firefox kullanan arkadaşlar az önce yeni bir güncelleme geldi kurmadıysanız manuel olarak kurun görünüm falan çok hoş olmuş :)
Printable View
firefox kullanan arkadaşlar az önce yeni bir güncelleme geldi kurmadıysanız manuel olarak kurun görünüm falan çok hoş olmuş :)
Firefox'tan nedense nefret ettim.. Chrome 1 numara :)
firefox kullanıyorum memnunum..yapalım güncellemeyi :)
Eskisine göre çok güzel olmuş
Chrome çok yer kaplamıyor mu yav ? Firefoxa göre
Kurdum akşamüstü daha hızlı açılıyor sanli sayfalar psikolojik mi :D
şimdi kuruyorum bakalım nasıl olucak
Güncelleme olsa uyarır weya yapardı yaw otomatikte ama birşey çıkmadı
2 gün önce güncelleme yapmıştım 3.6.7i kurmuştu dün arkadaş söyledi baktım 4.0.1 çıkmış
Yillardir firefox kullaniyorum..Birkac gun once yeni surumu yukledim sanki daha hizli gibi yada psikolojik :)
FF 4'den bahsediyorsanız Mart ayının 22'sinden beri onu kullanıyorum ben. Baya bi oldu o sürüm çıkalı.
IDM desteklemiyor sanırım ??
Destekliyor ben bi siteden install yaptım eklentiyi oldu ...
Destekliyor...
Personas for Firefox | Personas Search Results for honda
Bu linkdende fırefoxa görsel yükleyebilirsiniz çoğu araba markası var:icon_tup:
4.0 süper olmuşşş!
Google Chrome 1 numara ya,adamlar tarayıcıda açık,bug bulana 20 bin sterlin ödül veriyolardı.O kadar güvenli bi tarayıcı demek ki :)
bugun iş yerinde yükledim daha güzel olmuş hız olarak bir fark goremedim ama tasarım vs başarılı
bazen çok kitleniyor firefox bunaltıyo ama mecbur kullanıyoruz bakalm
Sekmeler eskiden aşağıda sıralanıyordu şimdi yukarda nasıl eski haline getiririz?
Alışana kadar yeni pencere açıp durdum :D
acayip olmuş yahu :)
@Antalyalogy:sağ tıkla sekmeler tepede die bi şey var o açıktır
Çok güzel olmuş gerçekten eski sürümdende oldukça hızlı...
4.0 bayadır var öncekine göre çok başarılı :) alt durum çubuğu içinde bir eklenti var
isteyenler için
[Ext] Status-4-Evar 2011.04.06.18 • mozillaZine Forums
:)
Ya ben çok fazla eklenti kurdum zamanında çoda güzel seviyorum firefox u ama son zamanlarda baya bunaltır olmuştu...Şimdi 4 ü kurucam bakalım nasıl olacak.
internet explorer 9 ...epey epey stabil ve hızlı çalışıyor ....
girdiğimiz sitelerin listesini açan butonun çok dar kalmış yer imlerine ekleme butonu ile yenile butonu arasında.orda oku tutturmak zor oluyor:D
Gerek yok böyle şeylere, İE varken hangileri vardı :D
Denedim test ettim sonuç:Firefox eklentilerle görünüm olarak çok güzel ama hız hala kötü:icon13:
Opera hız olarak güzel ama görüntü kötü:D
safari rulezzz :D
Fire fox can sıkmaya başladı artık en iyisi google chrome:icon_tup:
güzel olmuş bence
hepimiz chrome uz :D
Kurduğumdan beri 20 defa çöktü. 10 video sekmesi arada çökmesine yetiyor, eskisi kilitlense de çökmüyordu hiç olmazsa.