alakası yok, adam şeridi yarıladıktan sonra megane refleks yapmışta frene basmış yoksa adam baya baya hedeflemiş kendini o boşluğa, bence şans değil girişi, arabasını çözmüş, makas konusunu abartmış bi arkadaş. Trafiğe 3-5 saat direksiyon dersi alıp eline ehliyet tutuşturulup trafiğe çıkan bay/bayanlardan, sol şeritte 50 ile gidip whatsappta yazı yazanlardan, emniyet şeridinden 150-160 la giden çakma çakarlılardan, fazla yüklenmiş hangi şeritten gittiği belli olmayan kamyonlardan, sıfır aldığı için çok iyi sandığı ama fren mesafesinin kaç m'de duracağını bilmediği arabasıyla hava atanlardan, rolling yapan harfiyat kamyonlarından, tabela okumayanlardan, sinyal vermeden 3-5 şerit değiştirip sokaklara sapaklara dönen ve bunu adet edinmiş plesiyer tayfasından, kırmızı ışıkta durmayı bırak bide yaya geçidinden geçen yayaların üstüne araba süren taksici ve dolmuşçulardan daha tehlikesiz bu arkadaşın yaptığı.
Yapmasa iyi olurdu ama ben beğendim, 20 li yaşlarda daha abuk subuk hareketleri bende yapıyordum, şimdi daha sakinim ama içimdeki çocuk hala beni zorlamıyor değil arasıra. yani adama ağız dolusu küfür etmeye gerek yok bunun attığı makasa gelene kadar binlerce öküz var trafikte bunda daha tehlikeli.
Güzel işçilik olmuş :bravo:
Şu forumda kaç insan ben hiç makas atmadım roll yapmadım diyebilir ki adamın anasına sövüyorsunuz yakışmıyor he bu arkadaşın yaptığı çok doğru değil ama durum pozisyon onu gerektirmiş demek ki oda yapmış güzel kestirmiş iyide bir görüntü olmuş emniyetten bir kopyasını ister artık :)
desteklemıyorum ama şerefsiz çok guzel geçti be hakkını yemeyın şimdi :D
Megane' ın fren yapmasının bi anlamı yok.. Adam girmiş çıkmış. Güzel makas.
Tabi yanlış hareketler bunlar :)
Yanlış falan ona bişey dediğimiz yok ama adam çok güzel geçmiş. :D
megane değilde benim 206 olsa tamponu intercoolerıma çarpmıştı çoktan.
350z videsondaki artık neredeyse ne okadar aracın icinde 1-2 tane rahatsız var oyle giden. burda oylemi yukarda vtec'in yazdıgı gibi dertlisi bitmio hadi bitti diyelim soldan saga yanlıslıkla sert serit degistir sanarsın arkadan haclı ordusu geliyor kaldıran takılıyor veriyor pesine.
siz sanki atmıyomusunuzcular gelir birazdan.
Zamanında meşhur sıfır giren subaru videosu popülerken herkes bilmem kim rallici onu süren bileği sağlam vs.. konuşuyordu küfreden yoktu. Kimse bukadar hardcore makası savunamaz ama bu hareketi forumun ağır toplarından biri yapsa yorumlar adamına göre olurdu
Subarunun girdiği hız bunun girdiği hızın neredeyse x2 dir.
ya şimdi istanbul burası
1- Bu vatandaş gibi atanlar yüzdesi çok az
2- Makası orta şekerli atıp kendine zevk edenler
3- Makas attığını sananlar
4- Makas atıyomuş gibi yapanlar.
Sinyalli kontrollü şerit değiştirip ilerleyenleri istanbul trafiğini doğru kullanıp saat kazananları bu kefeye koymuyorum.
10 kişi toplansak 2 si gerçekten hiç atmıyodur gerisi yukarda yazdığım 4 şıkkın içerisine giriyor zaten.