çarpmanın etkisi ile şahin in arka tampon mu kopuyor.
kuralsızlık ülkesi
çarpmanın etkisi ile şahin in arka tampon mu kopuyor.
kuralsızlık ülkesi
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
batumu gördükten sonra şahinci tayfaya daha ılımlı yaklaşıyorum
Moturcu arkadaşa geçmiş olsun Allahtan ciddi bir şeyi yok
Yine olaya karışan tofaş olunca millet kılıcını çekmiş savuruyo , kazaya sebep olan arkadaşı savunmuyorum kesinlikle yaptığı büyük hata niyetininde orda yanlamak değilde yol kesmek olduğunu düşünüyorum o yolda tofaşla sıfır çok zor olur asfalt pek müsait değil
Olaya araçtan ziyade sürücünün mantığı olarak bakmak gerek bu tip yol kapatmayı yapan tek tofaşı olanlar değil her markadan konvoyda sorun çıkartan araçlar var ortak nokta genelde yaşları genç olup altında aracı olan birçok kişi konvoyda bu tip şeyler yapıyor , bakımsızlık konusunda haberdekinin pek bakımsızlığını göremedim ama keşke piyasadaki yıkık dökük zor yürüyen araçlar kaldırılsa bu araçlar genelde sakin kullanan tofaş bmw honda gibi içinde genç olan biraz yapılı araçları görünce kendi kendine gaza gelip yanlamaya çalışıyor sonra tabi bizemi vurcak birine mi patlayacak düşüncesi ile kaçmaya çalışıyorum yakınından
motorsikletli çarptıktan sonra şahinin arka tamponu düğün arabasına çarpıp kopuyo zoom yapılmış görüntüde belli oluyor
neyseki ölümlü bi kaza değilmiş trafikte her an ne olucağı belli değil , yaptığı hamle düğün arabasının etrafında dönmek için sanki
trafikte tehlikeli araç kullanma ve kasten adam yaralamadan ceza almalı
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Güvenlik testlerine girse eksi yıldız almayı hak eden ilk araç olur sanırım, yine bir tofaş ağlıyordu ağlıyordu...
![]()
İlk defa hakikaten kusuru olmadığı halde kaza yapan motosiklet sürücüsü görüyorum. Allah yardımcısı olsun. Şahinci de tam bir denyoymuş. Evet denyo çok hafif kaldı.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
aynı kazayı ben yaptım ama kapıya dogru vurmustum var boyle soforler olay sadece şahin değil benim kazada sıfır cruze du zihniyet önemli
İlker G.
Adam gibi ceza verilmedikten sonra bir *** değişmez bu ülkede.
Kuş kadar beyinleri yok, uçma peşindeler
videoda görüldüğü üzere bahşiş uğruna hersey yapılır ülkemizde.
araç konvoydan değil galiba haberlerde öyle söyledi.
konuya gelince direk cinayete tesebbüs...
Motorcuya Allah yardım etsin başka bi video çıktı şahin konvoydanmış...
Duğun Konvoyunda Motora Carpan Trafik Magandası - YouTube
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Bizim yıllar geçtikçe ilerlememiz gelişmemiz gerekiyor fakat bakıyorum gençler ciddi anlamda ruh hastası olarak yetişiyor.Şimdi bunu yapmasının bi amacı yok,tek sevindirici tarafı motor kullanan kişinin hayatta olması.Trafikte ne olursa olsun motorcu arkadaşları koruyup kollayalım,ben motor kullanmadım hevesim falanda yok sürekli araba kullanan biriyim fakat bizim araçlarımızın kaportası var bu tür kazalarda biz kurtarırız canımıza bişe olmaz ama onlar hayatından oluyor malesef.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)