arabalar güzel arkadaşlarda iyi niyetli ama bu vites atışlarıyla bu tarzda roll yaparlarsa ataşehirde cok üzülürler erken basma derdi yok arkadaşlarımızda bombala varhahahah
arabalar güzel arkadaşlarda iyi niyetli ama bu vites atışlarıyla bu tarzda roll yaparlarsa ataşehirde cok üzülürler erken basma derdi yok arkadaşlarımızda bombala varhahahah
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
arabada ki ciger fenaymis.. hem kesiciye giriyor; hem yavasca atiyor![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Bu arkadaslar sıte uyemız arkadasımız yanı makara yapmak ayıp olur bence onların dılı bu kendılerıne gore takılıyorlar masallah arabalara .
arkadaslar kimse kimsenin şivesi ile dalga gecmesin lütfen. bu arabnın resimleri otomobilleriniz kısmına eklendi.
araçların sesleri süper ama roll değilde takılma olmuş biraz böyle vites atarak roll pek olmaz gibi maşallah araçlara fakat cidden dalga geçme değil burdada asıl derler yağla derler yapıştır derler sıkalım derler ama bu bombala lafı cidden hit olur
bu arada b20 değillermiş yoksa bende yürümüyolar diyecektim ama 260 hp de az değil sanki 200 var yok gibiler MTM Garage nin h22 bunları deler gibigibisi fazla
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
siz bu arabanın roling haline bakmayın. durarak farklı rolingde farklı gidiyor. durarak kalksın 4 ceker standart evo 9 u gececek güçtedir. üzerinde OSgiken twinplate glaj ve 2 way LSD war.
dalga geçme kesinlikle yoktur.sadece şiveniz hoşumuza gittiği için dillendiriyoruz
biz burdan araçlarımızı oraya sokamayız ama siz araçlarınız getirebilirsiniz bizim b20 lerle bi denesek olmamı bende 0-400 yaparım
edit : 0-400 bombalasak olurmu![]()
Dr.Ecu AntaLya
kesinlikle sansı bile olamaz. o kadar iddalı konusurm. burda yeterince denendi onaylandı. isder k20 isder h22a olsun. bu arabanın yanında sans yok. araba hiç saymaz butun gucu yere verıyor ve ok gibi fırlıyor. ben sahsen içinde canlı yasadım.
Arkadaslara aracın üzerinde toplamda 50.000 TL civarında modifiye parası ve cok emek var. arac cok yakın arkadaşımındır. butun parcaları motor dahil japonyadan ithal edildi. Motor ünlü modifiye devi JUN firmasından Body kit FEEL'S wide body. ECU HKS VPRO mapping by JUN firmasından kıbrısa özel olarak getirilen Mr. Susumi KOYOMA tarafından DYNO JET te ayarlandı. aracta kesinlikle uydurma parca sanayi tipi işler bulunmamakta. modifiye listesini saymaya kalksam sabah olur
Şive bomba ya bi ara avrupa yakasında atanın videoyu milyon kez izlemiştim...Araclar bomba alah kaza bela vermesin
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
JUN AUTO - JUN SHORT COMPLETE ENGINE
motor ile gereken bilgi bu linkte war.
bu ara biz cok video eklemiyoruz. polis arastırma yapıyor youtubeden ve facebookdan![]()
Bizim deil oyüzde % orjinal japon. ama suan durumu hiç iyi değil. amansız hastalıga yaklandı. kıbrısa gelemiyor. tedawı goruyor. allah yardımcısı olsun.
yaw araçlara birşey dediğimiz zaten yok süper araçlar bizim trde kimsenin göremeyeceği desem yeridir o tür araçlar ama 260hp gibi gitmiyor videoda yoksa araçlar zaten süper allah zeval vermesin vitesleri bitiremiyor çünkü bizim burda gördüğümüz ki şanzumanları bunlardan %99 uzun olan b20 ler h22 ler vites tanımıyorkıbrısta imkan var ama sanki ustalık bizde daha iyi gibi yada bizim beygirler sizin beygirlerden daha güçlü
![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)