Kuralına nizamına uygun yapıldıktan sonra neden güvenilmesin işi bilen kişi için bunlar basit şeyler :)
Printable View
Kuralına nizamına uygun yapıldıktan sonra neden güvenilmesin işi bilen kişi için bunlar basit şeyler :)
gerçekten gü<el iş çıkarmış kaportacı.
guncel kullanım için biraz agrasif mak,ne :)
Yeniden doğmak bu olsa gerek , bugün antrenmanda gördüm çok iyi gidiyo araç maşallah .
Aracın sahibi neşat abi çok mutevazi bir insan ona kalsa bu araç hiç bu güçlere çıkmazdı Allah onun gönlüne göre versin :)
Mustafa daha fazla basınç açacakmısınız ?
Antremanda gördüm bugün masallahi vardı resmen bastan yaratılmış
Johnny Lesh masallah :)
Bugun drift academyde ufak bi şov yapdı zaten alet çok güzeldi sesi olsun gidişi olsun
Nedir hocam bunun kuralı nizamı. Kaportacı değilim ben ondan soruyorum yanlış anlama. Bagaj çerçevesi. Arka çamurluk. Hatta 6 direk kesilip komple tavan koymak felan hadi neysede sağ ön şase kule ile beraber ciddi bir kendine güven lazım. Araçta ciddi hızlı bir araç.
Zannetmiyorum ama , eğer bu birleştirme işleminden dolayı bir sıkıntı çıkarsa bir den olmaz , yavaş yavaş çatlama patlama olur.300km ile giderken ikiye ayrılmaz araba.
Tabii şöyle birde konu var , mutlaka standart rijitliğinden birşeyler kaybetmiştir bu şekilde araba.Ama daha önceki paslı haline göre çok daha rijit olduğunu kullanırken bile hissediyorsun.Eski hali o kadar kötüydü. :)
araç başdan yaratılms burdaki konuyu görmemiştim barışlada araç ne kadar düzgün duruyor amcadan alınmıs drifte getirilmiş gibi demiştik :)
dünki performansı cok cok iyidi.
bol alevli dumanlıydı dün leş25 :) GoPro videoları ve mertin ortalığı aleve verdiği anın fotosunu bekliyorum :)
bu arada muhtemelen kuleler ve gövdedeki kaynaklar güçlendirilmiştir zaten o yüzden bi sıkıntı olmaz
lan ındırın o jdm works tabelasını... bemewe arabası works olsun...:)
Sticker değilde arma yaptırıycaz bro.
İşinin ehliysen daha öncede bolca tecrüben varsa ölçüyü kaçırmadıktan sonra ki işinin ehli bir usta bu tür işleri kitab gibi yazar hiç bir sorun olmaz neden olsun.Benimde iyi bir kaportacı arkadaşım var öyle ince ayarlamaları hesap kitapları var ki hayret ediyor insan.Sen ben konuya fransız kaldığımız için bizim için anlamak biraz zor oluyor.Gözümüze çok aykırı uç bir şey olarak görünüyor :)
Dün birtek Sıfırdan boyandığını duydum arabanında EGE' de büyük masraf var demişti bende düşünüyodum Boya için o büyük masraf nasıl olur diye ama bu fotografları görünce şimdi anladım o büyük masrafı :) Dün video halindeyken yanlışlıkla bizimde kameramıza takılmış Leş25' in KocaAlev' i :) Maşallah Maşallah.. :cool:
Sen RB yi bu yuzuden mi satıosun :D
emeklere maşallah cok iyi olmus araç keyifle kullanmak nasip olsun