vapurla gittiğin kilometre de dahil mi ? :))
Printable View
grkm
Eski aracınız DJ,yi kuzenim aldı.. geçenlerde hayırlı olsuna biraz geziyim,kullanıyım dedim miniye olan bakış açımı değiştirdiniz, gerçekten konfor performans görüntü üçlüsünü birlikte değerlendirdiğimizde mini güzel bi seçenek
yani mini s sıkıntısız sorunsuz ve zevkle bineceğimiz bi araç diyorsunuz öyle mi ??
filtresi düz borusu egsozu ve belki bi chipi ile binmeyi düşünsek sıkıntıısz sorunsuz gündelik kullnıma uygun mudur sizce ??
doludan kastınız direk s olanlar en dolusu olmuyor yani onun içinde de opsiyonlar var öyle mi ?
anlaşıldı alırken iyi araştırmak lazım. istediğim bi araç inşallah alma niyatimde var. sunroof ve harman kardon olmalı gerisi çokta elzem değil.
şuan 2008 model ve ustu donanımlı temiz otomatik vites cooperS ederi nedir ortalama?
sahibindene bakıyorm herkes ayrı dunyalarda :D kafam karıştı
gazlamak elbetteki isterim ama öyle roll roll koşmicak araba. zevkle binebileceğim arada gazlayacağım bi araba olmalı. sunroofta mini s te çok güzel bi unsur bence. varsın ağır olsun.
R53 alinir binilir yuklenir rahat rahat satilir sadece yakiti yedekparca ve servisi pahali onun disinda hic skntisi yok kirar bozar oyle olur boyle olur diyenlerin cogu birakin binmeyi kaputunu acmamis adamlar su ana kdr mantkli kullanilip yuklenen cooper s sayisi oldukca az sunroofsuzu makbuldur sunrooftan gelen giciklayici sesler bazen insani cileden cikariyor onun disinda elektronik olarak dsc cam tuslarinin oldugu panell biraz sikintili sizin one parasina dediginz cooperlarin hepsi patlaktir sorunludur saglikli bir r53 un ederi 35 ve uzeri r56 nin ederi 45 ve uzeridir. Filtre egzoz headers kasnak superchip le 100 binden sonra cooper yukledim o bilekirmadiysa cooperin kirilmasi zor kullanilan malzemelerinde onemi var tabi
R56 lardaki sıfır alırkenki dif kilit opsiyonunu 2. el aldığımız araçta yoksa
sonradan temin edip takmasının masrafı nedir bilen varmı ?
forumda da aradım ama istediğim bilgiyi bulamadım cahilliğimi mazur görün r53 ile r56 arasında makyaj farkının dışında motor kondisyonu ve özellikleri olarak fark var mı ??
R53 SC lidir r56 turbo motora sahiptir r52 ve r53 2side sc lidir fakat r53 al devirlerde daha kuvvetlidir
Başka markalarda var. OS Giken gibi. KAAZ gibi. Kullanım tarzına göre seçilebilir marka ve model.
Quaife için link.
QDF38Z - Quaife Engineering
yalpılan yorumlar için teşekkürler ama hala düzgün bir mini bulamadım :( sizde yardımcı olursanız sevinirim.
bütçe belirtirsen araba bulmada daha cok yardımcı olabilirim.
HarmanKardon çok akustik çalıyor , şüphesiz ama iki kasadaki fabrikasyon kolonlarda gayet yeterliler..
küçük rakamları hak edicek arabalar ise bence :
bu araba hala neden ilanda anlam veremiyorum
Mini Cooper Cooper S 2002 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 52793309
Bu aracın sunroofu ve dijital kliması yok ama ilk sahibi arkadasimdi .. sanırım su anda 3. sahibinde. 2. sahibi cok kıl biriydi.. bi bagaj kapagı degisik , bir de ufak tefek ciziklerden boyası vardı..
Mini Cooper Cooper S 2004 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 55769082
bu en yuksek rakamlı ama en albenili olan
Mini Cooper Cooper S 2005 Model 39.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58632604
30 bin tl bütcem var sadece cooper s aramıyorum cooper veya 1.6 one de olabilir ama kesinlikle manuel şanzıman olmalı..
ilk ilandaki araçla neden ilgilenmiyorsun ?
bende cooper coilover arıyorum gorkem abi :D :) :)
banada bulsana abi benım hıc coıloverım olmadı abi
haha alemsiniz !
fuat abi herkes sana R yaparsa ben ne yapabilirim kii :) alemin kralı mamii abiye danışın :)
goko valla kanka 5takım coilover var 10 araba gezdi , alan satmıyor :)
eğer başka arayan varsa şu aracı önerebilirim. iiyi bir kontrolle bu araba iş yapar ..
ps : powershopun aracıydı
Mini Cooper Cooper S 2004 Model 35.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 58672875
bu konu aklıma mini soktu :D
ilk ilandaki aracı 2002 model olduğu için düşünmüyorum ne alaka diyecek olursanız bu araç kasko yapılabilirlik açısından tam sınırda 9 yaşında şimdi alan kasko yaptırabilir fakat 1 yıl sonra 10 yaşını geçeceğinden kasko yapılamıycak yapılsa bile primi yüksek olacaktır haliyle satışındada sıkıntı olacağını düşünüyorum ben şahsen mini gibi bir araca kaskosuz binmem.... Şu araç nasıl fiyatı yüksek sanki ayrıca plakası gizlenmiş hasarlı sanırsam Mini Cooper Cooper 2005 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56516089
vergileri ne durumda
2003 model 152 lira temmuz vergisi.
grkm merhaba bnmde sana bırkac sorum olucak banada yardımcı olursan cok sevınırım bnde 2005 2006 r53 bakıyorum fakat manuel arıyorum temız olarak onerebılecegın arac varmı acaba
Mini Cooper Cooper S 2005 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57903284
birde bu aracla ılgılı bılgın varmı km sı 2005 model oluo 31 000 de mantıklı gelmedı bana
bu arabaya sıteden ıkı uc arkadas nıyetlenmıstık.bır oncekı sahıbındeyken.kazası belası yok dıye hatırlıyorum.yabancı bırı almadı sanırım alptug ve gorkemın arkadası olması lazım.coılover ıle bu hale getırdı sagolsun muazzam oldu :) km sı orjınal ve bence kacırılmayacak bır arac.
Ayrıca Mini hakkında o kadar cok atıp tutulmus kı.bir sürü Mini kullanan arkadasım var ben 2,5 sene kullandım.normal bakımları harıc hıc bır masraf cıkarmadı.aracın kronık problemı de yok.en azından ben olana rastlamadım.o paralara alınabılecek kendı sınıfındakı en ıyı arabadır.performans goruntu ne ararsanız var.ıkıncı el pıyasası cok.bence herkes Mini kullanmalı :)
seninki 2005 veya 2006 idi en az kronik sorunlu model
makyali kasalarda da gordugum en buyuk kronik sorun gaz kelebegi. yakin cevremden hemen aklima gelen 2 arac biliyorum yaklasik 1 lira masrafi oluyor
2005ten eski alinirsa, oraya hic girmeyeyim almayin veya benim gibi tum masraflarini yapmis bi adamdan bulursaniz alin :D