Sistem hataları
Printable View
Sistem hataları
WMS HATASI BİRÇOK MAKİNADA YENİ TÜREDİ. ÇÖZÜMÜ BAŞLAT ÇALIŞTIR MS CONFİG YAZ ENTER BAŞLANGIÇ ORADAN NMBg MONİTÖR ÇEKİNİ KALDIR SORUN ÇÖZÜLECEKTİR.
bendede bı sorun var aksam 7 -8 gıbı pcnının saatı sapıtıyo run tıme eror dıye 15den gerıye sayıyo pc ve kapanıyo netye baglanılmıyo
sızede oldumu acaba bu sorun
benim suan icin en buyuk sorunum arada sirada bilgisayarda hoparlorlerden gelen
nokia telefona mesaj gelme sesi gibi olan zikkim :Deli: didi di didididi
virusmu spam mi herneyse gicik oldum :Deli:
eger oysa super :D oh be icim rahatladi :D bi takip ediyim bakalimbelkide dediginiz gibi ondandir :o :)
Evet arkadaşlar aynı o nokia sesi bende de var acaba reklamlardan mı ?
Benim arızam şu şekilde ve çok canımı sıkıyor.
Bilgisayarı açtığımda nadir olarak windows xp yazısı altında mavi zamazingo dolarken ekran silikleşiyor, kararıyor ve yükleme yapmıyor pc, bazende pcyi kapatırken windows kapanıyor yazısında takılı kalıyor kapanmıyor :S
bi de eskiden açılıştaki windowsun yüklemesinde alttan geçen o mavi çubuk 1 kere geçer pc açılırdı, şimdi 8-9 kere geçiyo , bir yavaşlama söz konusu. bu arızalar neden oluyor acaba ?
Bendede var o msj sesi :D
Yalniz bisey dicem eger reklamlardansa, dukkanda laptop`umdan niye o ses gelmiyo :D bence baskabisey o :D
Nokianın mesaj sesi msndeki reklamdan kaynaklanıyor..İçiniz rahat olsun virüs falan değil...
arkadaşlar o nokia mesaj sesi msn'den geliyor, live messenger'da bazen arada bir kontör reklamı tarzı bi gif dönüyor altta, oradan geliyor ses :) korkmanıza gerek yok, virüs fln değil
o msj sesi nasıl korkuttu beni anlatamam. gece eve geldim bilgisayar ı açtım mutfağa gittim bişeyler atıştırmak için. evde de kimse yok bu olayı yaşadığımda. bilgisayarın sesi açıkmış bir anda nokia nın msj sesini duydum.ewde kesin hırsız war dedim. elime bıcağı kaptığım gibi oda oda dolaştım; baktım kimse yok. daha sonra anladım tesadufen bir arkadaşım anlattı başıma boyle birşey geldi dediğinde
Mertcim;
hard diskin cok doludur baslangıcta acılmayı en cok bu etkıler
ramlerin cok doludur (ram cleaner kullan)
ramlerını cıkart tak belkı calısmıolardır toz vs en buyuk dusman bılıosun.
bunları bı dene ondan sora bı daha konusalım.
harddisk dolu evet, yedeklemeden sonra temizlik yapmam lazım. ram cleaner'ı deniycem. toz 1 gram yok her hafta elektrik süpürgesi ile temizliyorum. artı olarak bi kaç programım hata veriyor açılmıyor. misal solidworks programım "failed to initailize Visual Basic for Apps, equations and macros will not work. Are you low on disc space?" diye bi hata veriyor, harddisckde falan bi dünya yer var. ne istiyor anlamadım :D
gizli dosyalarımı acamıyorum cok gıcık bir durum bircok sey nededim ama olmuyo
yok abi, eskiden cayır cayır kullanıyordum :D
Yani tamamen msn deki reklamların farklılığından kaynaklanıyor... Masaüstünde o telefon mu neyse artık onun reklamı varken laptopda aşkböcüğü gibi birşeyin reklamı var :)
Erdemim makinanda autorun.inf wirusu var ondan gizli dosyaları açamıyorsun
http://doctus.org/combofix-kullanim-...i-t22619.html? burayı oku http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe bunu indir masa üstüne koy çalıştır bu halleder olmazsa msnden yaz :)
Bunun sebebi şu msn e kurduğumuz şeyler ağır ihtimalle messenger plus ve discovery bence aynı ses bendede var.
Mesaj sesi msnden geliyor, deli oluyorum ben de :)
Bende garip bir sorun oldu, donanımsal herhalde...
Bende 4x 512mb ram vardı.
Bayramda 2x 512mb cıkardım, öteki eve götürdüm.
Sonra isim bitip geri getirdigimde, ramleri taktım bilgisayar ekranı acılmıyor.
Ramler bozuldu diye düsündüm, ama özel kapta götürmüstüm, kontrol ettim biri cok ısınıyor.
Ötekisini diger slotlara taktım calısıyor.
Yani 2 slot arızalı gözüküyor, 1 ram de arızalı görünüyor.
Ram söktüm taktım diye nasıl bozuldu anlam veremiyorum.
Bu slotların tamiri mümkünmüdür?
Anakart tamir eden yerler var.Ama çok kaliteli değilse anakartın girme o işe hiç.
videolar bazen tam olarak yüklensede normal hızında oynamıyor,örneğin streetfire'da 2-3 video sağlıklı izledkten sonra 4.videoda ağır çekim gibi oynuyor video,yüklemesini bekledikten sonra açıyorum,tamamen yüklenmiş olmasına rağmen ağır çekim gibi devam ediyor,videoda hatta ses bir kaç saniye önden geliyor,görüntüsü bir kaç saniye sonra ekrandan duraksayarak geçiyor..Problem ne olabilir?
Sistem dosyalarından da olabilir.Flash / Java 'dan da olabilir.
Combo temp file olayını hep yapıyorum bende alışkanlık ağırlaştıgını hissettiğimde 3-4 günde bir temizliyorum, böyle bişey öncedende yoktu son 2 aydır falan var ama çözemedim hala..sağol yinede..
Hazir konu acıLmişken Kaspersky 2009 demo indirmiştim 30 gün doLmuş crack biLen yada fuLL wersiyon biLen Link söyLeyebiLir mi ?? :)
p.m atıyorum.