Ayrı ayrı konular acılmıs burada tek bı konu altında organıze olalım SESSİZ KALMAYALIM ! TEPKIMIZI GOSTERELIM ARKADASLAR!!
Printable View
Ayrı ayrı konular acılmıs burada tek bı konu altında organıze olalım SESSİZ KALMAYALIM ! TEPKIMIZI GOSTERELIM ARKADASLAR!!
Yapılacak herhangibir organizasyonda tepkimizi bir kez daha göstereceğiz !
23.10.2011 pazar günü saat 12.00 edirnekapı sehıtler mezarlıgında bulusuyoruz!
nacizane önerim, bildiğim kadarıyla birçok kişi izmitte bir pist açılışı varmış orada olacaklarmış ordaki grupta organize edilip topluca bi konvoy yapılablir izmite kadar.
edırnekapı mezarlıgında bulusma ayarlandı konusu var zaten. ama dedıgın mantıklı izmite gıdecek olan arkadaslarımız konvoy halınde gıdebılırler
bağrağımla izmite gitmeyi düşünyüroum bende orda çok büyük bir kalabalık olucaz zaten
İzmit'e gelecek arkadaslar bayraklarını alsınlar yanlarına tepkimizi koyalım ortaya.Basın da orda olacak sesimiz daha çok duyulur...
izmite gidenler kaçta nerde bulusulacak oyle toplu halde turk bayraklarıyla gıdelım .zaten bız gıdıcektık kalbalık gıdelım burdan tepkı amaclı gerekırse ızmıt otobanı kapatalım daha dıkkat cekıcı olsun dıe
Evet arkadaşlar izmite gidicek olan grup ayarlansa bir an önce iyi olur. Yer ve zaman belirlenip hep beraber hareket edilirse daha iyi olur......
izmit için konvoy olacakmı kaçta nerde toplanılacak bilgisi olan var mı? ona göre gidiim şehitliğe
istanbulda durum nasıl olacak? bir yerde bulusulacakmı yoksa direk şehitliğe mi gidilecek? konvoy yapılacakmı istanbulda da?
Geçen sefer Cevizlibağda buluşulup gidilmişti. Pazar günü çalışıyorum lanet olsunki:@
http://www.techturkey.com/forum/sohb...apilsin-5.html
burda var arkadaşlar bi organize
aynen pazar gunu saat 12.00 edırnekapıdayız
İzmite giden bazı arkadaşlar Mehmetçik opette buluşacaklar isterseniz orda organize olunabilir ?
saat 8 gibi ordan hareket edilecek die konuşuluyodu
yanınızdayım mutlaka gelirim. tam net yazın ilk başlığa kesinleştiyse. hazırlığımızı yapalım bizlerde
Net olarak belirlendi pazar gunu saat 12.00 edirnekapi sehitler mezarliginda konusuda var zaten
İzmite gelicek arkadaşlar bu konudan devam edersek daha iyi olur http://www.techturkey.com/forum/sohb...elecekler.html
arkadaşlar honda cem gibi biyerde toplanıp konvoy halinde gitsek ?
E-5 atakoyden topkapi istikametine azimsanmayacak sayida aracla konvoy var bir alakamiz yok herhalde degilmi?
Pazar gunu saat 12 de edırnekapı sehıtlıgı ...
pazar günü kalabalık olacağı kesin bende ayarlıyabilirsem orda olacağım...
Su an e-5 çift şeritli olarak kapatıldı acayip derecede şehit konvoyu var helal olsun halkımıza
avcılarda Semt pazarından yaklaşık 60 araba ile hareke edip edirnekapı e-5 de 1 şerit hariç yolu trağe kapadık , yolda katılanlar ile yaklaşık 100 yakın araba olduk konvoyumuzda . eyleme yoldan gelen geçen bütün halk destek oldu TÜM TÜRKİYE BİRLİK İÇİNDE ...
daha sonra Şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun Evine gidip Annesinden helallik alındı ...
firewall nezaman oldu bu olay? dün gecemi
evet , saat 9,15 de avcılardan hareket edildi 11 civarı edirnekapıdaydık , 10 ile 20 km\h ile gittik yol boyu 12 gibide avcılarda şehidimizin evinin önündeydik .
dün gece nişantaşından geçen ekipde varmıydın? yine en az 50-60 arac vardı? 11- 11.30 civarıydı sanrm
yok ordan biz avcılara şehit evine döndük .
E-5 Karayolu Üzerinde 'Konvoylu' Terör Protestosu
durum çok vahimdi üstad... nişantaşında alakalı alaksız herkes söleniyordu kesicilier egsoz patlatmalar tek şeritli yolda sağa sola kaldırıma doğru kırmalar yüksek ses ybancı yerli pop müzikler... ben asker sandım önce sonrasında çözdük olayı... dışardan bakınca hiç mi hiç hoş durmuyordu... sanki milli takım tur atlamıs gibi bi konvoy olmstu... üzüldüm bu manzaraya.
Aynen çok saçma sapan bişi yaptılar şehitliğe gidene kadar iyiydi. Sonrasında herkes şekil yapmaya çıkmış gibiydi ordan zaten tünel'den kaçtım ben... Eğlenmeye çıkmış gibiydiler abi, gazlayanlar yok el frenleri yok vs. saçma sapan görüntülerdi. Şehitlikten sonra inan pişman oldum devam ettiğime...
bu işlerin içinde arabaları takip eden birisi olarak bende çok üzüldüm o duruma tünele geçtiğinizde bidaha tur atarsınz diye kamera açıp bekledm ama tünele geçmişsnz... ve bu şehit konvoyu bi parti ilemi düzenlendi? bir partinin işaretleri ve bayrakları vardı.. bazı araçlarda. şehitleri bile parti sahibi yapmışız nasıl iştir çözemedm... benim bildiğim şehidin tek bayrağı vardır oda ayyıldızlı , kırmızı beyaz türk bayrağımız. bu konda herkesin hassas olmasını kimseye hiç bi partiye izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Parti mi bilmiyorum. Benim amacım şehitlerimiz için görevlerimizden birini yerine getirmekti ama herkes bi hava atma sevdasında çıkmış. En başında şehitlikte ayrılmadığıma pişman oldum denebilir. Utandım valla yalan yok... Nişantaşı, etiler tarafına gitme amacını da hiç anlayamadım zaten... Dedim herhalde askeriye dolmabahçe tarafına gidecekler, sonra baktım saçma sapan yerlere çıktık.
Herkes ordan taksim tarafına çıktı sanırım tekrardan bilmiyorum ben şehitlikten sonra herhalde dolmabahce tarafına falan geçilir sandım o yola gidilince bi baktım nişantaşı, etiler serseri mayın gibi geziyoruz ordan ben soldan tünele kaçtım dolmabahce tarafından onlar sağdan gittiler sanırım akaretlerden taksime çıkıcaklardı. Hoş görüntüler değildi hiç...