levent Nickli Üyeden Alıntı
F20 1 serisi, Golf 7 den bariz sessiz bence.
A3 ise, malzeme kalitesi konusunda Golf'ten ayrılıyor özellikle, db testlerine bakmak lazım sessizlik olarak ben fark hissetmedim açıkçası.
Sürüş dinamikleri olarak Golf 7 de çok başarılı ancak F20 o sınıfta rwd oluşunun da etkisi ile liderliğe oynar bence.
Golf ve A3 ün hatta Octavia'nın arka torsiyon olmasına rağmen uzun yol konforlu, hatta Octi ben test ederken video test yorumlarına göre süspansiyon sessizliği beklentim 6/10 iken test sonrasında benden 8/10 aldı.. Bahsedilenden daha sessiz kabin, lastik, yol ve süspansiyon çalışma sesi olarak baktığımda şaşırttı diyeyim.
A3 ü ise, sedan olarak Doğuş Maslak'tan aldık, aynı gün Alanya'ya döndük geçen Ekim ayında. Yol tutuş limiti ciddi yüksek, aşırı güvenli hissettiriyor yüksek hızlarda özellikle. Müzik açıkken normal uzun yol hızlarında 120-140 arası diyeyim, neredeyse müzik harici başka hiçbir ses yoktu (b&o yok araçta).
BMW çok güzel de donanım açısından bakınca bence Golf'e göre de A3'e göre de boş kalıyor sanki, hatta özellikle Golf'e göre.. Premium segmentte herşey ekstra denebilir zaten..