maşallah:)
Printable View
maşallah:)
oy oy oy maşallah süper
:D:D ALLAH utandırmasın bro. masallah.....
şiiii acil yeni fotoları koyunnnn :D Maşallahhhhhhh Allah Kazasız belasız Nazarısz kullanmak nasip etsin bRoLar :icon_tup:
Yılan yılan , hadi hayırlı ugurlu olsun :)
masallah masallah.fena bısı oldu olcak az kalmıs gıbı ... herhalde en cok ugrastıran kısmı motoru yerlestırmek olmustur motor kulakları falan??? yoksa elektrık tesısatımı?? :)
hayırlı olsun allah utandırmasın tr de ilk.
yok yaw bısı ugrastırmıo. bugun sabah yukledım arabayı. aksama kadar bıtırdık. yarın sanzuman ı halledıcez. parcaları hazır aldıgım ıcın puzzle gıbı. cok duzenlı bır sekılde ılerlıyoruz.
ehehe lan daha gecen gun araba dukkandaydı masallah ya cok hızlı hareket edıyo :)
ahh ahhh yunusu darısı başına diyelim seni heyecanLa beklıoz 16 aydır yap artık bişeyler:=)
Maşallah ne zıplar bu be :D
masallah :)
mašallah.... :)
araba yapım aşamasında bile bu kadar hızlı ilerlerken yolda ne kadar hızlı ilerliyecek gerçekten merak etmeye başladım . Maşşallah ....
Arkalar Speedline yada RPF1 Önler Ava RS sanırım. :)
Gene oluyor bişiler hadi hayırlısı :)
Hadi Bismillah hayırlısı olsun Kardeşlerim.
acilen diğer fotolarıda bekliyoruz :)
tekrar kazasız belasız
adnan abinin bakışlar bana....:D :D masaallah kardeşlerime..allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın.......masaallah.........
kamera bak maslağınn drag tayfası cekicisi:)
Allah nazarlardan saklasın, Insallah ıstedıgınız gıbı sonuc alırsınız, cok basarılı bır proje bastan berı takıp ettım,gercekten yurek ısteyen bır olay,ınsallah sorunsuzz gazlarsınız,allah kaza bela vermesın ...Açıkcası soylemek gerekırse projeyı takıp edınce cok gaza geldım... Hadı bol şans...Kolaygelsınn
kardeşim DR. sun anladıkta jinekolog musun? uahuahua
http://img520.imageshack.us/img520/6025/kswap005ut8.jpg
bu da NARKOZ Himmi :)
http://img242.imageshack.us/img242/6352/kswap006rx7.jpg
hadi özgun suratı yumusak hatlara sahipte hilmi bune olm aLLah belanı versin pot akşam karanLığında gebe kadın senı görse düşük yapar kuran carpsın ahuahuhauhauauha
;) Ulan aha buraya yazıyorum bu resimleri Tshirt Yaptırıp ilk draglarda giymezsem :) : )
gözlük 10 numara...:D :hahaha:
töbe estagfurullah böle bişi olmuş
Sezai akıllı ol. Bu aralar arabanın verdiği gazı burda yayma etrafa. Gebertirim.
ahuauhahua gözlük sponsor by Kagan okcuoğlu hahahah
ahuaaahuuhha gay spec
narkoz hilmi.....:D :D :D
Hani sigarayı bırakmıştınız :D