Daha önce serbest diye duyurulan yasa şimdi resmi gazete ile tekrar yasaklandı...
Mobilden yazıyorum daha sonra link ekleyeceğim.
Printable View
Daha önce serbest diye duyurulan yasa şimdi resmi gazete ile tekrar yasaklandı...
Mobilden yazıyorum daha sonra link ekleyeceğim.
biraz önce okumuştum bende gerçekten yorum yapmak istemiyorum artık
Cam filmi ve renkli cama yeniden yasak - Ekonomi Haberleri
komple yasaklasınlar boku çıktı film işinin..
Bu devlet cam filmine ne kadar takıldı arkadaş yahu :) Çok ilginç cidden...
Yıl sonuna 2 ay gibi az bir süre kaldı beyler normal :D
ooo canımlar yaa acaba arabama güzel jant aldım bir boy büyük bunada ceza kesermi çok yakışmış diye
Yurtdışında zaten sadece arka camlarda serbest ...
Ama Türk olarak herşeyi abartılımızdan bunuda abarttık, buna bende dahilim ön bir digerleri 4 numara filmli ...
Tek sorun karanlıkta geri giderken oluyor ...
2018 ‘cevirme’ yılı | GAZETE VATAN
Şunu şöyle bırakayım belki neden tekrar yasaklandığı anlaşılır :)
ya kardesim önce su gündüz vakti temdeki basın expressdeki hafriyat kamyonlarına tırlara cözüm bulun amma film fanteziniz varmıs ne egzosunuz bitti ne filminiz
film ruloları boy boy..
Bunların yapacağı iş anca bu kadar olur.
Kendi çıkarttıkları yönetmeliği daha yürürlüğe girmeden değiştirecek kadar basiretsizler.
Hocam Türk olarak abarttığımız olaya pek katılamıyorum. Eğer kural varsa uyulur şahsen ben serbest olana kadar cam filmi yaptırmadım olunca yanlar ve arkaya verilen yüzde ile yaptırdım. Şuan filmler rahatsız etmiyor aksine yazın sıcaklarında çok faydası oldu. Ön yasak diye yaptırmadım zaten.
Verilen değerlere uygun yapıldığında herhangi bir risk durumu olmuyor.
MTV’den gelecek olan yüzdeyi cezalara ayırdılar demekki :)
ne yaptıklarını bilmiyorlar.
Serbest deyip millete çektirdiler filmleri. Şimdi av zamanı :)
ben artık modifiyeli arabayla şehir içinde gezmiyorum , dağ bayır polonezköy kilyos falan gazalamak daha zevkli oluyor hemde polis yok
Serbest dedikleri zaman cam filminden ceza yedim yazmak isterse her türlü yazıyor zaten.
Cam filminin serbest bırakılmasının ardından tekrar yasak olmasının ne gibi bir açıklaması olabilir ki? Yasal olduktan sonra adam gidip çektirmiş en kötü 200-600 TL para vermiş şimdi söktürecek mi? Bir kaç ay önce cam filmi için lisans ve kodlar verilecek sadece onlar yasal olacak vs gibi bir kaç şey duymuştum sanırım buna zemin hazırlanıyor.
sıcak para lazım beyler pamuk eller cebe :)
yakında tüm nikahları geçersiz sayıp 5 yılda bir nikah tazeleme yaparlarsa vallaha şaşırmıcam harcı marcı baya bi para akar :D
Hiçbir zaman serbest olmamıştıki?
Resmi gazetede de yayınlansa polisler sallamadığı sürece serbest olduğunu düşünmedim.
Polis sana ben cezayı keserim arabayı bağlarım diyor, git mahkemede hakkını ara diyor. Nasıl serbestlik bu?
Bu arada istediği kadar yasak olsun her arabamda ön cam dahil var, bugün söksem yarın yine yaptırırım.
SENEYE ARABA da osurma cezası çıkarsa şaşırmam
Ya bu millet zaten ne vergisi olsa vermek zorunda ödüyor, ordan burdan ceza-men işiyle ne diye yoruyorlar insanları acaba hadi maddi zorluyosunda bari manevi rahat bırak biraz.
Zaten kafalarına göreydi bu film vs. işleri sadece onaylanmış oldu galiba.
arabaları komple teslim edelim en iyisi.
oooo desene bugünden itibaren çevirmeler artacak,full ceza kitleyecekler.
Aslında emniyet şeridi ihlallerine daha çok yoğunlaşılmalı bence, cezayı da fazlasıyla hakeden emniyet şeridi magandalarına göz yumulmasın istiyorum.
Resmen kendimi aptal gibi hissediyorum yıllardır, açık açık insanın hakkını yiyorlar ve vaktini çalıyorlar.
Sadece sabahları ve akşamları otobanda emniyet kullananlara istisnasız ceza kesilse yeterli olur diye düşünüyorum :)
Erdoğan yavaş çiğerimizi söktün...
filim yok eksoz yok arabamda bide 106 yı satıp polo alırsam pek urumda olmayacak bu haberler soguttunuz bu ıslerden artık yeter
Bize yasak agaya belej pardon serbest.tüm resmi araçlarda ve kodaman arabalarında serbest.gerçekten sıkıldım artık bazı şeylerden.
Resmi olarak hic bir zaman serbest olmadiki
Haberlerin detaylarinda acikca yaziyor zaten
26 ekim 2016 da 1 yil sonra yururluge girecek derken 26 ekim 2017 olmadan o kanunu iptal edip yasaga devam denildi durum bu
Yani ceza yenmesi cok normal herhangi bir hata yok
Sahsi fikrim ise bu kanunu sonuna kadar destekliyorum..
Zaten herzaman yasaktı. Yolda giderken 1.çukur aramak 2.polis varmı diye araba sürmekten gözlerimiz şaşı oldu yine aynı şekilde binmeye devam arabaya muaynede yapmıyorum nasıl olsa iptal edecekler sigorta yapıp devam ediyorum :D
Corsa 'da komple en ön cam dahil en koyusundan.
Babamın bindiği blue'da en açığından komple en ön cam dahil film var.
Dükkanda bindiğimiz süperb en koyusundan yine en ön cam dahil cam filmi var.
Cevirirler ceza yazarlarsa öderiz cezamızı. Sonra yine aynı sekil devam.
E o zaman geçen yıl o kadar lanse ettiler detay verdiler belirli orana göre görüşü engellemediği için sıkıntı yok dediler. Ben dahil birçok kişi bu haberlerden sonra yaptırdı cam filmlerini. Tekrar söktürecek değilim ama görüşü engellemediği belirtilen bir filme daha 1 yıl geçmeden tekrar aa görüşü engelliyormuş denilebiliyor onu anlamıyorum.
geçen hafta içinde 3 kere şehir içinde kaza yapıyordum, önüme kırdılar resmen suikast gibi, hepsi de simsiyah camlıydı... dün İstanbul'dan Ankara'ya dönerken otobanda bile bu simsiyah camlılar yüzünden kaç kere tehlike atlattım, görmüyorlar arkadaş görmüyorlar, o simsiyah camlarla adamlar kendini evlerinin kış bahçesinde oturuyor zannediyor, sertifikasız bütün ürünler yasaklansın...
Emniyettin yeni yıl hedef kotasına göre her sürücüye 500 tl ceza kesmek zorundalar. Onlarda bu iddayı yapmak için ne varsa kullanıyorlar işte. Şimdi birazdan biri gelir yapsınlar tabi herkes özel arabası ile sokakta trafik çekiyoruz biz burda trafik diye...
Beyler tebliği iyi okuyun ona göre yorum yapalım lütfen. Hangi camların, camın kendi ile birlikte % geçirgenliği ve filme ek olarak etiket değerlerine sahip olması gerektiğinide görn. Yürürlük zaten geçen sene başladı müsadesi yani geçiş süresi 1 yıldı. Size kesilen cam filmi cezalarının tamamı iptal edilebiliyordu bunu kendi sayfamızfa uygulamalı bile gösterdik. Ama herşeyde olduğu gibi okumayı sevmediğimizden bunlarıda öğrenemedik. Şimdi gerekli itirazlar yapılacak pazartesi itibari ile. Biz 2 konteynır mal sipariş etmişiz 10.000 rulo film var. Bilmem ne bakanlığı güvenlik sebebi ile uygulanmasına iptal diyecek!$!! olduuıı.
devlette kezbanlastı