Valla bizim aracımız öyle aman aman sorun çıkarmadı ama elektroniği hassas bir araç yağmurda beynine su kaçmıştı![]()
Valla bizim aracımız öyle aman aman sorun çıkarmadı ama elektroniği hassas bir araç yağmurda beynine su kaçmıştı![]()
Lupo gti'ı tercih ederim ona...Çok tatlı lupo tam oynamalık bi araç yeyim onu ben![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bi kış boyunca vtr kullanmak durumunda kaldım , gerizekalı arkadaşla beraber aldık , sanki çok sürecekmiş gibi illada otomatik alalım dedi , direksiyona bi kere bile oturmadı.Yakıtı 250 300 kuruş arasında yakar , otobatik bi benzinl için kabul edilebilir bi rakam.Tüp takmak siterseniz simid depo yapamazsınız, stepne en alttadır.
Donanımı ve özellikle standartta yol tutuşu gayet tatmin edicidir.Ama şanzuman hayatımda kullandığım en pislik şanzuman...(gerçi hakkını yememek lazım , o sınıftaki o fiyat aralığındaki tüm yarı otomatikler aynı sürüş karakterine sahip)
gaza basmadan gitmez , hiçbişeye basmazsan boştaymış gibi saçma saçma durur , geri kaçma desen felaket ,, vites geçişleri arasında sigaranı yak.. o derece uzun.Hele park için 1 den R ye , R den 1 e almak tam ölüm.Yokuş yukarı kalkışta gaza az bassan geri kaçar , çok bassan fırlar.Saçma sapan bi araba.15 senelik şoförü acemi eder valla.Sakın tarı otomatiğe bulaşmayın.
Mümkünse VTS i bilmiyorum ama az yakıp beklentilerimi karşılasın diyorsanız 14hdi alın , turbo büyütün egr egzost falan yapın (mümkünmü bilmiyorum ama 92 liklerin 16v kapağını takın) , yazılım yapın vss , daha eğlenceli olabilir torktan dolayı.
C2VTS nickli kankam yazmış.TR'deki ilk gelen 5 vtsten biri onunkiydi.Güzel arabadır.İyi kacarŞekli vardır..
Sakın alma eskiden antalyada ikinci c2 vts yi ben almıştım 106 saxo gibi düşünüpte almıstım arac sürüş olarak güzel ama elektronik gaz kelebegi iptal olmadan güc bekleme yakıt olarak yakar yakmaz degil 350 400 yakar bu devirde ama arac donanım olarak güzel fakat şanzıman dişlisi şu bu ugrasıpta güc elde edersin üst kapak farkı yok saxo dur 106 gti dir ama genel olarak fazla elektronik tepki bekleme paranla rezil olursun en kronik sorunu elektronik gaz kelebegi ve manifold sensörü
250-300 krs yakar diyen arkadaslara bisi sorucam bu devirde hangi 1.6 araba 350 den asagiya yakiyor sehir ici zaten fabrika verileri 9 lt den asagi degil fabrika veriside tutmadigina gore karmada 350 400 yakar benzinli araba 350 den asagi yakiyorsa opun basiniza koyun bu devirde
bu benim eski aracım istanbulda birisi almıs bundan onceki sahibi murat diye birine 14 milyara satmıştım sinir olupta 28 e aldım 14 e sattım hiçte umursamadım bende orjinal jant body kit fln filan hali ile vardı harcama yaptık mod yaptık şu yaptık olmadı olmadı yani =)
Ya C2VTS için nasıl yakıyor diyorsunuz anlamadım. Kasa çok ağır değil. Makina Tu5 blok. Biraz daha modifiyelisi. Oranlarıda çok kısa değil. Bu kadar çok yakıt şikayeti şaşırttı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Aşkınım, bir arkadaşımda var c2 VTS, zonguldakta belki görmüşsündür arada, 06VTS plakalı. Yakıtı dışında memnundu aracından...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)