Onlarin cam filmi mermiyi tuttugu icin guvenlik sebebiyle takabiliyorlar.
Printable View
O zaman geçmiş olsun :)
2 senede 1 film yaptırırız artık.
kalbimize gömücez unutup gidicez gibi... keşke demeseler ama diyorlar işte 2xx tl ile 4xx tl gibi bir cezası var olduda ceza yiceksnz bunun pazarlığını yapın :)
tüv'de kavga olayı dun 3 itibariyle başlamış ama adamlarında yapacak bişeyi yok emiri uyguluyorlar burada en masumları tüv türk ekibi.
Burnunda madencilik yapanların görülme sayısında ciddi artış yaşanacaktır trafikte.
zaten renkli cam mevzuat dışı arabanızda renklı cam varsa bunların logolarını v.s. göstererek ceza yazdırmamaya çalışın.
yanlız öyle bi ceza durumu var ki ceza tutarı 230tl de olabilir 427 tl de olabilir madde içinde madde var olası cam filmi cezasıyla karşılaşırsanız buna dikkat edin maddenin içeriğini sorgulayın fırsat bulabılırsenız.
Araçlar muayneden geçmiyor iki örnek oluştu bile ağır kusur sayılmış benimde 4 ay kaldı mecbur söktürcem tekrar çektircem. Arkadaşım filimden dolayı 206 lira yedi erken ödeme ile 155 tl mi ne geliyormuş. 100 TL zaten sökmek için para istiyorlar o yüzden cezayı takmıyorum. Cam filimsiz araba kullanamam.
Ben her camı söktüm, arka cama dokunmadım. Rezistansı söker alırdım maazallah :D
Arka cam mevzusunu bilmiyorum da ilk TÜV açıldığında sultanbeyli de sadece ön camda film olan S320 nin filmini söktürmüşlerdi.o zaman tekrar girebiliyordu muayene tekrara.
Vay arkadaş olaylara bak! Önce serbest de oranları ver millet yaptırsın daha sonra aaa bu güvenliği tehdit ediyor geçen yıl etmiyor dedik ama şimdi etmeye başladı.... Olaya bak. Polis neyse de eli kolu bağlayan TüV...
O iş öyle olmuyor :D ceza sırasında aracıda men ediyolar. Şubeye gidip fotograf çekip ben söktürdüm diyorsunuz :D Çoğu zaman memur arkadaş gelip aracı canlı görüyor ve menini kaldırıyor. Dediğiniz gibi olsa 200-400 lira farketmez. Bir çok araç filmle devam eder.
sadece arka camlar filmli.onuda yazın,çocuk için yaptırmıştım.muayneme 2 sene var.şimdilik sökmeyi düşünmüyorum.trafikte yakalanırsam polisin insiyatifine bağlı artık
yahu öyle sıkı denetimden bahsetmiyorum mesela bizim maltepe de e5 çıkarken polis çevirme yapıyor ama yol geniş elini kaldırıp şu tarafa geç diyor ben soldan kaçıyorum genelde bende görmemezlikten gelip gazlamadan skaince gidiyorum birkaçkere yaptım sorun yaşamadım.Öyle uzun namlularla yapılan çevirme olursa herlade dururum :)
Kaput filmi serbest mi peki? Yakında ona da bi ayar çekerler mi? Soru mantıksız gelmiş olabilir; neyimiz mantıklı ki...
babam bu işlere yabancı olduğundan 7-8 ay once renkli camdan ceza yedi , araç faturası , belgeler ve güzel bi dilekçeyle itiraz ettim hakim polisin gözlem ve insiyatifi dahilinde olduğunu vs yazan saçma bi sebeple iptal etmedi ki filmli durumda emsal birsuru iptal davası varken
o yüzden işimiz var gibi duruyor
Bunlar gene film falan bizi uyutup gece yarıları yasa falan değiştiriyor olmasın durduk yere iş çıkartıyorlar mk sanki gereksiz işler müdürü var mecliste canı sıkıldıkça emekli amca gibi sağa sola sarıyor
ben de pes diyip sökecegim heralde, surdan geçmeyeyim çevirme vardır stresi bile yetiyo, ceza yemek zaten maddi manevi sıkıntı
Bu yasağın keyfi olduğu hususunda şüphem yok. Lakin öyle örnekler denk geliyor ki; cezalandırmamak ayıp olur.
Hükümetten şikayet etmek için video çekiyormuş güya. Onu oy verirken düşünecektin ultra cahil kardeşim.
http://www.youtube.com/watch?v=hr-81ZSOovw
Ceza yedik bugun filmden sokcez artik
Nooolacak yani ? :D
Gençler çok şikayetçi :D
Evet'te verdik oysa ki yine terör bitmedi.
Cam filmi dururken kim uğraşacak onlarla ?
Bu da basiretsiz tacir örneği. Tebliğ yürürlüğe girmeden bir sene evvel malı dükkana gömmüş, şimdi ağlıyor. Ticaret=Risk. Kim dedi sana ''git aksesuar işine 1 daire parası yatır'' diye. Riski aldıysan ceremesini çekeceksin.
''Açık tondagınlara yargıtay kararı var...''
Bir yıl once 400 bin TL'lik yatırım yapmıştı! İflas noktasına geldi - Ekonomi Haberleri
Konuşmayı bilmeyen adam 400.000lik dükkan açıyor memlekete bak çay demle.
İzmit'in ünlü trafik polislerinden bi abim var çocukluğumdan beri tanıdık olur kendisi. Dün denk geldim abi bu işleri astarı nedir ne değildir diye sordum.. Ceza olarak kimisi 200 yedim kimisi 400 yedim diyor dedim. Aslında ceza tutarı 200 TL ama yazarken karşı taraf o kadar çok konuşuyor ki yok şöyle yok böyle dedikçe bir madde daha ekleyip ceza miktarını arttırıyor yazan polis dedi. Şu sıralar denetimlerin çok sıkı olduğunu, özellikle İzmit Çarşı'da sürekli bu çevirmelerin yapılacağını belirtti. (Tren yolu, Fevziye Camii & Mc Donald's,). Bir numarası da üç numarası da hepsinin yasak olduğunu, ceza yazılması için yeterli olduğunu söyledi. Ne zamana kadar süreceğinin bir netliği de yokmuş.
adam haksız değil ki. devlet sana cam filmleri serbest diyor sen devletin sözüne güvenip bir yatırım yapıyorsun. bir şirketin, şahsın değil. yargıtayın verdiği karara göre bir yatırım yapıyorsun ve 3 5 ay sonra tekrar yasaklanıyor. çocuk oyuncağı değil bu. sadece cam filmide değil ülkede eğitiminden yasasına kadar her gün çocuk oyuncağı gibi oynandığı için genel olarak yatırımlarda azalma var uluslararaı şirketlerin yatırımında özellikle.
Söküm yaparken arka rezistans kurtarıcak fön makinası harici önerisi olan var mıdır?
Burada bir nüans farkı var. Devlet serbest demedi, ''Şu tarihten itibaren serbest olacak'' diye tebliğ yayınladılar, yürürlüğe girmeden kısa süre önce de iptal ettiler. Yasal açıdan hiç serbest bırakmamışlar zaten.
Yarın cam için bir ürün geliştirilir. Cam filmine ihtiyaç kalmaz, geçirgenliğini içeriden ayarlarız belki de. Tüccar dediğin her şeye hazırlıklı olacak. Tek kalem mala bu kadar yüklü girmek yeterince riskli zaten, bir de aynı riski bu ülkede alınca sonuç kaçınılmaz oluyor.
Bilmem kaç kat kârlılıkla çalışırken iyi, yasa iptal edilince kötü. Satıcı olarak bunları öngöreceksin.
Ben bir müddet aracımı kullanmama kararı aldım,muayeneye de 1 sene var,şimdi gidip
söktürüsem belki sonra bir düzenleme gelir(yasanın değişeceğini sanmıyorum gerçi de).
Her gün trafikte kullanmak zorunda kalsam söktürürdüm de yatsın şimdilik.
Bakalım zaman ne gösterecek