s.a abiler yaklaşık 2 haftadır mini cooper arıyorum fakat kafama takılan birşey var mini cooper s lerin fiyatı neredeyse one modelleriyle aynı fiyatın ucuz olmasının sebebi nedir ?
Printable View
s.a abiler yaklaşık 2 haftadır mini cooper arıyorum fakat kafama takılan birşey var mini cooper s lerin fiyatı neredeyse one modelleriyle aynı fiyatın ucuz olmasının sebebi nedir ?
Yakıtları düzlerden fazla bildigim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam birde kronik problemi vardı miniciler birazdan yazarlar :)
Tek yakıtları çok fazla diye biliyorum.
Yakın bir abimde var yakıt gerçekten içiyor diye bahseder hep
biraz gıdıklayınca güzel motor kırar.
hehe o kadar değil be hacı abi :)bilinçsiz modifiye ve kullanım olmaktan sonra birşey olmaz
bu arada one la cooper s aynı para değil öyle birşey yokta,cooper ve cooper s yakın rakamlar olabilir ztn sıfırındada yakın rakamlardır herkes miniyi gazlamak için almaz mini oldğu için alır tarzını beğenir
sonuç olarak hızla alakası olmayanlar içinde mini sevda olduğu için bu durum böledir
mini ayrı bi sevda yasayan bilir :)
fıyatları gercekten cok ucuzmus !!! :):):)
ne ikinci eli ucuz ne de sifiri..
1 hafta once 2011 modeli icin 80bin TL civari fiyat aldim.
ulan ben ne salakmışım 2 ay aradım bı tane ucuz kupır bulamadım nerde o ucuz kupırlar gostersene one parasına kupır arkadasım 22 mılyara cooper aldı one da degıl varsa o paraya cooper s alalım bı ıkı tane daha bunlar sehır efsanesı gec onları
hiçte ucuz degil :)ama gercekten zevklı araba kısa bı donem gecırdım kendısıyle cevredkı bakıslar cok ılgıncti :D
valla ben 2 sene önce 2003 modeli sattım 35 e
şuan hala o paralar ediyoor
ara ara 2008-09 bakıyorum ama banada ucuzu denk gelmedi denk gelirse bende talibim.
hemen alırım :)
cooper s zewk makınesi sehir içi trafiginde inanılmaz kıvrak ama efsane gitsin diyen varsa evo felan baksın bence ...
Birde öyle direk motor kırana şahit olmadım bilinçsiz kullanan ve yukleyen tanıdıgımda yoktu gerçi
sakin kullanınca benzin fiyatlarını göz önünde bulundurunca 9-10 lt ama sıkıstırınca ben 20 kusurleri gördügünü bilirim...
22 milyara one bulursan ben borç harç 2 tane alırım şayet turşu olanını bile 24 milyardan aşşağıya vermiyorlar bence piyasayı ve fiyatlara bakmadan böyle yorum yapma al 32 bin liraya orajinal gayet düzgün cooper s Mini Cooper Cooper S 2004 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 56906588 al buda aynı model aynı kmde mini one Mini One One 1.6 2004 Model 30.499 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 56681118 ŞAYET GERÇEKTEN ALMA NİYETİN VARSA DÜZGÜN VE UYGUN FİYATLI MİNİ S ÇOOK 98 MODEL VTI LARA 25 MİLYAR İSTİYORLAR BU ARABA BU PARAYA BEDAVA..
ÜSTÜNERC fıyatları gercekten cok ucuzmus !!!
Ya arkadaşlar otombil piyasasının fiyatları şu sıralar yüksek olabilir evet doğrudur ama sadece cooper s in fiyatı yüksek diye bir şey yook 96-98 model civic vtı ların 25 milyara satıldığı bir piyasada cooper s bedava güvenliği yeter..
25 mılyara vti alan aklın :):):) ben vtiye 19 dan fazla vermem 1995-1999 model araba sonucta zevkler renkler tartısılmaz ama her aracın bı degerı var ama bıseyınıdde cıkartmıcan yanı 10 liralık arabaya 20 ısteyen gıbı cooper s fıyatları cok tuhaf yanı temız bıse bulmak ıcın 40 gözden cıkartcan ki 42-43 ede yenı kasa bulunuyor
miniden yedigim kazıkla 2 tane vitek yapılırdı..
çok ucuz.. 2-3 tane alıp tarlaya bağ bahçeye sürmek lazım...
mini cooper s ıcın herkes motor kırıyor sanzıman kırıyor dıyor doldurunca vallaha bulasmıyorum ondan :)
ya vtı nın 19 milyar olması bile saçma sıfırının 80 bin lira gibi bir paraya alındığı aracın 5 yıl sonra 30 bin tlye satılmasını garip buluyorum aşırı değer kaybetmiş bence cooper s almaya gönlü olan varsa 35 bin tlye çooook düzgün cooper s ler var ben cooper s bakmıyorum 23-25 bin tl arası one bakıyorum hatta alıp lpgde taktırcam hızı benim için önemli değil aracı sevimli buluyorum yanlız 30 binlira cooper s görünce insan ister istemez kuşkulanıyor ondan almak istiyor benim sorum cooper s kullanıp sürenlere cooper s in fiyatı niçin one ile aynı yakıtı dışında herhangi bir sorunları varmı ?
Kırılma olayı biraz şans işi yükleyip sorunsuz sıkıntısız kullananda var.Ben gibi standarken kıranda vardır herhalde.Her alan,yükleyen motor kırıcak diye birşey yok.
One varkende 26.750 satmıstım 40.000km sunrooflu çok temiz bir arabaydı 3 seneye yakın oldu satalı.Şimdi sunroofsuz 100.000km deki arabalara 30.000Tl falan veren oluyorsa kafalarını seveyim:)
bildiğim bir şey varsa o da, denkleştirme parayla performans arabasına girilmez. yanlış anlama ama almak istediğin eğer one ise direkt onu al, 30 liraya alacağın cooper s , yaşatacağı sorunlarla seni 10 numara bir motor ustası yapar.. :) umarım istediğin aracı bulursun. (onno usta cevabı gibi oldu...)
sorduğum soruya çok net ve açıklayıcı cevap verdiğiniz için teşekkürederim yanlız soruma cooper s sahipleri ve kullananlarının cevap vermesini çook isterdim iyi forumlar..
Benim 2005 model cooper S im vardi 1 sene olmadi 41.500 tl ye sattim suan kismetse onmuzdeki hafta bir arkadasimin aracini alicam inan adam akilli bi r53 istyosan 40 i gozden cikarican r56 ninda duzgunleri dolu olanlari 55 gibi mini yedep parca olarak pahalidir servisi vs. aksesuar olarakta cok cesitlidir borusanda sevgi hanim var onunla konustugumuzda one getirmiyoruz artik neden dedigimdede one ucuz bi model herkez aliyo mini kullanici profilini daha yukarlarda tutmak istyoruz demisti anlicagin 30 a alicagin S e 10 temiz harcarsin sonra sc bitti motor kirildi adam akilli bi yuruyen yaparsin serviste inanamazsin sonrada bu paraya araba alirdim diye sizlanirsin eger mini seviyosan one veya cooper das de alabilicegin en ucuzu yerine cooperda dusuk km de ve duzgun bi arac al saygilar
.................................................. ...............................
aç alıcı tok satıcı döngüsü değişir insan ' dan insana.....
17.5 a mini bulabilirmiyim sadece hatunlar için istiyorum yoksa miniyi günahım kadar sevmem ???
sikibinle gazlayalım o zaman moruk geliyim :)
s2000 ler typerlar cooperdan daha cok bozuluyor o halde.. kullanıcı hataları bilincsiz yuklemeler..
kullanıcıya göre degisir. Cevremdeki kimse motor kırmadı . Bilinc mi kullanım mı dogru malzemeler mi bilemem ama işin formulu cok basit. Temiz bir makina bulursanız her daim yardımcı oluruz , kırmayan receteyle !
kotu benzin almadiktan sonra cooper s pek sorun cikarmiyo benim gp kardesimin aldigi dandik bi benzin yuzunden kirilmisti mesela bende olsa araba bi problem olmicakti cunku hep ayni yerden benzin almaya calisiyorum :)
bu arada ucuza alinicak one cooper yada cooper s ne olursa olsun emin olun daha pahaliya mal olucaktir o yuzden butcenize gore alabildiniz en duzgun arabayi almaya calisin :)
daha önceki şirkette bayan müdürümüzün aracıydı bigün arabam serviste bahanesiyle şu s i bi deniyeyim dedim hangi akla hizmetse kadın gitmiş s almış :) zaten hep 1-2 kullanırdı 3 attığını pek görmedik :D neyse çıktım 1-2-3-4 kesici bi baktım zevkli nerdeyse aracı 4 saat kesiciye sokarak kullandım sonra bi ara bi koku geldi dedim tamam yoksa bu bizim elimizde kalcak :D daha sonra yaklaşık 1 hafta sonra araç arıza çıkarmış müdüremizde ilk bana daıştı o koku sanada geldimi felam die yooooo ne kokusu ben hiç duymadım öyle bişey vah vah geçmiş olsun nesi varmış tarzında :)
çok fazla war eğer gp gibi sınırlı sayıda gelseydi türkiye ye ozmn bu fiyatlarda olmazdı.bak S2000lere tursunun tursusu 45000lira.
coper s ı bılen coper dan anlayan alsın bınsın kullansın zaten su 5500 den sonra baslayan hızlı aracdan farkı olsn zaten arabadan cok anlıyoru dıye gecınn tıplerın cou coper ın kaputunun nerden acılıdıgını bıle bılmez zaten coper s de herkes bınemez yakıt bakım vs
Verebileceğim tavsiye One almaman. Cooper da One da aynı cc aynı vergi satarkende senden alacak adam böyle görecek cooper al o yüzden yeterse hatta s al :). Bu arada parçası sağlam pahalı hele borusana gidersen bakıma bmw üretimi olduğunu çok iyi anlıyorsun aletin. :)
bence senın paran cok sana ucuz gıbı gelıyor :)