oztk24 Nickli Üyeden Alıntı
Boyun gereği içinde rahat edebilir misin bilemem. Ancak doğru beklentiler içinde isen vts, gti, rs, gsi vb alınır. Ben 300k ya vts bakıyorsam kenara 100k daha koyar 400'e aldığımı varsayarım. Fransız cephesine hakim değilim ama bildiğim kadarıyla tu5 lere artık kapak bulmak zor. Artık 1.6 307 kapağı takıyorlar sanırım. Alacağın araba yağ kaçakları olacak, paslar, çürümeler olacak. Bir ayağın sanayide olacak. Bazı trim parçalarını bulamayacaksın veya bulman çok zor olacak. Bunları kabul ederek böyle araçlara girmen lazım. Bazı basit işleri kendin yapabilmen lazım, elin azda olsa tornavida tutuyor olmalı. Sanayide bir çok usta, dükkan arabana bakmak istemeyecek. Eskiden yapılan çok kötü sanayi işçilikleri ile karşılaşıp onları düzeltmen gerecek. Bunları yaklaşık 2 ay önce 2012 model 135.000 km de hatasız, boyasız aracını satıp, 1994 model bir araba alan biri olarak yazıyorum. Alırım, sanayide işim olmaz, gazlar gezerim diye düşünmeni tavsiye etmem. Ben aracımı alırken bu kabullerle aldım. Kabul ettiğim birçok şeyi de yaşıyorum. Ama sonuçtan mutlu muyum? Evet. Her şeye rağmen 90lar otomobillerinin sürüş hissi bambaşka.