ilk ben baslayayım surekli trafikte bizden birilerini goruyorum artık bu konuyu acayım dedim :) daha az once şirinevlerde ''ER'' erel kardesimi gordum selamlastık :)
Printable View
ilk ben baslayayım surekli trafikte bizden birilerini goruyorum artık bu konuyu acayım dedim :) daha az once şirinevlerde ''ER'' erel kardesimi gordum selamlastık :)
geçen gecede jap 01 tayyarı gördüm merterde :D
@Lp2 yi gördüm önceki gece:)
Bu konu anılarımı depreştirdi:D Şu an kimseyi görmedim ama 2 saat sonra Caner(FJK vti) Ömer,Mustafa(İzmit) göreceğim kesin.Extra gördüklerimide yazarım sonra:)
ben serdar07 yi her gün görüyorum :D
böyle efsane bir konu nasıl olur da burada olmaz :)))))
Güneşi gördüm :D
paloyu gördüm son.
dün yeşilköyde cml type-r ı gördüm :)
dün e-5 de özgürü gördüm :)
Bayramın 2. günüydü galiba yada 3. acıbademde mc ile burger kıngın arasındaki sokakta jad 41 type-r 'ı gördüm.
birde birbirini görüpde,tanışmayanlar war :D
2 gün önce Ahmet Saraçoğlunu gördüm
1 ay kadar oluyo sanırım. merter bp'de marketın onunde parkedilmişken 34 EKE 30'u gördüm yine ön tamponu yoktu ve arka camda benzin bidonu ve boru vardı =D
daha önce yapılmış sanırım TT stickerleri. Aslında yine yapılsa ve dapıtılsa ne güzel olur. en azından tanımasak ta yanaşır bir selam veririz.
yönetimden sözü aldık. bekliyoruz sabırsızlıkla. :)
Valla sticker olsa ne güzel olur :)
Sticker'a gerek yok, TT üyeleri her biri dikiz aynasına Ankaralı Namık Cd si asarlarsa o şekilde birbirimizi tanımış oluruz. Araba da beş evde onbeş cd si olsun ama
stickere hayir .
AEM tarzı kare ve uzun plakalık yapılsa orjinal birşey olursa bence herkes takabilir ;) Bir ara satılan landyardlar gibi ,
hakikaten sticker a hayır yani www.techturkey.com die sticker a hayır ne kadar doğan şahin broadway ci varsa tutulur fakat bu araç bizim forumdaki araç mı die bakınan çok oluyor bana mesela çok oldu belki 20-25 kez fakat tt şeklinde techturkey in logosu olarak olursa süper olur kimse hayır demez o mu acaba die de düşünülmez o olduğu anlaşılır :D
arkadaşların yorumlarından sonra Namık cd si mantıklı gelmeye başladı :)
Karşılaştığınız araba ile sıkın gidiyorsa bizdendir :)
sonunda ben de kendime bir imza buldum :D :D :D izin var mı?
tt nin bence özelliği bu sticker sız ve tr. nin en iyi otomobil bilgi yaplaşım forumu olması
hiç gerek yok nasıl gidiyosa böyle dewam :)
bu arada yakşalık hergün vtecburac nickli burak ve up306 nickli emre yi görüyorum :)
İstanbul da 34 sh 477 plakalı estorıl renkte e36 coupe yi tanıyan varmı arkadaşlar ?
Ümraniye IKEA'nın önünde megachips yazan beyaz bir polo gördüm çok güzel görüntüsü ve
sesi vardı. Sanırım Mehmet Gazihan'a ait olan. Yanımdaki arkadaşlar bu dizelmi şimdi? diye
sordular :)
Ben bgun ruyamda TT stickeri gordum :D:D:D:D
Sadece Logonun bulunduğu, damla şeklinde ( üzeri mum kaplı ) ufakçana bir sticker güzel durur. Hem adres yazmadığından önüne gelen siteye gelmez hem de ne olduğunu bilen baktığında anlar.
yakında çok orjinal bir şey yapılacağını düşünüyorum. özellikle plakalık çok şık olur diye tahmin ediyorum. anladığım kadarıyla bu yönde çalışmalar var.
Bende istanbul hovardası var kabul mü?
:D :D :D