Samsung note 7 yine güldürmedi
Haberin linki ; 'Yenilenmiş' Samsung Galaxy Note 7 ucakta alev aldı - Dunya Haberleri
Printable View
Samsung note 7 yine güldürmedi
Haberin linki ; 'Yenilenmiş' Samsung Galaxy Note 7 ucakta alev aldı - Dunya Haberleri
Bir ara geri toplatılıyordu
Asparagas değilmiş demekki ...
#samsungçamaşırmakinesiüretsin
bu ilk değil geçende değişm cihazın biri yanmıştı
https://www.youtube.com/watch?v=0d2lk33lIXI
Uçaklarda Son Günlerde özellikle Samsung Kullanıcılarına Yönelik Uyarılar Arttırılmış uçak Modunda Ve Kapalı İken Şarj Cihazına Bağlanmaması hakkında uyarılar yapılıyormuş
http://www.haberturk.com/ekonomi/tek...esi-de-patladi
Bence samsung bu kadar mağdur olan insanlara bir güzellik yapmalı.
ben note7 yi revize olmuş olarak güzel bir kampanya ile satışa çıkarıcaklarını umuyorum kısmetse mezar spec alırım :D
Yiğit' in telefon modelini görüyorum sende @onursumer :D
teröristler artık c4 le değil note 7 ile saldırı düzenlicekmiş lütfen dikkatli olalım.
Google Pixel yeni baba budur
Samsung mümkünse ölsün
:)
iPhpne 7 için de patlama haberi geldi ama üstünü örtüyorlar şimdilik.
https://static.independent.co.uk/s3f...iphonedent.jpg
Bu haberin fake olduğu iddiaları var dünya çapında.
htc candır,bırakın samgung apple vs. :D
Note 7'nin üretimi durmuş
Samsung Galaxy Note 7’lerin uretimini durdurdu - Teknoloji Haberleri
google pixel iyi gelicek piyasaya android ayağında iphone a tekel olucak gibi bu sefer google öyle fason bir firmaya nexusdeki gibi sipariş vermedi.. aldı htc ile oturdu sıfırdan tamamen android ile senkronize tıpkı apple gibi telefon yaptılar..
Haftasonu pegasus kibris donusu ozellikle galaxy note7 leri ucus modunda birakmayin kapatin diye uyarida bulundu..
Evet
"Galaxy Note 7 telefonların uçuş esnasında tamamen kapatılması, hiçbir şekilde açılmaması, şarja takılmaması, hasar görmesi, ısınması, duman salınımı olması ve kaybolması durumunda acilen kabin ekibine bildirilmesi gerekmektedir." Şeklinde anonsumuz var. Bu güncel yaşananlar karşısında hemen hemen tüm firmalar bu yönde cephe almış durumda.
Bu gün de burger kingi yakmış:)
Samsung aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7’lerin üretimini durdurdu.
Teknoloji - Samsung aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7’lerin uretimini durdurdu - 1 | NTV
bir firma için büyük rezillik uçakta anons falan
Dun yaptigim ucusta pilot bu cihazi kullananlarin yolculuk boyunca kapatmasini ve sarja sokmamasi gerektigine dair anons gecti.
bi telefon almaya niyetlendik üretimi durdu :hehe:
Komple gitti telefon düzeltmede bi işe yaramadı aslen çok çok iyi telefondu tamda Iphone7 çıkmışken yazık oldu..
Neyse google ın telefonu geliyor bakalım nasıl olacakki çok çok iddalılar.
İyi ki s7 edge almışız :D
Telefon diye el bombası yapmışlar :D
Samsung için büyük rezillik. Note 7 den ettikleri zararı zor toparlar gibi.
HTC Touch dıomondla başladım 3. HTC mi kullanıyorum ne kasma ne sorun ne ısınma misss. Şuan değişsem HTC 10 alırım.
iphone hic patlamiyor catlamiyor gibi davranmayin oda patliyor yaniyor hatta daha satin alirken cep yakmaya basliyor :)
O degilde ben çok bozulmuştum note5 kullanıyorum 6 çıkmadan 7 çıktı telefon elimizde eskidi diye ahım tuttuysa vicdan azabı çekerim valla :))
Türkiye'de iken Samsung servisinin boktanlığını sadece Türkiye'ye özgü sanardım.
Burada da aynı. Dünyanın her yerinde kötü.
Son kez hayatımda S7 aldım. Aldığıma da pişman oldum. Bir daha herhangi bir Samsung ürünü almayacağım. Sene olmuş 2016, telefon hala donuyor. Varsın Iphone teknik özellikleri kötü olsun, en azından müşteri hizmetleri ve servisi iyi.
Bu Note 7 olayı da Samsung'a müstahak. Telefonu erken çıkartacağım diye gerekli testleri yapmadan piyasaya sürersen olacağı bu.
Bu samsung bi bana mı iyi ya valla tek bir sıkınıtı yaşadım onuda şıp diye hallettiler. Note 4 edge kullanıyorum telefon hala ilk günkü gibi
Evde 4 sene once alinan Note 2'nin masallahi var. Telefonun benden cekmedigi kalmadi, simdi anneme verdim o kullaniyor. Nazar degmesin, hic bir sorun vs yok.
Onu anneme verince ben kendime ingilterede iphone 7 aldim ama pisman oldum, 5.5 ekrandan sonra downsizinge alisamadim. 7'yi TR de iyi fiyata satarsam kendime onePlus 3 almayi dusunuyorum. Markalara para verdigimiz yetti, artik donanima para verelim :)
Şu telefonlar nasıl donuyor ben de merak ediyorum :D
Senelerce S3-S4-Note4-Note5 kullandım, şu anda da s7 edge kullanıyorum canavar gibi hiç bir yavaşlık takılma vs donma yok.
2 aydır toplamda 4 kere donma yaşadım. Hepsinde de hard reset ile sorunu çözebildim.
Özellikle son güncellemeden sonra böyle oldu.
Satışı da servisi de rezalet. Siz mutluysanız sıkıntı yok. Ben bir daha Samsung'un yanından geçmem.