etilerde opc emreyi gördüm galiba emin değilim
nıf38 yıllardır bahçelieverde hiç adı sanı duyulmamış bi type r
Printable View
etilerde opc emreyi gördüm galiba emin değilim
nıf38 yıllardır bahçelieverde hiç adı sanı duyulmamış bi type r
nıf38 görenler sport sanıyor o arabaya yazık etmişler farlarına kadar panjuruna kadar stopları jantları herşeyini maffetmiş :)
bu akşam 21.45 de yusufu gördüm ff vti e 5 te merden mcidiye köye doğru tampondan tanıdım vallah tam sapağa girmiştim
Dün turbo zone aydın ustayı gördüm
şerif vosvosu gördüm,
incirlide melihin biloyu gördüm görmez olaydım :D polis çevirdi hemen arkasında 20 dk arabayı aradılar bizi sorguladılar sanki adam kaçırmışız çok daraldım bu olaylardan...
dün akşam acıbadem'de JAD 41'i gördüm..
yiğityenin cuprasını gördüm
reali otopark yapmş maşallah
zaten yiğit realin otoparkı kapatmış :)
miami tayfun abiyi gördüm avcılar parsellerde.Hatta uzunca bi benim aracın tam arkasında seyir halindeydi ama ben yolcu koltuğundaydım.Ayağımda pansuman için hastaneye gidiyordum.o anki acıdan dönüp arabayı kullanana bi yavaşlada selam vereyim demeye fırsatım olmadı :)
mustu & yavuz bradırsssss :)
ben de Spook nickli arkadaşı gördüm, lacivert ya da siyah mk4 GTI. BBS RC lerde gözüm var :D
Abi akşamüstü 17:35 civarı.Americanların yanıyordu tıntın gidiyordun.Parseller bp önündeyken tam benim eranın arkasındaydın :)
Rot balanscıdan geliyordum bide bugün yeni komple düz boru takıldı rahatsız etmiyeyim dedim insanları ama eski tatilyanın önüne geldiğimde yol açıldı oraları inledi biraz :)
ah be abi keşke rahatsız etseydin bizi orda keşke :D pansuman öncesi öyle bir kulak pası silinse iyi gelirdi valla :)
gören görene.... ben denk gelemedim kimseye :)
Kanka sen geçen hafta veya ondan önceki hafta anadolu yakasına geçtinmi ve sağ stop'un yanmıyormu.
Evet kanka
yiğit-samet-bilal-emre-sefa-yekta bir çok kişiyi gördüm :)
geçen hafta pazar günü anadolu yakası oldu kanka. sislerle sağ stop devrede :)
Gördüm seni kanka o zaman :) caddebostanda.
cum,tz,jet corsa sport
yekta,sefa,gökizd,emreg yi gördüm bereketli bir gündü :D
Caesar olgar abi 335i... TT type r izzet abi, bide bi fn2 gördüm
artık libadiye de çalışıyorum her gün birilerini görüyorum, UBA cupra, JOB typer bide iş yerinin kapısının önündeydim bahçelievlerden sürüngen bi e39 vardı bugün o geçti önümüzden bi gaz bi egsoz sesi yokuş yukarı yan vere vere çıkıyordu :icon_tup:
bi gece çıkartmasıyla bütün tayfayı gördüm:D
kokoreç iidi:D
koko harbi ii di daha da yerdimde 3 te bıraktım :D
yarım ekmeğe çeyrek ekmek swap yapmasalar daha güzel olcaktı:D
kokonun acısı pis çıktı az önce hahahah:D
3 te bıraktın maşallah bütün yol horladın bee :D