bi arkadaşım için C2 vts düşünüyoruz,bazı yerlerde Alma sorunlu araçtır diyorlar,bazılarıda güzeldir alınır diyorlar,nedir ne degildir,citroén'ci arkadaşlardan yardım bekliyorum
Printable View
bi arkadaşım için C2 vts düşünüyoruz,bazı yerlerde Alma sorunlu araçtır diyorlar,bazılarıda güzeldir alınır diyorlar,nedir ne degildir,citroén'ci arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bende çok göremiyorum piyasada , acaba yakıtı ne durumda ?
Ek soru :)
kullanan bılen arkadaşlar yardımcı olursa bende sevinirim
bir soruda benden arkadaşımın birisi almak istiyor. vts ile vtr arasındaki fark nedir?
alp2 ve yiitin değerli görüşlerini bekliyorm :)
serkan benim bildigim VTR ve VTS arasında şanzıman farkı var yani biri manuel iken diğeri yarı otomatik.
ikisi de 1.6. ama vts 125 bg , vtr 110 bg. gücünde. vts'lerin hepsi manuel vitesken, vtr'lerin hepsi f1 şanzıman. alınacaksa vts alınmalı. 125 bg. o kasa için yeterli ve güzel.
yiit görürse baya bi bilgi verir size çok uraştı her şeyini bilio baya yardımcı olucaktır.
Beklemedeyiz :)
hayvan gibi yol tutar.
170-180 cıvarı kesılır.duz yol kasarsan 210 gorursun.
uzunda 5.1'e kadar duser yakıt. s.ıcı de 8-9 cıvarı.
donanım cok ıyıdır. dıgıtal klıma-esp-4dısk-fabrıkasyon 1954516 vs var.
kadıkoy yakasında ılk ben almıstım.ılk cıddı modıfıye eden de benım.ılk geldıgınde yazılım felan sorundu.elektronıgı bıraz hassastı.sımdılerde cogu fırma yapıyor kolay bır sekılde modıfıye edersın.he en hızlısı bıle fıltre-egzozlu rs kadar gıtmıyordu orası baska.amacına baglı.tarz olsun,1-2 parcayla bıraz yurusun ıyı yol tutsun az yaksın dıyorsan temızı rahat bulunur , alınır. 31.000 lıraydı 0ı.sımdı 19-20'ye en temızı alınır.
nıye mı tutmadı? vts adını tasıyamadı. saxo'dan cok daha guzel,cok daha donanımlı ve oturaklıydı ama bunlar agırlık olarak gerı dondu ve kısa sanzumanına ragmen performansını oldurdu.ha bır de o sıralar czt ıle beraber cıktı ve aralarında 5.000 lıra gıbı bır fark vardı. czt'de vts pıyasasını bozdu bayag...
*vtr'den uzak durun.hele performans beklentınız varsa.ömür torpusu o araba ve sanzumanı sıkıntılı.
açıkcası bende merak ediyorum aklımda olan bir araç VTS düşünüyorum
ben alıyodum bir ara son anda başka bir araba kısmet olmuştu, benim değerlendirmelerime göre iç mekan biraz plastik tam pejo trimlerinde işte, motora diyecek laf yok fiyat performans tüketim süper 2.eli haliyle ölü biraz alırken avantaj satarken bekletir piyasadakiler kurcalanmış hep almadan ince eleyip sık dokumak lazım...
Peki bu araçların herhangi bir kronik sorunu varmıdır ?
sahibinden'e baktığımızda 2 parça boya olanlar 17 500 falan,alınabilir mi ?
Ben c4 vts yi satıp c2 vts aldım. Ancak 2 ay dayanabildim ve sattım. Çünkü C4 vts ten çok yakıyor. Yakıt hariç herşeyiyle güzel bir araç.
beklemedeyim..
C2VTS yakar keyiflidir donanımlıdır ama stock hali ile çokta yürüyen bir araba değil ... bu arada türkiyeye ilk gelen vtslerden birini sıfır alıp 4 sene kullandık :)
çok sorun cıkaran bır aracmıdır?
Valla bizim aracımız öyle aman aman sorun çıkarmadı ama elektroniği hassas bir araç yağmurda beynine su kaçmıştı :D
Lupo gti'ı tercih ederim ona...Çok tatlı lupo tam oynamalık bi araç yeyim onu ben :D:D
kaç binde ağır bakım triger vs. değişir?
hemso sana c2 yakısırmı ya kucuck araba:D passat 1.8t al sen :D
bi kış boyunca vtr kullanmak durumunda kaldım , gerizekalı arkadaşla beraber aldık , sanki çok sürecekmiş gibi illada otomatik alalım dedi , direksiyona bi kere bile oturmadı.Yakıtı 250 300 kuruş arasında yakar , otobatik bi benzinl için kabul edilebilir bi rakam.Tüp takmak siterseniz simid depo yapamazsınız, stepne en alttadır.
Donanımı ve özellikle standartta yol tutuşu gayet tatmin edicidir.Ama şanzuman hayatımda kullandığım en pislik şanzuman...(gerçi hakkını yememek lazım , o sınıftaki o fiyat aralığındaki tüm yarı otomatikler aynı sürüş karakterine sahip)
gaza basmadan gitmez , hiçbişeye basmazsan boştaymış gibi saçma saçma durur , geri kaçma desen felaket ,, vites geçişleri arasında sigaranı yak.. o derece uzun.Hele park için 1 den R ye , R den 1 e almak tam ölüm.Yokuş yukarı kalkışta gaza az bassan geri kaçar , çok bassan fırlar.Saçma sapan bi araba.15 senelik şoförü acemi eder valla.Sakın tarı otomatiğe bulaşmayın.
Mümkünse VTS i bilmiyorum ama az yakıp beklentilerimi karşılasın diyorsanız 14hdi alın , turbo büyütün egr egzost falan yapın (mümkünmü bilmiyorum ama 92 liklerin 16v kapağını takın) , yazılım yapın vss , daha eğlenceli olabilir torktan dolayı.
C2VTS nickli kankam yazmış.TR'deki ilk gelen 5 vtsten biri onunkiydi.Güzel arabadır.İyi kacarŞekli vardır..
Sakın alma eskiden antalyada ikinci c2 vts yi ben almıştım 106 saxo gibi düşünüpte almıstım arac sürüş olarak güzel ama elektronik gaz kelebegi iptal olmadan güc bekleme yakıt olarak yakar yakmaz degil 350 400 yakar bu devirde ama arac donanım olarak güzel fakat şanzıman dişlisi şu bu ugrasıpta güc elde edersin üst kapak farkı yok saxo dur 106 gti dir ama genel olarak fazla elektronik tepki bekleme paranla rezil olursun en kronik sorunu elektronik gaz kelebegi ve manifold sensörü
250-300 krs yakar diyen arkadaslara bisi sorucam bu devirde hangi 1.6 araba 350 den asagiya yakiyor sehir ici zaten fabrika verileri 9 lt den asagi degil fabrika veriside tutmadigina gore karmada 350 400 yakar benzinli araba 350 den asagi yakiyorsa opun basiniza koyun bu devirde
http://www.autoclub.com.tr/image/0403111235053120.jpeg
bu benim eski aracım istanbulda birisi almıs bundan onceki sahibi murat diye birine 14 milyara satmıştım sinir olupta 28 e aldım 14 e sattım hiçte umursamadım bende orjinal jant body kit fln filan hali ile vardı harcama yaptık mod yaptık şu yaptık olmadı olmadı yani =)
Ya C2VTS için nasıl yakıyor diyorsunuz anlamadım. Kasa çok ağır değil. Makina Tu5 blok. Biraz daha modifiyelisi. Oranlarıda çok kısa değil. Bu kadar çok yakıt şikayeti şaşırttı.
1100 kg üstü idi araç sizi yanıltmasın =) kücük olması hafif oldugu anlamına gelmez
Aşkınım, bir arkadaşımda var c2 VTS, zonguldakta belki görmüşsündür arada, 06VTS plakalı. Yakıtı dışında memnundu aracından...
arka panelvan gıbı duruyor koltuklar :D sökmesi kolay mis gibi gözüküyor. tabi binmedım
Haklısın knka ne diyeyim :) ...
Aynen knka otomobil almanların işidir bırakın onlar yapsın derim diyeceğim fransıza binmeme rağmen ama unutma onunda soyunda ucundanda olsa bmwlik var ;)
Valla abi bak yüklenince ankaradan depoyu dolduruyoduk düzcede benzin ışığı yakıyordu depoyu dolduruyorduk tekrar çeyrek depo kalıyordu istanbuldan geldiğimizde ama dersin yavaş giderim yapar ama yüklenince bizim 3.30a yakın yakıyordu ama uslu gittimi çok olmasada az yakan bir araba bunu söyliyeyim bu arabayı kimse yavaş gitmek için almaaz zannediyorum :)