Sevgilisi ile gecirdigi motor kazasinda kaybetmisiz abimizi,mekani cennet olsun...
Sevgilisi ile gecirdigi motor kazasinda kaybetmisiz abimizi,mekani cennet olsun...
allah rahmet eylesin.selçuk , sevgilisi değildir heralde ya oğlundan bile küçük kız
Allah rahmet eylesin
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Allah rahmet eylesin
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Toprak Razgatlıoğlunun babası değilmiydi Allah rahmet eylesin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Allah rahmet eylesin 10 sene önce falandı galiba fuarda beraberdik facede hayla resmimiz durur oğlu yeni yeni bu işlere girmişdi dışarda showu vardı babasının izinden gidiyor falan demişdim gülüşmüşdük şimdi yeni duydum çok üzüldüm..
Sevenlerine sabırlar diliyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Allah rahmet eylesin, Toprak'a sabır versin![]()
Su 15 20 gun boyunca Toprakla hergun beraberdik. Simdi hastaneden geliyoruz. Toprak cok kotuydu gercekten. Gazipasa ilcesinde oldu olay yerine gittik transite yandan carpiyor arkasinda ki kiz ve kendisi olay yerinde can veriyor ne yazik ki. Allah rahmet eylesin. Toprak gibi bir evlat yetistirdi. Ins kazanacagi basarilarla hem ailesini hem ulkemizi gururlandirir
Elleme Sekelesin...
@Canselmo Can'lar olaydan hemen sonra gittiler, wp grubundan haberimiz oldu zaten şaka gibi olay yerinden geçen arkadaşlar görmüş direk kaza sonrası.. Çok kötü bir kaza, Allah kimseye yaşatmasın.. Şok içerisindeyim hala yıllardır tanıdığımız insan sonuçta rahmetli Arif abi![]()
Allah her ikisinede rahmet eylesin. Ama işin aslı ben kıza daha çok üzüldüm belki babasını bir devlet büyüğü dinlese şuan hayatta ve tek derdi üniversite olabilirdi.. Malesef yeni nesilin tek derdi cluplarda 3 5 instagram fotoğrafı çekilip instagram hayatı yaşamak..
#RenaultSport Clio-R
Motor üstünde 2 3 resim tek teker arif sevgilim demenin havası 3 5 clup resmi o yaşta illa ki gönüllü olması için bir sebep işte instagram hayatı dediğim tam olarak bu.. Kimse kan ter içinde çalışırken fotoğraf atmıyor.. Çünkü hiç birimiz çalışmıyoruz hep makyajlı hep saçı başı jöleli tipleriz.. Benim 20 yaşım bazen başkasının 18 yada 30 u olabiliyor anne baba doğru yapılan şeylerin arkasında durur ve bir anne baba yaş kaç olursa olsun daime kendi yanlışda yapsa evladına en doğru yolu gösterir. Kızının gözünün boyanmış olduğunu söylemiş adam belki bu rahmetlinin suçu değil ama ergenlik işte tam olarak bu şuan eskiden peşinde koştuğum şeylerin ne kadar basit olduğunu görüyorum belki o kız yaşaydı ilerde bu ilişkiden utanacaktı ve babası yaşında bi adama sevgilim demenin hatasını anlayacaktı..
#RenaultSport Clio-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)