Yatak odası için bi tane almam gerekiyor var mı aramızda kullanan veya tavsiyesi olan?
Printable View
Yatak odası için bi tane almam gerekiyor var mı aramızda kullanan veya tavsiyesi olan?
Hepsiburada.com | Guvenlik
şundan var bizde daha neyin dalgametresi anlamış değilim.
benim hayatımda birşey değiştirmedi.
ayrıca bunu dizayn eden mühendisin okuduğun okulun kapısının menteşisini .....
koyacağın yeri dikkatli seç , ve bir daha kaldırma..
öyle gerizekalı bi bi su koyma yeri ve alt tanktan ayrılma yeri varki , koyduğun yerden 10 cm ilerletim dediğin anda içinden sular boşalıyor.
videolarını izlersin netten
Petek suluğu denedin mi ?
Hepsiburada.com | Guvenlik
https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/500/...88/1/1_org.jpg
Ben bu alet yüzünden acaip hasta oldum, yaz aylarında burnum çok kanıyor, bu alet iyi gelir dediler. Soğuk hava nemlendiricisi olduğu için bakteri acaip hızlı ürüyor, musluk suyu + filtrenin dandik olması ya da iyi temizlenmemesi çok tehlikeli. Kullanırsanız distile su ekleyin ve gerekirse alkolle falan temizleyin. Ciğerime kadar inmişti bakteri. 1 hafta boyunca sürekli öksüruk vardı, boğazı paramparça etti o da.
Klima mantığı gibi düşünün, filtresi falan temizlenmezse inanılmaz tehlikeli. Hatta bu yüzden hayatını kaybeden doktor vardı diye hatırlıyorum..
aynen şuna bak ; Hepsiburada.com | Guvenlik
hatta ben bundan önce bunu kullanıyordum eve almıştım 10 tane her petekte 2 tane vardı , 3 günde 1 su ekliyordum..
sonra sosyetik gibi bunu aldık ama alet bana biraz tatava geldi
Senin makineyi inceledim biraz, ekstra filtre vs yok. Yani benimki gibi ne var ne yok dışarı salıyor. Bu yüzden su kalitesi acaip önemli.
Kaynatılmış su en ideali abi. Günlük kullanacağın kadar kaynatıp temizlemek önemli. Beni musluk suyu perişan etti. İçinde kim ne bilir ne metaller, ne kimyasal ya da bakteriler var. Direk soluyunca ciğerler napsın :D
İkinci ve belki de en önemli kısım temizliği. Hergün kullanıyorsan asla ve asla 2. yada 3. gün aynı suyla çalışmasın makine. Hem acaip kireç oluyor, hem de yosunumsu tabaka oluşuyor içeride.
Bir de benim gibi onları soluduğunu düşün. Valla hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor :D Öksürdükçe cigerler ağzıma geliyordu resmen.
Doktorla konuşmadan asla ne peteğe su asın, nede nemlendirici kullanın.
Neden ihtiyacınız varsa önce doktora gidin.
Bizim çocuğa yasak mesela. Alerjik durumu var...
Geçen ay 1300 liraya bu cihazı aldım: https://ty.gl/uyixnfifli
Filtre veya alerjik durum hiç arastirmadım konu aydınlanmamı sağladı fakat ilk gözlemlerim olumlu. Erzrurumda havası kuru bir şehirde yaşadığım için sabahları uyandığımda ağzım burnum tıkalı uyanıyordum. Bunu aldık alalı sabahları nefes aldığımı farkettim. 4 kademeli buhar veriyor. Uygulaması üzerinden de fan gücünü, çalışmasını istediğiniz saat aralığını filan ayarlayabiliyorsunuz. En düşük kademede iki gece buhar üflüyor ama dediğim gibi tamamen musluk suyuyla dolduran cahil yorumu
Muş'ta yaşıyorum. İnanılmaz bir kuru havası var. Burnum zaten hep tıkalıydı daha da tıkandı buraya taşınınca. Bir de benim ve eşimin burnu kanamaya başladı. Ablamda sinbo nun bir cihazı vardı ondan aldım onu. Dün gece ilk defa kullandım. Buhar vs. çıkıyor ama bir dalgası var mı bilemedim açıkçası. Biraz daha kullanayım da ondan sonra kullanıp kullanmayacağıma karar vereceğim.
Bu arada alerjik muhabbetini bilmiyordum. Ben de filtrelenmiş su ile kullanmaya başlayayım.
Bende çocuk doğduktan sonra nemlendirici araştırdım. Üstten dolum olduğu için Deerma F300 modelini aldım. Gece sessizliğinde içinde dönen suyun sesi çok takıntılıları rahatsız edebilir, onun dışında memnunum.
Bir gecede full ayarda 1.5Lt falan su buharlaştırıyor.
Ankara'da hava petek yanmasa da kışın hava kuru oluyor. Yani bu askılar pek işe yaramıyor, petek çok sıcak olmadığı zamanlar da yeterli buharlaştırmayı sağlayamıyor.
Bir de cihazın kaç dk kaç litre buharlaştırdığına bakmak lazım. Bazıları çalışsa da odaya yetişmiyor. Çok az su tahliye ediyorlar + ses ve ışık konusuna da dikkat :D Gece çok rahatsız edebiliyor.
Güncel diyelim evin içine almak istiyorum, tavsiyeleri güncel olarak alabilir miyim
PHILIPS AC1711/10 aldım ben, uyurken çok işe yarıyor
bizde aldık 2 defa çok ağır hasta oldum. ciğerlerimin ağrıdığını hissetiğim sancılar çektim.
benden de doktor tavsiyesine +1!
sanırım içine konulacak su tipi, buhar miktarı vs çok önemli
Merhaba , bizde dyson var ürün ortamın gerçekten havasını ferahlatıyor ama böyle ya inanılmaz değişti of temiz hava gibi bir durum yaşamadım ben :) Çocuk olduğu için aldık , evde sigara kullananlar için kesinlikle olması gereken bir alet inanılmaz temizliyorlar. Kışın özellikle akşamları yatıp kuruluktan sabah boğazlarınız yanarak kalktığınız da bu aletler de olmuyor .
Kiwi KAH-6643 a101'den almıştım. Nemlendirme gücü baya iyi tavsiye ederim
Bu arada bir not düşeyim ***** havalar soğudu kombi yandığı için ben o petek suluklarından da almıştım onlarda duruyor petekte. Yani hava temizleyiciyle ikisini bir kullanıyorum, yazın sadece hava temizleyici. Evde köpek olduğu için kapı kapalı uyuyorum(gece modunda çalışıyor hava temizleyici sessiz) ona rağmen sabahları sıfır burun tıkanıklığı veya gece uykudan uyanma.
Xiaomi hava temizleyici kullanıyorum ben de, evde kedi var ise kesinlikle lazım bence
en ufak kokuya acaip duyarlı, mesela kedi kumu temizleyince 3-4 dk aralıksız çalışıyor, ( nasıl zıçıyorsa artık :D )
yemek yapıldığında ya da sigara içildiğinde hemen kırmızı yanıp devreye giriyor vs
Alerjen ve toza gerçekten faydası var, içindeki filtreyi ayda bir açıp temizliyorum, gerçekten kapı pencere çoğunlukla kapalı olmasına rağmen biz ne solumuşuz diyorum, acaip pislik çıkıyor
özellikle pro modelini tavsiye ederim, lite olan sanırım sadece 20 m2 kadar temizleyebiliyor, pro olanlar ortalama bir evin neredeyse yarısına ulaşır ( 45-60m2 )
Filtre ömrünü de gösteriyor, 2 senenin son 1 senesi hep açık olmak üzere kullandık, filtre ömrü hala yüzde 45 civarı , filtresi sanırım 600-700 lira gibi hatırlıyorum
Neme de tabii ki faydası yok, kaloriferlere havlu ya da suluk candır, diğerlerinin faydası olduğuna maalesef inanmıyorum, hepsi soğuk hava olduğu gibi çevirip veriyor suyu
çok ciddi rahatsızlık geçirdim, hatta bu konuya yazmıştım :D daha tövbe kullanmam
Dyson aldım dün.. Nemlendirme özelliği olan cihazı.
Eşim ve 2 çocuğumuzda da alerji durumları mevcut.
Dün akşam ufaklık (2 yaşında) uyurken bayağı bir öksürüyordu, cihazı açtım ve öksürüğü durdu..Ancak bu denk gelmiş vb. olabilir; o yüzden daha sağlıklı yorum yapabilmek adına 1 ay sonrasında deneyimlerimi buraya yazıyor olacağım.
Bahsedilen cihazlardan benim de ihtiyacım var. Hem alerjik hastım hastasıyım hem de kedi var evde.
Ancak kafamı kurcalayan konu şu; bu cihazları nereye konumlandırmamız lazım?
Gündüz evde yokum. Akşam geldiğim de de max 2 saat salonda vakit geçirim yatıyorum.
Cihazlardan memnun olanlar evin hangi bölümünde kullanıyor ürünü?
Bebek olduğu için aldık şu anda kullanıyoruz gayette iyi bir ürün tavsiye ederim. Su doldurması basit, oraya buraya su döküldü derdi yok sadece su haznesini çıkarırken dikkat edilmesi gerekli alt kısmında su tutan bir yer var orası açıkta kalıyor acemilik dönemi az bir su döktük ama şu anda gayet iyiyiz.
https://www.goldmaster.com.tr/urun/n...endirme-cihazi
Hocam, astım için ne kullanıyorsunuz ben onu merak ettim, konu dışı olacak ama sanıyorum bende de var aynı durum çünkü nefes darlığı çekiyorum içim daralıyor.
Modeli tam olarak nedir hocam ?
Modelin linki varmı acaba hocam ? Ayrıca siz tövbe kullanmam dediğiniz ürün hangisi :D
tabii, atayım
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Akıllı Hava Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
tövbe ettiğim soğuk havayla çalışan buhar makineleri, 1 hafta ağır hasta etti beni
ciğerlerimin dolduğunu hissediyordum, film çektirdiğim zaman doktor acilen bırak kullanmayı demişti :D meğer o ara bakteri doldurmuşuz komple