Aslan parçaları Hadi bakalım şu adi Şerfsiz insanlıktan nasibini almamış yaratıkların idamı için herkes destek versin.
İmza kampanyasına destek verelim.
Access denied | www.change.org used Cloudflare to restrict access
Printable View
Aslan parçaları Hadi bakalım şu adi Şerfsiz insanlıktan nasibini almamış yaratıkların idamı için herkes destek versin.
İmza kampanyasına destek verelim.
Access denied | www.change.org used Cloudflare to restrict access
Gereken yapıldı. Ama ne kötü ki elden sadece imzalamak geliyor. Keşke fazlası gelse.
idam sadece yargı makanizması mükemmel işleyen ülkelerde olur.Türkiye ye idam en son gelmesi gereken şeydir.Ayrıca pedofili idamla çözülmez çünkü hastalıktır.. idam ile hastalıgın önüne geçilemez.Daha doğru eğitim ile geçilir.Bu benim kendi düşüncem siz imzalayın
Tecavüzcüyü pedofili diye hastalık sınıfına koyarsanız her sapık hastayım ben diye kendini savunur. Kellesini gövdesinden ayırıcaksın taksim meydanında kimse cesaret edemez.
hastalık mı nası hastalık ben böyle hastalığın anasını ..................
İdam edilmemeli
Hergün dövülmeli tedavi edilmeli
Tüm kanallarda günde 1 saat izletilmeli
Tecavüz edersen sonun bu olur denilmeli
Bizim sığır beyinliler anca o zaman anlar
Ölüm konuyu unutturur
Dediğim yöntem herkesin aklını başına getirtir
Bunu en çok isteyen insanlardan biri benim.
Ama bu ülkede yakın zamanda vatan haini diye hapise atılan insanların, daha sonra bu vatanin kahramanları olduğu ortaya çıktı.
Bu eğitim ve hukuk sistemiyle bu işler olmaz.
Yargıyı kimin yönettiği belli değil, hatta bu ülkede kimin kimi yönettiği belli değil.
Dip not: bu serefsizler içeri girince zaten gereken ayar veriliyor.
Bkz. Ozgecan ın katili. Adalet içerde sağlandı, bizde çok sevindik
İdam edeceksin de ne olacak..
Ölen öldüğünü bilmez, kalanlar ölenin öldüğünü bilir.
Hadım et, öyle yaşamak zorunda kalsın.. Bir daha kalkmadan çükü, o hissiyatı yaşayamadan geçirsin her gününü. At hapse sonrasında da.. Çıldırsın pezevenk..
En büyük ceza bu böyle tiplere
Hastalık sebebiyle tecavüz edenlerle cinsel arzuları için tecavüz edenler ayırt edilebiliyormu peki?
Bana kalsa tecavüze karışmış kişinin tüm sülalesini ortadan kaldırmak gerek
Tek kişilik 7/24 kamera altında imiş
Adalet içerde bırakın cinayet kopuşuna 15 dk yeter elek ederler
Cinsel arzuları için kadına kıza çocuğa tecavüz edenler ve teröristler ile vatan hainliği delillerle kesinleşmiş kişiler idam edilmeli bencede. Hem bu suçları işlemek isteyenlere karşı caydırıcı olur hem soyları azalır hemde bu sebeple insanlar bir nebzede olsa daha rahat sokaklarda parklarda gezer.
Kısasa kısas, psikolojik şiddet her zaman daha baskın ve derin yaralar açmıştır asırlar boyunca bunun örnekleri var...
Adaletin düzgün işlemediği ülkelerde idam felaket doğurur. Yigit g' nin de dediği gibi eğitim çok önemli. ''Çükünü göster amcaya'' dediğimiz çocuklardan ne bekliyoruz ki ?
Eğitim düzelirse ülke düzelir.
Eğitim bozulursa ülke bozulur.
Bu tarz insanlara ölüm kurtuluş.
Adana'dan son dakika haberi: Kucuk kıza taciz mahalleyi ayağa kaldırdı! - Son Dakika Haberler
Bu son olayın detayları
Mahalleli öldürmeliydi asıl bunu polislere leşi verilmeliydi
Pişmanmış kansız şerefsiz
Adalet nasıl olmalı diye düşüneceksiniz önce mağdurun cephesinde empati yapmalısınız gerisi geliyor zaten.
İdam hadım etme ,tedavi ,vs küçücük cocuklar ölüp gidiyor ... Tamam adam hasta tamam eğitilmeliydi... Ne o eğitimi verebilecek bir ülkeyiz nede o hastalığı tedavi edebilecek kadar sabırlıyız.. bence halkı ipleri kopardı insanlıkla..
Şahsen idam edilsin en azından hasta olanlar ölmemek için tedavi olmayı dener..!
Apo yu idam etmedik bugun kahrını çekiyoruz.. daha çok çekeceğiz.
Önce eğitim. Şimdiki nesli ve gelecek nesli kaybettik. Eğitimle bir sonraki nesli düzelteceğiz ki gelecekte bu olaylar yaşanmasın. Tecavüz, şiddet, cinayetler...
Bunu yapanınkini kesip cebine koyup ölene kadar hergün döveceksin.
-------
https://www.youtube.com/watch?v=JV4w9AgmbHE
Önce eğitim. Birileri böyle çocuklar yetiştirdiği sürece idamda olsa bu olaylar yaşanır. Bu çocuk ileride tecavüzde edebilir, karısını kız kardeşinide sokakta gördüğü birinide öldürebilir her b.ku yiyebilir.
Yorumumu buradaki kimse şahsi algılamasın kimseden alıntı yapmıyorum belirteyim ;
Hastalık , saplantı adı her neyse artık bu konuyu da irdelemek istemiyorum , benim insanlık anlayaşımda bu yok
Suçluya ölene kadar tecavüz edilip , bilimum envanter sokulmalı ayrıca böyle kansız piçleri toprak dahi kabul etmeyeceğinden halka açık sansürsüz şekilde canlı canlı yakılmalı . Bence
Cb nisana kadar ab uyum yasalarını tamamen halledin talimatı vermiş. Böyle bir durumda idam çıkmaz. En iyisi kastrasyon.
Eskiden damat kogusu vardı şimdi f tipi serefsizler ölmesine bile izin vermiyor lar . İdam i geçtik.
Demek istediğimi bazıları yanlış anlamış.. Ben tecavüz hastalık demedim.. Pedofili hastalıktır dedim.İkisi çok farklı şeyler.. Tecavüz için çok iyi yasalar çıkarın , yapana 50 yıl verin baya baya azalır tecavüz vakası.. Ama pedofiliye idam verin 1 kişi bile azalmaz çünkü hastalık.. Grip olanı idam etsen diğer grip vakaları azalır mı ? Buda bunun gibi.. O yüzden hadım edilmeli başka çaresi yok..
Tecavüz ise en büyük cezalar verilebilir.. Ama sünnetin krallar gibi kutlandığı bir ülkede bu değişmeyecektir.
dediğin gibi olursa kendi genel kurmay başkanını idam eden ülke olurduk. kendi başbakanını idam eden ülke olduğumuz gibi. neyse ki idam yok ta genel kurmay başkanımız asılmadan gerçekler ortaya çıktı.
çocuk sapıklarına gelince idam suça engel olmaz bence, ömür boyu ağırlaştırılmış hapis ve sürekli eğitim şart.
ayrıca şimdiki sapıkları bir şekilde çözsek bile gelecekteki sapıkları yani bugünün çocuklarını iyi eğitmemiz lazım sapık olmamaları için. bir kızın bacağını gördüğünde cehennemlik olursun diyerek eğitirsek 5 yaşındaki çocuğu geleceğin sapıkları şimdiden hazır.
Biz başbakanını asmış ülkeyiz.
yakaladığımızda idam edersek kurtulmuş olur ceza çekmesini sağlamak gerekli bence öyle bi ceza olmalıki caydırıcılığı olsun
belli kimsenin kizi yok.
o adamin yedi sulalesini delerim ben allah gostermesin oyle bir sey oldugunda.
biz boyle bir halkiz iste. uzaktan hersey normal geliyor basimiza gelince za zu. egitim sonrasi icin, boyle bir vahsete idamdan baska cozum olmaz. 3yasinda cocuga o goe bakan oc iflah olmaz.
belli kimsenin kizi yok.
o adamin yedi sulalesini delerim ben allah gostermesin oyle bir sey oldugunda.
biz boyle bir halkiz iste. uzaktan hersey normal geliyor basimiza gelince za zu. egitim sonrasi icin, boyle bir vahsete idamdan baska cozum olmaz. 3yasinda cocuga o goe bakan oc iflah olmaz.
bu ülkede tacize tecavüze idam çıkarılırsa(çıkarılmasın demedin mötten anlamayın) , iş güzar - manyak kadınlar / kızlar çok ekmeğini yer bunun.okulda not vermeyen hocasını ; beni taciz etti diye şikayet eden kızlar / insanlar var la bu ülkede.belli kapsamlarda kesinleşmiş fiillere çıkarılmalı ****** cocuklarına özel olmalı.
3 yaşındaki çocuğun o an yaşadıklarını , korkusunu, acısını, dehşetini ........ ve o şerefsiz buna rağmen neyin tatminini, zevkini yaşıyor ona verilecek hangi ceza yeterli gelir. işkencenin her türlüsünü denerim.
Bana istediği gibi cani, ruh hastası diyebilirsiniz. Bu adamların idamdan önce özel bir muamele görmesini isterim.
Elektrik verilir, tırnakları çekilir, sonra malzeme kesilir. O durumdan sonra içeri atıp hücrede ışıksız ortamda delirene kadar acı çektireceksin ki bu bile az bence.
Yoo sadece bu kadar pervasızca sapık zihniyetli insanlar kendi bedeninin içinde yaşar sapıklığını. Kendi çoluğumuzun çocuğumuzun başına geldiğini düşünün bir saniyeliğine bakın zihniniz nasılda kin doluyor hemen. O zaman da bu kafa yapısıyla hiç birşeyi halledemeyiz mi diyeceksiniz ? Yoksa verin o sapığı bana ellerimle cezasını kendim keseyim mi diyeceksiniz ?
Bu hükümet zihniyeti ile bu ülkede hak hukuk hiç bir zaman sağlanamayacağı için buradan bir şey konuşmaya gerek yok. cemaat kurslarında erkek çocuklarına neler yapıldı. Aile bakanı bir kereden birşey olmaz diye açıklama mı ne yapmıştı. Yani neyi düzeltmeye çalışıyoruz ki artık game over olmuş durumda.
Biri kızına tecavüz edecek
yakalanacak
yargılanacak
ömür boyu hapse mahkum edilecek
devletin hapishanesinde
senin verginle
krallar gibi bakılacak
Ne güzel İstanbul beeee
Valla usta fişi çekip gidilecek kıvama geldik , siz artık norveç'de ya da başka yerde olmadığınızın farkına varın ne eğitimi ? Türkçe'yi baştan yaz tekrar öğret istersen bitmişiz artık .
Daha geçen haftalarda gavatın biri köpeğe hallenmiyor muydu ? Belki daha neleri var o ibnenin bilmediğimiz ? Biz sadece haber yapılanı duyuyoruz.
Güzel bir işkence metotlarıyla bu ibnelerin hakkını vereceksin . Yok öyle ömür boyu müebbet falan aylarca acı çekecek sonra geberecek.
Yav hepsini geçtim kıyamet kopsun da bir an evvel rahatlayalım. Daha yeter baba yaşadığımızı yaşadık , göreceğimiz tüm kötülükleri gördük yeter yani . Daha ben tacize tecavüze uğramış insanların haberlerini görmek istemiyorum . Psikoloji kalmadı aq iki gün sonra evlenicez gördüğümüz yaşadığımız haberlere bak . Sen gel böyle bir dünyaya çocuk getir .
Kıyamet kopmalı.
Yazıp yazıp siliyorum sinirden..Hepimizin evladı,kardeşi,yiğeni var..
Tecavüzcülere idam gelmediği sürece hiçbirşey değişmeyecek..Tedavi,işkence vs zaman kaybı
Tecavuzculerden once hukuk sistemine guven gelmesi lazim... Kizlara tecavuz ettigi kanitlanan partilileri ustu kapatildi...
Partili yada hatirli olursa yirtacak, olmazsa asilacak...
Ben bu hukuksuzluk ortaminda arkalilarin kurtarilip, arkasizlarin asilmasi anlamina gelecegi icin asla desteklemiyorum!
Bu tip gazlamalarda en cok `hukusuzluktan nemalanan` siyasilere yariyor!
Caldi ama calisti diyen halk... Tecavuz degil, kiz kuyruk sallamista der karsi taraf guclu yada zengin olunca...
Yada yurtta tecavuz edilen cocuklarin aileleri gibi sikayetleri geri de alir...
Nereyi tutsan pislik bulasiyor ulkede elimize...
Su hukuksuzluk ortaminda, populerlik kovalayip, geri donusu olmayan cezalari desteklemiyorum...
Herkesin dusuncesine saygi duydugum gibi, benim dusuncelerimde nacizane bunlardir...