arkadaşlar servislerde belirttiğim araç için hangi yağ kullanılıyor bileniniz varmı? bugün kampanyada gördüm Castrol GTX 10 W/40 yağlarda indirime gidilmiş 45tl dediler. bunların usa ve yerli üretimi varmış. bu yağ benim arabaya gidermi:beuj:
Printable View
arkadaşlar servislerde belirttiğim araç için hangi yağ kullanılıyor bileniniz varmı? bugün kampanyada gördüm Castrol GTX 10 W/40 yağlarda indirime gidilmiş 45tl dediler. bunların usa ve yerli üretimi varmış. bu yağ benim arabaya gidermi:beuj:
mobil 10-40 ile c.tesi günü değiştirdim 50 ytl.diğer fiyatlar ise magnatec 10/40 55 ytl,edge 0-30'du sanırım 65 ytl,eneos 10-40 45 ytl idi.hatta filtremide izmirden terakkiden alıp geldim bursaya 16 ytl ;).
10/40 cstrol magnatec al
magnatec burda 76 lira anasını noluoz ya:)
bursada toptan dağıtıcısını buldum kamer.herif edge'yi 65'e veriyor düşün işte ;)
sahte olmasın o yaglar cok fark var arada yav :D
10-40 magnetec
mobil 1 super s 10-40 kullaniyorum ben 1.6da
67 yada 65 ytl magnatec fix fıyat
ewt sahte çok var piyasada hatta sanayide vardı kutusu bile bi garip:D
castrol magnatec 10/40 ;)
10-40 bilindik bir marka olsun sorun olmaz diye düşünüyorum en son 39 a bp aldım castrolle aynı fabrikadan çıkıyor:)
bende 60 ytl verdim 1ay önce felan magnatec aldım gayette memnunum.
castrol magnatec 10/40..:icon_tup: bu arada magnatec izmirde çogu yerde 55 lira.. daha fazla bi fiyat verip almayın..marketlerden filan mesela..
bende değiştiricem ondan araştırdım 2-3 yere balcovada ve 6. sanayide sordum 55 lira dediler.
kesinlikle castrol magnatec 10 40
biz corollayı yağ + yağ filtresi değişimine 60 ytl verdik.adam 3 lt yağ fiyatını aldı bizden.geriye kalan 1 lt'yi kendisi aldı
paran çoksa mobil 1 kullan yoksa castrol magnatec kullan ;):)
Mobil1...
Filtreyide servisten alıp değiştirmeyi unutmayınız...
ali 3sanayide derenin yanındaki mobil1 bayisindede kampanya vardı orayada bak istersen
castrol magnatec aldım 60tl taksitle:D
nerden aldın ali bende alcam bırde beyler yag deişcem başka deişicek bişeyler varmı yag yag fıltresı hava fıltresı vs baska varmı
1.4 sıradan bi motor arkadaşlar.. en baba yağı koysan ne olur, mineral yağ koysan ne olur..
Yüksek sıkıştırmalı veya turbolu bi motor olsa, bu kadar evhamı anlarım ama..
Bulabildiğin en ucuz yağı dahi koysan gene de hiç bişi olmaz japonun yaptığı motora..
O kadar yağ konusu açıldı demek ki hiç biri okunmamış.
Tüm dünya tam sentetik motor yağı kullanırken biz hala içinde %30 civarı sentetik olan, yarı sentetik Magnetec e takılmışız.
Markası bilindik markalar olmak şartı ile mutlaka TAM SENTETİK motor yağı kullanın.Bu size %3 yakıt tüketiminde azalma ve performans verecektir.Motor ömrünüde uzatacaktır.%3 lük tüketimdeki fark sentetik ve yarı sentetik arasındaki farkdan fazladır.
mobil 1 tam sentetık yag 0w-40w ben baska yag kullanmam tavsıyede ederım 4 veya 5 lıtreı 120 lıra olması lazım ama deger
3taksit ve kargo bedava 60tl
http://www.hepsiburada.com/castrol-m...ctid=otm652001
sen xsi ne bulabildiğin en ucuz yağı koy ama ben arabamı seviyorum ve elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum;)
ali üyemi olmak lazım bu sıteye