İlk bir araya geldiklerinde bu iki arkadaş deneyecekler..ve şimdiden kim alır ? nekadar alır merak ediyolar :)
Konuyu açma işini benden rica ettiler :D
Ben anketide açtım ve oyum ibo'dan yana:icon_tup:
3 kez denicekler
2 Vites 50-60-70:icon_tup:
Printable View
İlk bir araya geldiklerinde bu iki arkadaş deneyecekler..ve şimdiden kim alır ? nekadar alır merak ediyolar :)
Konuyu açma işini benden rica ettiler :D
Ben anketide açtım ve oyum ibo'dan yana:icon_tup:
3 kez denicekler
2 Vites 50-60-70:icon_tup:
arkadaş 4 biter roll biter diyo. hangi maç 89.dakikada bitmiş ??? maç 90 dakika değilmi arkadaşlar atıcaz 5 e 220 230 görüp bırakırız :) yanlışsam siz söleyin
dostluk kazansın :)
bence 230 ıyıdır. zaten ıbo o zamana kadar farkı acmıs olur. 230 a vardıgında 406 hala gelmeye calısır :)
Kanka objektifmi yaklaşıyoruz duygulsamı.
hayır abi tünelden sonra denemem ben. tünelden istanbula doğru denicez. rakkımı düşürcezzzzki arabalarımız yürüsün :)
Abant çıkışı ankara yönüne basacaz
metro turizmin po dan döneriz :)
Tüneli karıştırma anladın sen onu ;)
benim oyum ibo kardeşime,,güzel ve zevkli bi deneme olcak kesinlikle orası kesin .............
şahsi görüşüm bence 406 alacak.
Oyun eraydır bu sefer şansı olduğunu düşünüyorum. :)
eray koltukları takacak takmazsa adam lacak ona gore verın oyları :D:D:D:D:D:D
oo karıcım yenı fılmmı cekıceksın sakın madara etme bızı mıllete guvenıyorum :d
komurmu dagıttın la mıllete:D
7-7 oldu:D
erayda bide +15hp lik çip olcak ibocum değil deri koltuklar oturma odası koltuk takımı koysam arabaya gene geçicem seni :D ahaahha
chıp oldumu eray abı arabaya
olmadıda tek temennimiz o hallolur ama 10 gün var :) belki şans eseri bide ayna mahruti takarız
dün ben kimseye geçilmedim 5 te herkezi geçtim ama 4 te roling bitiyomuş gibi hayal kuruyolar kafalarında o yüzden kısa çip takıp direk 2 de ayırcam iboyu :)
oyum 406a :D sparco minderlerle gelirse boy açar :D:D
Odun attım sobama
bizede uğra Obama
Enka gibi olmasın
Koyma fazla Eraya :D
beri gel ibo beri gel
bolu tünelden beri gel
eray sana saplamışşş
ibo bu işe şaşırmışşşş. :D
şahsı gorusum 406 dan yana su zamana kadar hep hantal gelmıstır bana ama v6 mıs bnce bır adım onde baslıyor bırde chıp ten snra rs ın sansı olmaz bırde bu rollıng 4 te bıter kavramını anlayamadm kısa takan herkes kral olurdu o zmn :)
rs te ve 406 da ne gbı ıslemler mevcut acaba ?
daha oncekı deneme:D
http://videos.streetfire.net/video/C...Eke_639477.htm
ben 3 kısıyım ve 1 vıtes ustten basıyorum:D
İbo'nun arabasının nasıl gittiğini gördüm :D Maşallah diyelim,benimde oyum İbo'ya
5. vitese kadar denenirse RS alır.. ama 230 a kadar denenicekse işler değişebilir.
ahaha tosunum kusura bakmada bende iboya oy veriyom :D