KONUŞMALAR A DİKKAT .... SIKALIM DİYECEĞİNE BOMBALA DİYOR :D
‪Gurdal's Jun B20 (Cyprus)2.AVI‬‏ - YouTube
Printable View
KONUŞMALAR A DİKKAT .... SIKALIM DİYECEĞİNE BOMBALA DİYOR :D
‪Gurdal's Jun B20 (Cyprus)2.AVI‬‏ - YouTube
bnm gidişatta iyi değil bu gidişte alacam bi b20 veya k20 :D
adamın araba gidiyo viteste atamıo kesiciyede girio ama gene önde :D
bide twinplate debrj takmışlar atmosferik arabaya :) . vites geçişler falan süper. gelişmiş memleket kıbrsı dedikleri bu heralde :)
Bombalaaa uuuuu :D
Güzeldi ya :)
kanka bizim pislik b20 ler bunları parçalar sana diyim :D :D
hadi beyler otobana 2 de bombalayalım bu gece :D :D
eehehe kanat çok çirkin ama fena bumbalıyor.
Sevemedim bir türlü şu Kıbrıs şivesini..
onur sadede gel hangi b20 göz koydun :)
fena bombalıyo:D
arakdaslar bu iki arabada b20 degil. kamera olan araba orjinal ek9 b16b dir. obur civicdeo arabanın sıfırdan sonuna kadar kurulumunda hep wardım. en yakın arakdasımdır sahibi. japonyadan jun firmasından stage 4 hi comp atmosferik b16b dir. lastikde 238 hp krankda 260 hp. bu arada kıbrıs şivesi boyle. nasıl sizinde yörelere göre değişiyor. dogudan batıya dogru farklılık gösterdiği gibi. bende bir kıbrıslı olarak bu şekilde konusuyorum. BALARİSSSLEDDEEE GORKKKKMAAA. :)
yollar dümdüz kaymak benzin desen 3 lira bile değildi 2 ay önce ee hertürlü imkan var istenilen her parça rahatlıkla temin ediliyor daha ne olsun cennet gibi.ama benim en çok takıldığım çok fazla suzuki swift ve honda fit olması sanki başka araba yok memlekette:)
arabalar güzel arkadaşlarda iyi niyetli ama bu vites atışlarıyla bu tarzda roll yaparlarsa ataşehirde cok üzülürler erken basma derdi yok arkadaşlarımızda bombala var:D hahahah
arabada ki ciger fenaymis.. hem kesiciye giriyor; hem yavasca atiyor :)
Bu arkadaslar sıte uyemız arkadasımız yanı makara yapmak ayıp olur bence onların dılı bu kendılerıne gore takılıyorlar masallah arabalara .
arkadaslar kimse kimsenin şivesi ile dalga gecmesin lütfen. bu arabnın resimleri otomobilleriniz kısmına eklendi.
araçların sesleri süper ama roll değilde takılma olmuş biraz böyle vites atarak roll pek olmaz gibi maşallah araçlara fakat cidden dalga geçme değil burdada asıl derler yağla derler yapıştır derler sıkalım derler ama bu bombala lafı cidden hit olur :)
bu arada b20 değillermiş yoksa bende yürümüyolar diyecektim ama 260 hp de az değil sanki 200 var yok gibiler MTM Garage nin h22 bunları deler gibi :) gibisi fazla
siz bu arabanın roling haline bakmayın. durarak farklı rolingde farklı gidiyor. durarak kalksın 4 ceker standart evo 9 u gececek güçtedir. üzerinde OSgiken twinplate glaj ve 2 way LSD war.
dalga geçme kesinlikle yoktur.sadece şiveniz hoşumuza gittiği için dillendiriyoruz
biz burdan araçlarımızı oraya sokamayız ama siz araçlarınız getirebilirsiniz bizim b20 lerle bi denesek olmamı bende 0-400 yaparım :D
edit : 0-400 bombalasak olurmu :)
kesinlikle sansı bile olamaz. o kadar iddalı konusurm. burda yeterince denendi onaylandı. isder k20 isder h22a olsun. bu arabanın yanında sans yok. araba hiç saymaz butun gucu yere verıyor ve ok gibi fırlıyor. ben sahsen içinde canlı yasadım.
Arkadaslara aracın üzerinde toplamda 50.000 TL civarında modifiye parası ve cok emek var. arac cok yakın arkadaşımındır. butun parcaları motor dahil japonyadan ithal edildi. Motor ünlü modifiye devi JUN firmasından Body kit FEEL'S wide body. ECU HKS VPRO mapping by JUN firmasından kıbrısa özel olarak getirilen Mr. Susumi KOYOMA tarafından DYNO JET te ayarlandı. aracta kesinlikle uydurma parca sanayi tipi işler bulunmamakta. modifiye listesini saymaya kalksam sabah olur
Şive bomba ya bi ara avrupa yakasında atanın videoyu milyon kez izlemiştim...Araclar bomba alah kaza bela vermesin
JUN AUTO - JUN SHORT COMPLETE ENGINE
motor ile gereken bilgi bu linkte war.
bu ara biz cok video eklemiyoruz. polis arastırma yapıyor youtubeden ve facebookdan :(
Bizim deil o :) yüzde % orjinal japon. ama suan durumu hiç iyi değil. amansız hastalıga yaklandı. kıbrısa gelemiyor. tedawı goruyor. allah yardımcısı olsun.
yaw araçlara birşey dediğimiz zaten yok süper araçlar bizim trde kimsenin göremeyeceği desem yeridir o tür araçlar ama 260hp gibi gitmiyor videoda yoksa araçlar zaten süper allah zeval vermesin vitesleri bitiremiyor çünkü bizim burda gördüğümüz ki şanzumanları bunlardan %99 uzun olan b20 ler h22 ler vites tanımıyor :) kıbrısta imkan var ama sanki ustalık bizde daha iyi gibi yada bizim beygirler sizin beygirlerden daha güçlü :D
İlerde toplanıp gelmeyi dusunuyoruz 5-10 arkadas. belki bir sponsor destegi filanda olursa. cunku TR biraz korkukalacak yer. burda arabayı işler sekilde bırak bakkala in alıs veriş yap kimse ellemez. ama TR de çalınırmı parcayamı çekilir bilinmez :)