filtre -komple egzostlu s2000 16 saniye cıkartıyo 2 kişi kadran degil driftbox verisi.
typer biraz zor o sureleri çıkartır ..
Printable View
bilenmek değil, geçmek geçilmek önemli değil benim için. sözüm var kendilerine. daha önce denemeye giderken debriyajım bitmişti ve beni boşu boşuna beklemişlerdi. ben de mahcup olmuştum. ilk fırsatta deneyelim diye söz vermiştim. cuma cumartesi deneyebilirsek iyi olur. bi daha ne zaman fırsat bulabilirim inan bilmiyorum...
Gt30 takılı 2.0bar basan Gc8'le M5'in denemesini canlı izledim Gc8 full sökük olmasına rağmen zar zor tutunuyor M5'e bilginiz olsun.
M5'de (v10) egsoz ve yazılım vardı
Ya Kadir abi CAI yi yaptırdın aldın 6 beygiri oradan, git bakalım rollere şimdi :hehe:
evoya bir korna avans mı verildi? 2.kornada yürümüş gitmiş. Birde bastıkları anda sti'ın vitesi bitiyor. Ona rağmen tutunuyor ama yarış bitiyor. Maşallah iki aracada.
Sizin sti in sahibi arkadas beyefendi duzgun bir cocuk, o biliyor arabasinin sikintilarini anlattik kendisine.
Istedigin zaman gel cay, corba muhabbet bir de drift box bagliyim olcelim, ha varsa dbn ekle 10 saniyeye bakalim dunyanin en hizli stock evo x u olur o zaman araban. 12 saniye alti cikartsin helal olsun diyicem.
Buyuk turbolu araba cok ne lazimsa verelim;)
Tabiki garip...
Type R in o sureyi cikarmasi imkansiz...
Kisaca:
Yeni M3 Dkg 100-200:10,7 sec
M5 V10 100-20:9,2 sec
E63 Amg 100-200:9,4 sec
997TT(pdk degil) :8,4 sec
F430: 100-200 :8,3 sec
Rs4 : 100-200 : 11,2 sec
Rs5 : 100-200 : 10,9 sec
Z4 3.5 Dkg 100-200 : 13,7
Yani 100-200 un 10 sec olmasi kat iptali ve stok beyinle,oyuzden garip ve basarili geldi.
Pbox da,dbn dosyasini incelediniz mi?egim % de kacti?
M5 malesef gelemiyo arkadaş aracını galeriye çekmiş başka araç almış
sanırım duyma problemi var sizde yada dikkat etmiyosunuz
tabikide gelirim hatta memnun olurum aracımıda görmüş olurum
M5 stock değil bu arada ama senin aracı bilerek konuşuyorum onu geçerdin
ayarsız ckma mustafa...biliyosun bugun konustuk..
ben 100- 200 km/h 10 sn de kaldım ya gerçek mi bu
M5 de egsoz son susturucu ise gucu dusmustur...
Sadece kat iptali oda ona gore yazilim var ise sonuc verir...
M5 sahibinin dikkatine...
(bunu kendimin ve dostlarimin 7 den fazla V10 motorunda test ettim,tespit Almanyanin)
bende aynı yerde kaldım, şu linke bir göz atın isterseniz
Mitsubishi Lancer Evo X MR lap times and specs - FastestLaps.com
sti 1.1 bar üzeri açamıyor, wastegate problemi var, 1.1 bar continuous gidiyor.
Yağ kaçıran çatlak bir bloğa ne kadar güvenip ayar yapabilirseniz, o sekilde bir ayar yapıp bırakmıstım aracı. Bence bu denemede referans olarak alınmamalı.
m5 ..ben...arada bi cıtır küfür var pardon...orda 3 boy var ben 270 felandım..
http://www.streetfire.net/video/sulh...eme_718802.htm
Yahu su Evo X in yok mu 10 sec dosyasi? Aklim kaldi arabada...
Dun testteydim,10,3 sec gorebiliyorum,hedefim 9,5-9,2 sec ama egsoz-yazilim-dp-cooler-airbox ile bunlar cikicak. demekki yanlis otomobille ugrasiyorum...
Stock evo x örnek deneme.Specleri mevcut yazıyor.Stı'la deneyen evonun gidişi biraz garipsenecek cinsten.Yanlış anlamayın.
Video nicht verfügbar | Facebook
Zaten yazilimsiz ve egsozlu haliyle 10sec yurumuyormuydu??
Ateşin icadından önce ölüp cehenneme gitmiş mağara adamının hayreti var içimde :)
stock sst evox mr belki biraz fikir verebilir..
Yazılımı yapalım inanmayanlara fikir vericem
yahu herkes lm evonun 100-200 u merak ediyor araba stg2+ sarı cupra vardı hani ankaraya gitmisken denemislerdi aynı gidiyorlardı stg2+ cupranın varmı bari dbn oradan kesitiririz en kotu :)