https://www.youtube.com/watch?v=cDclImbZyCs
Cinayete teşebbüsle yargılanırmı sizce ?
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=cDclImbZyCs
Cinayete teşebbüsle yargılanırmı sizce ?
Bende facebookta gördüm şoför şoför değil ki denyonun önde gideni umarım en ağır cezayı alır. Şimdi aynı şey seninde başına gelse ne yapacaksın diyenlerde olacaktır.
Bu nasıl bir şey ya!! Haberlerde gördüm insan neden böyle bir şey yapar
Yolda tanıdığın üstüne araba sürmek,konvoyda boşta kesiciye girmek,yolu kapatmak,2 araba görünce 20 gram mantığın da anüse kaçması..Bitin artık mk
yedıler adamı resmen
yazık olmuş motordakilerin Allah yardımcısı olsun
Ülkede çiçek satarak evine ekmek götürmeye çalışan gencecik çocuğu işinin başında ezip cinayet işleyip 6 ay yatıp çıkan olduktan sonra bu teşebüsten 2 ayda çıkar.
Yazdım yazdım sildim Allah bilip bilip yapsın ne diyim. Motordakilere Allah yardım etsin
acıkcası bu trafıkte kım ne halt edıyor anlamak mumkun degıl.munferıt olaylara gormeden bılmeden yorum yapamam.
motorcular olarak can guvenlıgını dusunen adam kımseye uymadan 1degıl5 dusunerek hareket edecek. lakın bu vıdeodakınde ypacak pek bısey kalmamıs. hayvan herıfler ya.
Turkiye'nin bu durumda olmasinin kisa bir ozeti olmus.
Egitimsiz davarlar yuzunden bu haldeyiz. Kapiya bekci kopegi olarak baglamayacagin insan nusvettesi adamlar trafikte olum saciyor!
Koroğlu Gazetesi | Haber | DUĞUN KONVOYUNDA AKIL ALMAZ KAZA
Motorcunun hayati tehlikesi yokmuş neyse ki, verilmiş sadakası varmış.
Sebep olan çomara diyecek laf bulamıyorum. Allah ıslah etsin.
Keşke motor yerine hızını almış bir kamyon gelseymiş.......
Söylenecek milyon tane küfür var asker uğurlarız kesiciye sokarız silah atarız durup durduk yerde havai fişek atılır sokak arsına girilir bütün herkes uyandırılır zannedersin general oldu düğün olur kız almaya gidilir sayısız silah çekilir atılır merak eden es kaza birine isabet eder vefat eder kamyon kasasında işçi taşınır bir kaza olur 20 kişi olur yahu ülkede eceli ile ölenlerden çok magandalardan dikkatsız ve sorumsuzlardan insanlar ölüyor Motordaki arkadaşa Allah sağlık sıhhat versin kısa sürede iyileşir inşallah o kazaya sebeb olanada Kasten Yaralamadan dava açarlarda çıkamaz içerden....
olay bizim burda yaşandı ben motorcu olsam bilerek öldürmeye çalıştı derdim yani
75 hp lik Şahin ile 350 Hp lik arabaya bindiğini zanneden Tofaşçı Zihniyeti
Allah Motorcunun yardımcısı olsun inşallah
Amk hayvanı !!! Böyle götleri vitese oturtsunlar abi. Zerre üzülmüyorum. Hanzoluk milli hobi oldu iyice!!!
Pok yoluna gitti diye üzülmüştüm iyi ki gitmemiş, hayati tehlikesi bulunmuyormuş. Şahin, doğan diye genellemek istemiyorum fakat cebine 3-5 kuruş koyanların yan verme zihniyetiyle alınan ve bakımsız bırakılan araçlar artık piyasadan kaldırılmalı. Tamam herkesin alım gücü yok, arabaya binmek herkesin hakkı ama bu arabalar insanlara yakışır araçlar olmalı.
Daha geçen gün inegöl bursa arasında 200 metre önümde giden şahinin sağ arka lastiği koptu, bariyere sürte sürte durdu. İyice potansiyel tehlike olmaya başladılar.
Düğünde dernekte anlık gaza gelmenin neleri götürebileceğini böylelikle sosyal medyada herkes görmüş oldu . Bu tarz kaza videolarından ders çıkarmasını bilmiyoruz ama kaç kişiyi kurtarırsak iyidir.
çarpmanın etkisi ile şahin in arka tampon mu kopuyor.
kuralsızlık ülkesi
muhteşem türkiye
batumu gördükten sonra şahinci tayfaya daha ılımlı yaklaşıyorum
Moturcu arkadaşa geçmiş olsun Allahtan ciddi bir şeyi yok
Yine olaya karışan tofaş olunca millet kılıcını çekmiş savuruyo , kazaya sebep olan arkadaşı savunmuyorum kesinlikle yaptığı büyük hata niyetininde orda yanlamak değilde yol kesmek olduğunu düşünüyorum o yolda tofaşla sıfır çok zor olur asfalt pek müsait değil
Olaya araçtan ziyade sürücünün mantığı olarak bakmak gerek bu tip yol kapatmayı yapan tek tofaşı olanlar değil her markadan konvoyda sorun çıkartan araçlar var ortak nokta genelde yaşları genç olup altında aracı olan birçok kişi konvoyda bu tip şeyler yapıyor , bakımsızlık konusunda haberdekinin pek bakımsızlığını göremedim ama keşke piyasadaki yıkık dökük zor yürüyen araçlar kaldırılsa bu araçlar genelde sakin kullanan tofaş bmw honda gibi içinde genç olan biraz yapılı araçları görünce kendi kendine gaza gelip yanlamaya çalışıyor sonra tabi bizemi vurcak birine mi patlayacak düşüncesi ile kaçmaya çalışıyorum yakınından
motorsikletli çarptıktan sonra şahinin arka tamponu düğün arabasına çarpıp kopuyo zoom yapılmış görüntüde belli oluyor
neyseki ölümlü bi kaza değilmiş trafikte her an ne olucağı belli değil , yaptığı hamle düğün arabasının etrafında dönmek için sanki
trafikte tehlikeli araç kullanma ve kasten adam yaralamadan ceza almalı
şoför koltugunu oturan kendini voltran sanıyo
Güvenlik testlerine girse eksi yıldız almayı hak eden ilk araç olur sanırım, yine bir tofaş ağlıyordu ağlıyordu...
http://aa.com.tr/uploads/Contents/20...7e2d2e013b.jpg
S2000 yapsa aynı hatayı sıradan bir kaza gibi lanse edilirdi. Tofaş olunca voooaavv
İlk defa hakikaten kusuru olmadığı halde kaza yapan motosiklet sürücüsü görüyorum. Allah yardımcısı olsun. Şahinci de tam bir denyoymuş. Evet denyo çok hafif kaldı.
aynı kazayı ben yaptım ama kapıya dogru vurmustum var boyle soforler olay sadece şahin değil benim kazada sıfır cruze du zihniyet önemli
Adam gibi ceza verilmedikten sonra bir *** değişmez bu ülkede.
Kuş kadar beyinleri yok, uçma peşindeler
https://www.youtube.com/watch?v=eUVfkbv0ANQ
videoda görüldüğü üzere bahşiş uğruna hersey yapılır ülkemizde.
araç konvoydan değil galiba haberlerde öyle söyledi.
konuya gelince direk cinayete tesebbüs...
Motorcuya Allah yardım etsin başka bi video çıktı şahin konvoydanmış...
Duğun Konvoyunda Motora Carpan Trafik Magandası - YouTube
Arabaların suçu yok, zihniyette problem var.Akıl işi değil yoksa bunlar..
Bizim yıllar geçtikçe ilerlememiz gelişmemiz gerekiyor fakat bakıyorum gençler ciddi anlamda ruh hastası olarak yetişiyor.Şimdi bunu yapmasının bi amacı yok,tek sevindirici tarafı motor kullanan kişinin hayatta olması.Trafikte ne olursa olsun motorcu arkadaşları koruyup kollayalım,ben motor kullanmadım hevesim falanda yok sürekli araba kullanan biriyim fakat bizim araçlarımızın kaportası var bu tür kazalarda biz kurtarırız canımıza bişe olmaz ama onlar hayatından oluyor malesef.
şu kro hondacılar ve tofaşçılar trafikten silinse öyle bir huzur ve sükunet olacakki anlatamam...
adam zaten belirtmiş kıro diye , kıro olup honda sahibi olanlar kıro olup tofaş sahibi olanlar vs
Ben olaya farklı bir yerden bakıyorum bilmiyorum katılır mısınız...
İzmit - Adapazarı - Düzce ekseninin birbirine düşman olduğunu düşünenlerdenim. Mutlaka iyi anlaşanlar ya da akraba olanlar var ama genel olarak bence bir huzursuzluk var ve trafikte bu kadar uçuk hareketler de bunun bir tezahürü. Diğer şehre geçildiğinde orayı fethetme ve külhanbeyliği edasıyla en olmayacak şeylerin zorlandığını düşünüyorum. Ayrıca bu hareketlerin sonucunda çıkan tartışmalarda delikanlılığa, insanlığa, hiçbirşeye yakışmayacak bolca hareket görmek de mümkün. Yanında ailesi olan adamlara neler söylendiğini, kapıların bacaların yumruklandığını da defalarca şehir içinde gördük. Mutlaka bu iş şehirler arasında karşılıklı oluyor...
Arabası önemli değil şahin olmuş toyota olmuş acaba bu düğün konvoyu, asker eğlencesi, yılbaşı kutlaması ne derseniz deyin, izmitte olsaydı, aynı kadro halkevinde e5'i kesip yol ortasında yine daire çizmeye çalışırlar mıydı... Ya bu şehirde çok çılgın hareketler oluyor ben hiç denk gelmiyorum ya da dediğim gibi başka şehir olduğu için sınırlar ciddi zorlanıyor...
Motorcu adamada geçmiş olsun haybeden hastanelik oldu...