Bırakabileceğine inanman Gerek..
sigarayı bırakmak aslında çokda zor değil 2 gün sabah kahvaltıdan sonra sigara içmediysen %70 bitirmişin demektir gerisi sigarayı bırakabileceğine dair inancına bağlı sigaraya çocuk yaşta başladım ve 7 sene günde bir paket sigara içtim sigarayı bırakalı yaklaşık 1.5 sene oldu bırakınca nemi oldu ideal kiloma kavuştum-cildim hissedilir derecede güzelleşti - 1 ayda dişlerim pırıl pırıl oldu sigara içilen ortamda sigara içmeyen birisi olarak farkım ve karizmam oldu kız arkadaşım bana daha çok sarılır ve öper oldu - yediğim yiyeceklerden lezzet alır oldum- bu konu çok önemli performansım arttı :D- cebimde param eksik olmaz oldu vs vs.. Ben sigarayı bırakmayı yaşamımda verdiğim tüm kararlar gibi aniden verdim cebimde sigara paketinin olmadığı bir an içimde oluşan korku ve caresizliği hissettiğim an bitirdim sabah kahvaltısından sonra öleceğimi bilsem dahi içtiğim sigarayı içmedim , öglen yemeğinden sonrada içmedim gece içmeden uyuyamadığım sigarayıda içmedim uyumadan önce sıgarayı bırakmanın yararlarını okuyup mücadeleye devamettim mutlu bir şekilde uyudum ve aradan 1.5 yıl geçti tertemiz oldum çok şükür İster bırak ister bırakma sana bir abi olarak önerim 18 yaşındaki tüm dersane ve lise cocukları sigara tüketiyor bence senin içmeyerek onlardan farkın olsun... Ayrıca Bırakabileceğine dair inancın yoksa aradan 2 yılda geçse dahi tekrar başlarsın aradan 1.5 yıl geçmesine rağmen en ufak üzüntü ve streste aklıma sigara geliyor allah yardımcın olsun bol bol duaet huzur bulur güçlenirsin..