User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sigarayı Bırakmak-Süreç

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sigarayı Bırakmak-Süreç

Annem sigara içmeme üzüldüğü için yaklaşık 35 saat önce sigarayı bıraktım. Bıraktığımdan beri biraz gerginlik ve sıkıntı dışında bir şey yok. Canım çok istiyor sigara ama abur cubur tüketiyorum sakız çiğniyorum. Sormak istediğim şey daha önce sigarayı bırakanlara veya tecrübesi olanlara; Bu devreden sonra beni nasıl bi süreç bekliyor ? İlk defa ciddi bir şekilde bırakmaya karar verdim neler yapmam lazım.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşaallah bırakırsın darısı bana... günde 2 paket başlangıç yaşı 16 şu an yaş 32...
    farkı yaratan ayrıntılardır...

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En zor kısmı atlatmışsın. 15 gün sonra tekrar bir vurur baya kasar. Ondan sonra canın sigara çeksede dayanılabilir düzeyde olur. 2 3 ay sonra sadece çayın yanında kahvenin yanında arar olursun. Sonrası hiç çekmez canın en fazla merak edersin içsem ne olur diye. 4 yıl oldu falan oldu benimde bırakalı (1.5 paket uzun marlboro/gün)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    sigaradan oluşan boşluğu abur cuburla doldurmaya devam edersen kilo almaya başlıyacaksın

zor hakkaten kolay gelsin

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bi arkadaşıım akşam yemek yemeyerek bıraktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En zor kısmı atlatmışsın. 15 gün sonra tekrar bir vurur baya kasar. Ondan sonra canın sigara çeksede dayanılabilir düzeyde olur. 2 3 ay sonra sadece çayın yanında kahvenin yanında arar olursun. Sonrası hiç çekmez canın en fazla merak edersin içsem ne olur diye. 4 yıl oldu falan oldu benimde bırakalı (1.5 paket uzun marlboro/gün)
    Normalde her sabah Kahve-Sigara içerim. Bu sabah sadece kahve içtim hiç tadı çıkmadı canım fena hâlde sigara istedi kendimi sınıfa zor attım dershanede...
    ya kabarırsa

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk 3 haftayi atlatirsan gerisi gelir.Ama 3 hafta biraz daralacaksin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigaradan oluşan boşluğu abur cuburla doldurmaya devam edersen kilo almaya başlıyacaksın

zor hakkaten kolay gelsin
    Bi de kafamı kurcalayan bu konu var tabi. :S Annem sürekli getiriyo götürüyo bir sürü abur cubur yiyecek falan akşam yemeğinden kaçtım artık yemicem diye.
    ya kabarırsa

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ilk 1 haftayı atlattıktan bi 10 gün sonra tekrar canın ister, ama öyle böyle değil o durum. sonra canın istemeyecek pek kahvenin yanına ararsın bitek.

bi ara 4-5 ay kadar bırakmıştım da sonra geri başladım, aynen devam günde 1 paket marlboro

atarktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam bırakıyorum demişti ve sonra elini bile sürmedi, bi paket içiyordu günde helal olsun demiştim.düşünme sigarayı, akıla getirme araba düşün ygs düşün lys düşün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde her sabah Kahve-Sigara içerim. Bu sabah sadece kahve içtim hiç tadı çıkmadı canım fena hâlde sigara istedi kendimi sınıfa zor attım dershanede...
    İşte aslında o istek değil alışkanlık. Kendi ağzınla söylüyorsun her sabah Bu arada ne zaman kriz gelse aklından şu cümleyi geçir "Sigara içerim kimse engel olamaz.Peki diyelim ki içtim? İçene kadar ben boşamı eziyet çektim? Malmıyım ben?"

59 kg dan 65e çıktım sigarayı bırakınca. Bana sorsan şiştim millete sorarsan acınacak halden kurtuldum Şu an 70 kg (işyeri yemekleri sağolsun) hala millet zayıf tığ gibisin diyor. Yani kg falan sakın takma kafaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atarktan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babam bırakıyorum demişti ve sonra elini bile sürmedi, bi paket içiyordu günde helal olsun demiştim.düşünme sigarayı, akıla getirme araba düşün ygs düşün lys düşün
    YGS LYS Düşünüce daha çok içesim geliyo.
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte aslında o istek değil alışkanlık. Kendi ağzınla söylüyorsun her sabah Bu arada ne zaman kriz gelse aklından şu cümleyi geçir "Sigara içerim kimse engel olamaz.Peki diyelim ki içtim? İçene kadar ben boşamı eziyet çektim? Malmıyım ben?"

59 kg dan 65e çıktım sigarayı bırakınca. Bana sorsan şiştim millete sorarsan acınacak halden kurtuldum Şu an 70 kg (işyeri yemekleri sağolsun) hala millet zayıf tığ gibisin diyor. Yani kg falan sakın takma kafaya

Ben zaten kiloluyum 85 kiloyum boydan pek belli etmiyorum ama şimdi 100'e vurursam kötü olur.
    ya kabarırsa

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    inş. fazla zorlamaz bidada içmezsin

bende niyetlendım ama çok stres sinir yaptıgım için dayanadım içtim sende sakin olmaya çalış

konuyu takıpdeyım
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arkadaşım, bıraktıktan sonra sürekli dişini fırçala bol macunla demişti...denemeye değer bence...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben zaten kiloluyum 85 kiloyum boydan pek belli etmiyorum ama şimdi 100'e vurursam kötü olur.
    O kadar şişmezsin merak etme Sigarayı bırakınca çok kilo alıyorsun diyenler ya sigarayı bırakmayı deneyip bırakamamıştır yada içiyordur hiç deneme yapmamıştır Tabiki kg alıyorsun ama inan abartıldığı gibi değil. Hem extra 10 kg sürekli sigara içmekten gene daha sağlıklı bir durum

edit: Görsellik ise sorun onada takılma. Herif dediğin kelli felli olur demişler

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk önce bu kararın için seni tebrik ederim, emin ol bu sigarayı bıraka bilirsin, inan çok basit, kriz falan filan yalan, sadece iste kardeşim, evde tuvalete, mutfak dolabının kapagına, buz dolabının kapagına, 5, 6 yere sigara paketi yapıştır ve yanınada şöyle yaz bıraktım zorunamı gitti

9 ay oldu bırakalı 20 kilo aldım olsun şifa niyetine 20 gün önce rejime başladım 7 kilo verdim (minikslere teşekkür ediyorum onların arı marka galete diyetine devam ediyorum )

sen bu işi başarmışsın en önemli ilacın közlenmiş patlıcandır arkadaşım, lavaş ekmegin arasına patlıcanı yatır üstüne kuru sogan dogra istersen pişmiş kıymada koy üstüne koca bir bardak ayranla göm onu 1 patlıcanda 1 paket sigaranın barındırdıgı nikotin mevcuttur ama dogal nikotin 8 ayı atlatırsan bir daha içmezsin zaten sonrada diyet yaparsın afferim afferim

sevdigin kız sana abi demiş gibi düşün, delikanlı adamsın mecvur bu aşkı terk etceksin
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar şişmezsin merak etme Sigarayı bırakınca çok kilo alıyorsun diyenler ya sigarayı bırakmayı deneyip bırakamamıştır yada içiyordur hiç deneme yapmamıştır Tabiki kg alıyorsun ama inan abartıldığı gibi değil. Hem extra 10 kg sürekli sigara içmekten gene daha sağlıklı bir durum

edit: Görsellik ise sorun onada takılma. Herif dediğin kelli felli olur demişler
    Görsellik sıkıntı biraz sakal falan bırakıyorum tombik bişey oluyorum olmuyo o da. Gerçi her hafta halı saha maçlarına gitmek gibi bir planım var düzenli olarak daha çabuk toparlanmam için...
    ya kabarırsa

vtecmaniaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum sigaraya başlamadan önce vaktini nasıl geçiyordun, o günleri düşün...

tamamen psikolojik bi durum....iradeli ol biraz kendini sık zaten yavaş yavaş alışırsın

kimse annesinin karnından çıktığında sigarayı bilmiyordu o yüzden sende bitiyo herşey

herkesin dediği gibi ilk 1-2 hafta sancılı geçer ama sonrası rahat olur....ilerleyen günlerde de

şöyle bi sıkıntı çıkacak...kendime hakim oluyorum nasıl olsa bi tane içiyim dersin sakın yapma

çünkü 8 ay sonra başlayanı gördüm

ben bırakalı 1 ay oldu alıştım sayılır...tek sıkıntım eşim dahil yanımda sigara içenlerin sayısının

fazla olması sabırlı ol hiç ilaç çay bitki tozu bilmemne bandı filan bunları hepsi hikaye...

yeter ki sen kararından dönme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)