arkadaşlar buraya tr nin en ciğerli ve en kaliteli atmosferik esayı hakkında bilgi verebilir misin yada foto koyabilir misiniz paylaşımlar için şimdiden teşekkürler
Printable View
arkadaşlar buraya tr nin en ciğerli ve en kaliteli atmosferik esayı hakkında bilgi verebilir misin yada foto koyabilir misiniz paylaşımlar için şimdiden teşekkürler
??????????
Hocam böyle sorular çok soruldu çok gosterıldı yuzsefer sorulmasın dimi ama:)
bu soru piyasayi karıştırır:D
Ne için arıyorsunuz ?
az sabret bari ya konu açıyosun 5 dakkada cevap istiyosun:D
Al bari:D
http://i46.tinypic.com/27xec13.jpg
Bende değil.:p
aynen araştır.
http://www.techturkey.com/forum/search.php
Ya çok abez bi konu olmadaığı sürece isteyen istediğini sorar moderatorler boş durmuyo zaten burda milleti çamurlamaya bu kadar meraklı olmayın belki deneme teklif edicek belki si alcak piyasa kolluyo her napıyosa
by_mugen işsiz güçsüzmüsün sen :D
[QUOTE=Selman;1736083]ahahahhaa:D:D[/QU
çok komik heralde
vay beeeeee :)
boyle bir konu actigina gore herhalde tr'nin en iyi yuruyen si'yi sendedir..
ayrica hirs yapmak ve rekabet iyi degildir, adami ipe surukler, burada deneme olacaksada arkadasca denemeler olur, arabani dener gorursun, anahtarina hesabi olmaz yani, yani boyle bir konu acanda ona gore acsin, zaten e-5'te 5500 tane aramizda olmayan kisiler salca oluyor.
kimseyi savunduğum yoktu harbi ayıp ediyosunuz
Arkadaşı tanımam daha önce bişey yaptımı bilmemde belkide speclerini merak etti uygulayacak yada vs.. bu kadar üzerine gitmeye gerek varmı orada çorum gördünüz diye...
para karıya kıza gösterilir böyle bir söz var kulagına küpe olsun ?
birşeyler öğrenmek isityorsanda site dün açılmadı geçmişe bir bak konuları gez dolaş araştır sonra konu aç herkes yardımcı olur
ilk absürt konun olsaydı herhlde bizde bişey demezdik ama gerçekten komik yani :D
By mugen sen neden sordun bu soruyu cevap hele bir
kımse sana zorla bişi yaptırmıyor by mugen arkadasım bak sen eger polıs memruysan kullandıgın tabır cok yanlış karsındakı senın kölen deıl ayıp değılmı sımdı burkaı herkes bırbını tanıyan seven ınsanlar se daha ılk gunden terbıyesızleşıysun ama yasına yakısmıyoır
Ben okuyabiliyorum sizin yazdıklarınızı belkide hırs yapmadı bunu bilemezsin.Demek yarın öbür gün ben desem en hızlı atmo fd civic hangisi bizede aynı muamele yapılacak.
Mugen sarı swap var eg sohc vtec var var 1-2 tane daha hızlı tabirine uyacak bunlardan araştırırsın amelin amacın neysede öğrenirsin
baslıgı gorunce dyno sonucu felan bekledım:D