Sistem hataları
WMS HATASI BİRÇOK MAKİNADA YENİ TÜREDİ. ÇÖZÜMÜ BAŞLAT ÇALIŞTIR MS CONFİG YAZ ENTER BAŞLANGIÇ ORADAN NMBg MONİTÖR ÇEKİNİ KALDIR SORUN ÇÖZÜLECEKTİR.
bendede bı sorun var aksam 7 -8 gıbı pcnının saatı sapıtıyo run tıme eror dıye 15den gerıye sayıyo pc ve kapanıyo netye baglanılmıyo
sızede oldumu acaba bu sorun
benim suan icin en buyuk sorunum arada sirada bilgisayarda hoparlorlerden gelen
nokia telefona mesaj gelme sesi gibi olan zikkimdidi di didididi
virusmu spam mi herneyse gicik oldum![]()
- K -
________
Dr.Ecu
eger oysa superoh be icim rahatladi
bi takip ediyim bakalimbelkide dediginiz gibi ondandir
![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Evet arkadaşlar aynı o nokia sesi bende de var acaba reklamlardan mı ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Benim arızam şu şekilde ve çok canımı sıkıyor.
Bilgisayarı açtığımda nadir olarak windows xp yazısı altında mavi zamazingo dolarken ekran silikleşiyor, kararıyor ve yükleme yapmıyor pc, bazende pcyi kapatırken windows kapanıyor yazısında takılı kalıyor kapanmıyor :S
bi de eskiden açılıştaki windowsun yüklemesinde alttan geçen o mavi çubuk 1 kere geçer pc açılırdı, şimdi 8-9 kere geçiyo , bir yavaşlama söz konusu. bu arızalar neden oluyor acaba ?
Yalniz bisey dicem eger reklamlardansa, dukkanda laptop`umdan niye o ses gelmiyobence baskabisey o
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Nokianın mesaj sesi msndeki reklamdan kaynaklanıyor..İçiniz rahat olsun virüs falan değil...
arkadaşlar o nokia mesaj sesi msn'den geliyor, live messenger'da bazen arada bir kontör reklamı tarzı bi gif dönüyor altta, oradan geliyor seskorkmanıza gerek yok, virüs fln değil
o msj sesi nasıl korkuttu beni anlatamam. gece eve geldim bilgisayar ı açtım mutfağa gittim bişeyler atıştırmak için. evde de kimse yok bu olayı yaşadığımda. bilgisayarın sesi açıkmış bir anda nokia nın msj sesini duydum.ewde kesin hırsız war dedim. elime bıcağı kaptığım gibi oda oda dolaştım; baktım kimse yok. daha sonra anladım tesadufen bir arkadaşım anlattı başıma boyle birşey geldi dediğinde
Mertcim;
hard diskin cok doludur baslangıcta acılmayı en cok bu etkıler
ramlerin cok doludur (ram cleaner kullan)
ramlerını cıkart tak belkı calısmıolardır toz vs en buyuk dusman bılıosun.
bunları bı dene ondan sora bı daha konusalım.
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)