Evo X Ankaranın meşhur hızlı evosu :D Yakın arkadaşlarının sti ile denemişler benden rica ettiler ekledim araçlara maşallah :)
Specler,
Sti :Forged motor,egsoz evc5- 20g Turbo 1.3 cont
Evo X : Kat iptal + son susturucu
YouTube - evo vs sti.mpg
Printable View
Evo X Ankaranın meşhur hızlı evosu :D Yakın arkadaşlarının sti ile denemişler benden rica ettiler ekledim araçlara maşallah :)
Specler,
Sti :Forged motor,egsoz evc5- 20g Turbo 1.3 cont
Evo X : Kat iptal + son susturucu
YouTube - evo vs sti.mpg
Evo bu kadar orjınalken neden rahat gecıyor?
ıkı aracada masallah ...evonun speclerı hala aynı... sadece egzos ıle gercekten yıne cok ıyı yurumus...tebrıkler...
saol kadir abi video için bu denemeden sonra komple egsoz yapıldı ve birazdan filtre kiti takıcam bide öyle görücez farkı tabi özgün ankaraya gelince yazılımdan sonra tekrar farkı görücez
Maşallah Süphanallah Mustafa aracın harik gidiyor hezamanki gibi
Ama sölemeden edemicem 20g li sti ın seni geçmesi gerekirdi her ne olursa olsun bence STI sahibi aracının yazılımını elden geçirmesi lazım
mustafacım masaLLah..
Maşallah evo x, güzel gıtmıs,
cumartesi günü sincan organizeden şaşmaza geçiyorduk tam optimum önündeyken bir baktım sağımda evo belirdi :hehe: noluyoruz demeye kalmadan köfteyi çaktık :D
maşallah lm ye
sti a nolmuş ? niye bu setupla boyle yada evo da yazmayan bişey mi var
Mustafa, maşallah her zamanki gibi :) Sti için de ayrı maşallah, ama tabi rakibi çok dişli :)
maşallah mustafa ok gib ok :) yazılımdan sonra nasıl olur onu düşünemiorum şuan
maşallah araçlara ..........
Bizim denediğimiz speclerdemi araba bu denemede Mustafa? maşallah güzel deneme olmuş
fazla memeye alışmasın :D mustafa fr gibi :D anladın sen :D
Ben hiç şüphe etmiyorum çünkü inanıyorum
Pazartesi otomobili ve cuma otomobili diye tabir ettigimiz bir olay var gerçekten
seninkide Cuma otomobili :D
masalalh araclara
simdi bu denemeye gore 16gli evo9 20gli stidan 4-5 boya yakın daha hızlı oluyor...
sti cı erken basmış geç kalmış gibi bi durum yoksa evoya maşallah
Evoda iyimiş haaa :D maşallah 2 aracada
Bi videoda benden gelsin o zaman en beyaz közlüklüsünden :D
http://www.streetfire.net/video/evo-...e_2220040.htm#
kafam karıstı
subaruda olması gereken hersey var
evo 10 stock
üstelik evo 10 daha ağır
ama evo geçiyor
hmmm
maşallah mustafacım evo bı harıka :)
evo 10 u ezel mi kullanıyor :)
bu evoya akıl sır erdiremiyorm bari maşlallah diyim :)
evo ıkı vıdeoda da bıraz gerı kalıyor 3 uncu kornada full boost sekılde once basıyor ordan 1 boy
kazanıyor bence ama yınede masallah 20 g lı stı gecıcegı varsa yakalayıpta gecerdi
Biz profilden baya bi benzettik valla :D
http://i52.tinypic.com/fxuy9u.jpg
maaşallah mustafa aman nazar degmesın.