oztk24 Nickli Üyeden Alýntý
Boyun gereði içinde rahat edebilir misin bilemem. Ancak doðru beklentiler içinde isen vts, gti, rs, gsi vb alýnýr. Ben 300k ya vts bakýyorsam kenara 100k daha koyar 400'e aldýðýmý varsayarým. Fransýz cephesine hakim deðilim ama bildiðim kadarýyla tu5 lere artýk kapak bulmak zor. Artýk 1.6 307 kapaðý takýyorlar sanýrým. Alacaðýn araba yað kaçaklarý olacak, paslar, çürümeler olacak. Bir ayaðýn sanayide olacak. Bazý trim parçalarýný bulamayacaksýn veya bulman çok zor olacak. Bunlarý kabul ederek böyle araçlara girmen lazým. Bazý basit iþleri kendin yapabilmen lazým, elin azda olsa tornavida tutuyor olmalý. Sanayide bir çok usta, dükkan arabana bakmak istemeyecek. Eskiden yapýlan çok kötü sanayi iþçilikleri ile karþýlaþýp onlarý düzeltmen gerecek. Bunlarý yaklaþýk 2 ay önce 2012 model 135.000 km de hatasýz, boyasýz aracýný satýp, 1994 model bir araba alan biri olarak yazýyorum. Alýrým, sanayide iþim olmaz, gazlar gezerim diye düþünmeni tavsiye etmem. Ben aracýmý alýrken bu kabullerle aldým. Kabul ettiðim birçok þeyi de yaþýyorum. Ama sonuçtan mutlu muyum? Evet. Her þeye raðmen 90lar otomobillerinin sürüþ hissi bambaþka.