can2k Nickli Üyeden Alıntı
Alkol teorisinden yürüyo hep muhabbet, işin aslını bilmiyoruz, belki saçma sapan hareketler yaptı kontrolu kaybetti suçluluk duygusundan kaçtı, belki de asfalt kaygandı, bi yere yetişiodu vs...
Neticede hepimiz araç kullanıyoruz, araçtada fazla bisi yokmus gibi insan olan bir şekilde orda adamı kaldırır hastaneye yetiştirirdi...
6 sene once babamla kendi şeridimizde giderken yola atlayan bisikletli bi yayaya çarptık,
Yayalara kırmızı yanarken tam bizim geçtiğimiz esnada yola atladı, alkol yok hız yok kameradan da kayıtlarda yaya 8de 8 suçlu çıktı ama o anki yaşadığım vicdan azabını anlatamam,
ambulans çağıdık çocugun basında bekledim, polis geldi kardeş sen mi carptın dedi evet dedim,
araban nerde dedi, biraktım orda anahtar da ustunde araba onemli degil dedim, çocuga bisi olmasın,
kardesim sen vatani gorevimizi yapmıssın arabanla ilgileniriz dedi bi ifade alalım muayene yaptıralım sana dedi, tabi dedim,
o gun karakolda kaldım ama aklım hastanedeydi, misafir gibi davrandılar resmen, etraftakilerin ifadesiyle bizim ifade tuttu, nobetci savcı dava bile istemedi,
Babam da gitti çocuğun basında bekledi 1 hafta nobet tuttuk, beyin kanaması ihtimaline karşı, çok şükür hiç bişi olmadı, arkadaşın ailesiyle beraber bekledik taburcu ettik hastaneden...
Araba kullanan herkesin başına gelebilecek bi durum, yaşanan durum çok acı düşünmesi bile trajik adam uyuduğu yerde can vermiş
Ama Kaçmak hiç olmadı belki hemen alıp goturulseydi kurtulabilirdi,
kurtulamasa bile elinden geleni yapman lazım,
İnsanın içinde birazcık Allah korkusu olacak, biraz vicdan..