http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34095730/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? çok sevdigim bi arkadasıma düşünüyoruz ? bilgisi olan varsa sölerlerse sevinirim :)
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34095730/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? çok sevdigim bi arkadasıma düşünüyoruz ? bilgisi olan varsa sölerlerse sevinirim :)
Çok iyi yürüyen bir m3 rollere geliyor sürekli ben olursam hiç düşünmem alırım.
Araç hakkında bilgim yok ama bu M3'ler hiç mi eskimez ya, 94 model araç 17 yaşına giriyor ama hala güzelliğini kaybetmemiş, ölümsüz bir kasa. Alacak arkadaşa hayırlı olsun. :)
Yürürü vs. bilmiyorum ama mükemmel gözüküyor.
bu güne kadar gördüğüm yürürü en hızlı 286 lık m3 ...
NTK 44.. Geçmişi hakkında daha bilgililer var forumda.. ben ufak tefek şeyler biliyorum ama yalan yanlış eksik fazla olabilir.. Ekeray mesela iyi biliyor.. :)
Yaklasık 10 sene once bızdeydı kazasız boyasızdı sattıgımız adam temde barıyerlere carptı sonra toplandı benım bıldıgım 1 adet gt var ve oda yesıl renk ozel ıgrenc bı yesıılı var GTnın renk degıstı ıse bılemem ınsallah o araba degıldır :D:D:D
bu arada rengı hatırladım british racing green ;)
Bu galeri kötü araba satmaz..Zaten çok diri bir araç..Aşkın arkadaşın değerlendirsin..
arkadaşımızın aracı. ismi burak aşkın ciddi alıcıysanız arayın görüşün çökeriz sıkıntı yok :D hızlı m3 lerden ;) orj gt değil
Çok teşekkürler arkadaslar,Peki ciddi anlamda kazası falan var mı değerlendirmemizde şu anda araç.
hemde bya baya kafayı taktık.
Bakalım.
NTK olması lazım bu aracın ..kazası belası bılemıcem ama guzel gıderı var gordum...
Herkese teşekkürler arkadaslar,sanırım bu araç ilk tercih,eger biz aracı elimizden çıkarırsak oraya geliyoruz,ne kadar kısa sürede çıkarabilirsek o kadar iyi,herkese tek tek teşekkürler.
ben anlamıyorum ya bi kanat la araç GT oldu?
neşetteyken 25e satıldı yuzune bakan olmadı her hafta dirftteydi?
atasehirde yuruyen M3 yokmu dendiginde gidip arabalrla deneyn bizdik kagan olsun ben olayım?
şimdi NTK cok iyi yuruyo oldu kime göre yurumus? veya kimi gecmiş?
neden 321lik kapak takılmıs? vs vs powermod beyn nekadar uyum saglamıs ayarını kim yabmıs?
dyno cıktısı varmı
vay arkadas ya :)
evet uygun verdi
simdi alan arkadasları tanımam neler yabtılar bilmiyorum sensörler beyin vs deişti diye duydum ama ne derece gidiyo şuanki halini bilmiyorum ama beyinden önce M3 bulusmasında kaganın m3 gecmişti ntk 'yı
2 hafta önce mzcoupe321 ile denemişler baya gectigini söledi deneyen arkadasım
Ben bildiklerimi yazim,
Nesat abide iken afr de falan sıkıntı vardı sanırım kapak ile alakalıydı
Nesat abi arabayı sattıktan sonra powermod'u mustafa ile mert taktı ayarladı dukkanda gormustum yaparlarken. Sahibi olan cocuk ayardan sonra cok memnundu afr falan duzelmisti.
Kaza vs.. onu bende bilimyorum artık arayıp sahibine sormak lazım
Bende ilk sayfada yazılan tem kazasını duydum diym. Ama tekrar ediyorum tam detaylı söylemek bilenlerin işi...
neşet abiden alındıktan sonra komple boyanmış araç.sahibini bende tanımam ama ataşehirde duruşu çok iyiydi araç başında muhabbet etme şansı bulmuştuk..sonra roll de 2 kere gördüm ondada deneme yapmıyordu sanırım
motoru şu an sağlıklıysa alınabilir. kaporta boyası çok güzel duruyor zaten
bide bu alınıp motor yaptırılabilir. yakın fiyatlara sedan, motoru sıfır m3ünüz olur:) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33576319/detay
06maf plaka, çamurlukları şişik olan heralde
Ben sahibiyle konustugumda Askarda 11.000 euroluk faturasi oldugunu ve komple motorun sifirlandigini soylemisti ayni zamanda icine disina restorasyonda yapilmis boyasi yeni uzerinde varex egzoz var icinin derileri yepyeni klimayi dijitale cevirmisler koltuklar elektrikli direksiyon alcantara ve konsol gercek carbon araba bence cok guzel duruyor o paraya alinabilir.. Gidisine gelirsek Enesin kprolu haliyle denediler Enes yazsin ne oldugunu piyasada kprolu Typerlara tutunamayam 343 lul E46 lar varken bu araba onlara gore cok cok iyi gidiyor diyebilirim..
Evliya celebi olmus bir e36. Kasanin yorgunlugunu bir boya isleminin alacagini dusunmuyorum. Bir kanatla, 2 splitterla GT olunamayacagi gibi :) Daha onceden bir bariyer kazasi var denildigi gibi. Motoruna *****a girisilmis ASKAR serviste. Bakip incelemeye deger ama ben olsam, pek icime sinerek almaz veya incelemezdim. Hor kullanildi...
o dömeşeler,o direksiyon ne öle ya :eek:
bu arabanın hızlı olduğunu biliyorum bende??
alacağım arabalardan bir tanesi ...
kafa çok karıştı :beuj:
elimizdeki aracı çıkarırsak bu veya bi kaç m3 daha bakabiliriz,eger sölenen fiyata alırsak kesinlikle bunu alırız.
favorilerimdeki araçların başında:)
yanlis anlasilmasin sordugunuz aracida tanimiyorum alttaki aracida ama o paralara cikmisken 321lik ve daha kafa karistirmayan araclar mantikli olmazmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33000560/detay
tunç sen naptın yaa o nasıl bişey öyle yaa :S niyeti bozsam mı ? :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30694559/detay
Evet bu araba bizim müdürden giden arabaymış. Eski 06 MAF plaka , yeni hali ile 34 GD olmuş, 32000 liraya satılmış bizden.
Bizdeyken önden küçük bir kazası olmuş, kaput ve sağ ön çamurluk değişmiş. Boynuzlar sağlammış.
Tavan hariç boyanmış bizdeyken.
Alan arkadaş çok heyecanlı biriydi, umarım araba sağlamdır dedi bizim müdür :):)
Araba birebir benimkinin mavisi. Hella far takımı özel getirilmişti, jantlar orjinal BBS'tir.
Şöyle çok ucuza alıp da üzerine dünya para yazanlara inanamıyorum yahu... Dünya çok küçük :)