Sevgilisi ile gecirdigi motor kazasinda kaybetmisiz abimizi,mekani cennet olsun...
Printable View
Sevgilisi ile gecirdigi motor kazasinda kaybetmisiz abimizi,mekani cennet olsun...
allah rahmet eylesin.selçuk , sevgilisi değildir heralde ya oğlundan bile küçük kız
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..
Toprak Razgatlıoğlunun babası değilmiydi Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Babamın arkadaşıydı, ordan tanımıştım ilk defa kendisini.
Allah rahmet eylesin 10 sene önce falandı galiba fuarda beraberdik facede hayla resmimiz durur oğlu yeni yeni bu işlere girmişdi dışarda showu vardı babasının izinden gidiyor falan demişdim gülüşmüşdük şimdi yeni duydum çok üzüldüm..
Sevenlerine sabırlar diliyorum..
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, Toprak'a sabır versin :(
Su 15 20 gun boyunca Toprakla hergun beraberdik. Simdi hastaneden geliyoruz. Toprak cok kotuydu gercekten. Gazipasa ilcesinde oldu olay yerine gittik transite yandan carpiyor arkasinda ki kiz ve kendisi olay yerinde can veriyor ne yazik ki. Allah rahmet eylesin. Toprak gibi bir evlat yetistirdi. Ins kazanacagi basarilarla hem ailesini hem ulkemizi gururlandirir
Allah rahmet eylerin. Yakınlarına sabır versin.
@Canselmo Can'lar olaydan hemen sonra gittiler, wp grubundan haberimiz oldu zaten şaka gibi olay yerinden geçen arkadaşlar görmüş direk kaza sonrası.. Çok kötü bir kaza, Allah kimseye yaşatmasın.. Şok içerisindeyim hala yıllardır tanıdığımız insan sonuçta rahmetli Arif abi :(
Allah her ikisinede rahmet eylesin. Ama işin aslı ben kıza daha çok üzüldüm belki babasını bir devlet büyüğü dinlese şuan hayatta ve tek derdi üniversite olabilirdi.. Malesef yeni nesilin tek derdi cluplarda 3 5 instagram fotoğrafı çekilip instagram hayatı yaşamak..
Motor üstünde 2 3 resim tek teker arif sevgilim demenin havası 3 5 clup resmi o yaşta illa ki gönüllü olması için bir sebep işte instagram hayatı dediğim tam olarak bu.. Kimse kan ter içinde çalışırken fotoğraf atmıyor.. Çünkü hiç birimiz çalışmıyoruz hep makyajlı hep saçı başı jöleli tipleriz.. Benim 20 yaşım bazen başkasının 18 yada 30 u olabiliyor anne baba doğru yapılan şeylerin arkasında durur ve bir anne baba yaş kaç olursa olsun daime kendi yanlışda yapsa evladına en doğru yolu gösterir. Kızının gözünün boyanmış olduğunu söylemiş adam belki bu rahmetlinin suçu değil ama ergenlik işte tam olarak bu şuan eskiden peşinde koştuğum şeylerin ne kadar basit olduğunu görüyorum belki o kız yaşaydı ilerde bu ilişkiden utanacaktı ve babası yaşında bi adama sevgilim demenin hatasını anlayacaktı..
Allah rahmet eylesin.
Kask olmadigindan parçalanmış uzuvlar varmış. Benim gördüğüm bir resimde sanki beyin vardı.
Motorun şakasının olmadığının çok acı bir örneği daha ama benim anlamadığım motoru bu kadar iyi sürebilen bir insan neden kask takmaz, aklım almıyor.. Allah rahmet eylesin..
kaskin gorevini yapabilecegi turden bir kaza degil maalesef.
suratleri varmis epey ve kamyonete arkadan carpmislar,
kaza sonrasi fotograflari epey uzucu.
pek tasvip edebilecegim bir yasam tarzi ya da surus tarzi olmadigi gibi ortada ölüm oldugu icin yorum yapmak istemiyorum, allah rahmet eylesin.
uzuldugum tek nokta , cicegi burnunda wsbk pilotumuzun sezona boyle baslayacak olmasi.
59
20......................
Allah rahmet etsin ama kim bu ?
nette bakarsan tek teker arif diye detaylı bilgiye ulaşabilirsin
Allah rahmet eylesin üzücü bi durum.. bi kaç foto gördüm nette motorun gidonu ayrılmış yani resmen 2 ye bölünmüş motor onu ne kask ne ekipman kurtarırdı.. transite arkadan vurmak düz duvara vurmak gibi bişey nerdeyse.. geride kalanlara sabır versin Allah.. üzücü bi durum
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Görüntüler çok üzdü sabah sabah, motorun durumu ortada.
Kask ve ekipman sanırım pek fayda etmez bu tür bir kaza da.
Vefat edene en azından saygı gösterip yaş eleştirisini yapmasak keşke daha güzel olurmuş.
allah rahmet eylesin.
Öncelikle Allah rahmet eğlesin. Adam ölmüş gitmiş konuşulanlara bak , kızı zorlamı yanında tutuyormuş ? Herkesin kendi hür iradesi 20 yaşında reşit yetişkin bir birey. Bu tarz şeylerin konuşulması ilginç geliyor bana. Bizene abi.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
geride kalanlarına sabır versin.
Milli motosiklet sürücüsü olan Arif Razgatlıoğlu Allah rahmet eylesin. Bende dün akşam gördüm haberini çok üzüldüm. Kazan çok ama çok kötü olmuş. Bu haberde okumuştum.
https://img.paratic.com/dosya/2017/1...-asiri-hiz.jpg
Kazadan daha çok cinayet gibi olmuş bu
Yolu bilmiyorum ama göründüğü kadarıyla şehir içi yol bu yaya geçidi falan var evler var dönüşler var..motorun bu hale gelmesi için muhtemelen hız sınırını 3-4 kat geçmesi lazım belki daha fazla..
Arkasındaki gencecik insanı anında ölüme yollamış yaya geçidinden aniden 3-5 kişide geçebilirdi yola çok rahat birileri çıkabilirdi falan filan..
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin :
Allah rahmet eylesin ,motor camiasında sevilen sayılan bir insandı,körfez pistinde az izlemedik showlarını
belediye ordaki metal kasisleri azaltmış son zamanlarda, eylül'den beri gazipaşaya gitmedim. normalde arabayla 1-2-3 yapıp dip frenle durulan bir yer diğer kasise.
ama ön dikiliymiş deniliyor, 50m fren izi var. ön dikiliyse hızı en az 150.. ztn 1. vitesi 167 ymiş motorun.
çok kötü durum..
Bence Artık Racıng yarıs motorlarının pıst harıcınde sehır ıcınde kullanımı yasaklansın veya hız sınırı lımıtı getırılsın
ınsanlar bıle bıle kendılerını olume goturuyorlar bu yıl ıcınde kacıncı kaza kacıncı can
ALLAH rahmet eylesın
bırde olay yerınde cekılmıs fotograflarda kask ın kızın kolunda oldugu gozukuyordu :(
Allah rahmet eylesin. Tanımıyorum ama ölüm kalanlar için çok üzücü.
Kask takmamak, kemer takmamak ben bunun mantığını anlamadım. Kask zaten işe yaramazdı demenin pek mantığı yok. O kask kafada olacak arkadaş. İster 300'le git istersen motorun üzerinde otur. Öleceksende ekipmanın üzerinde olacak üzülen arkandan keşke demeyecek.
10 yıl kadar önce babamın arkadaşı vefat etmişti. Hatırladığım hep büyük motorlara binerdi. Dükkanının önünde motorun üzerinde otururken dengesini kaybetmiş kafasını kaldırıma vurmuştu. 3-4 ay yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı ve öldü.
Otomobildede aynısı geçerli. Adam ışıklarda dururken arkadan araba çarpıyor. Kemer takılı değilse boynu kırılıyor, beli kırılıyor, şanslıysa sadece kafayı direksiyona gömüp burnunu kırıyor.