JDM K20 ile USDM K20 yi karıstırmayalım. type r a bınıosanız bıraz bılgınız vardır sanırım.
Printable View
JDM K20 ile USDM K20 yi karıstırmayalım. type r a bınıosanız bıraz bılgınız vardır sanırım.
benım kı jdm k20 ıntegra type r motoru.
ıtegra type r motoru alırsan dıreksıyonda problem olmaz. cunku ıntegra type r lar hıdrolık dıreksıyon.
usdm ve TR dekı type r lar elektrıklı dıreksıyon. bunları hıdrolıge cevırmek ıcın steerıng power conversatıon satılıo hybrıd de.
kanka ben bu k20a2 yi bi kıbrısda görmüştüm bide yunusda yunusda bi emmemanifoldu var ama aklın durur aynı jacksan racing kocaman bişey paneli ileri almişlar sıhsın die hele bi headers vardı todanın inananamazsın öle söliyim sana.adam 1 de 100 öle bi sanzıman var bu işlerin öncüsü yunusmuş haberımız yok:)
Jdm K20 Ile Usdm K20 Arasında Güç Farkı Var Mı Pekı
orjınaldan 20 hp net.
Bu 20 Hpyi Nerden Kaznıyı Egsantik Piston Flnmı Yoksa Elektronikmi??
piston sıksıtırma-egzntrık-gaz kelebegı-kısa sanzuman-kılıtlı dıfransıyel-hıdrolık dıreksıyon-headers-
şimcikkk dıyosunuz kii jdm k20 typer k 20 den 20 beygir fazla pıston egzantırıkle oldumu sımdı 220 beygir ee benım arabamda 200 beygır bende 20 beygir olduk 220 beygir :D :) herşey eşit şimcik...!
300 hp olurmu senin K20 in en son yapılan işlemlerle?
yunusun ki en son dynomixde 331 hp vermişti yanlış hatırlamıosam 13 bın rpm redlıne de..
Hayırlı, uğurlu olsun miniklerim... Maşallah...
maşallah, Allah kaza bela vermesın, yakında yeşil dev sınemalarda:)
bence o arabanın lakabı HULK kocaman arkasına yazmak lazımmm:Ddevyerasaaaa
meseLa yunusun arabada kırmızıya oda k20a2 onada kırmızı başLıkLı kız mı dicez:)
xd xd koptum sulhi abi
çok hoşuna gidiosa sen öylede gerçi bnmde hoşuma gitti kırmızı başlıklı l-kızZZZ yakıştı:D
ben yunus kankacımı sevıyom ya:)
Motor gelmis hayirli olsun.
Isallah en kisa zamanda bitirirsiniz en temizinden swabinizi.
Hayırlı olsun.Allah Nazardan saklasın
MİNİKS demek türkiyede tek demek MİNİKS demek yenilik demek bilgi demek MİNİKS demek herşey demek onlar taklit yapmaz emek verir karşılığını alır hiç bir zamanda ön camdan değil dikizden bakarlar hayata kardeşim ikinizide tebrik ediyorum ALLAH kazasız belasız NAZARsız binmeyi nasip etsin inşallah
ŞÜPHESİZKİ KİBİR EN SEVDİĞİM GÜNAHLARDANDIR...
eywallah yeşilim
kazasız belasız...abi şanzuman olarak ne kullanıcan?
masallah masallah kazasız belasızz
değişim yaparsınız sandım ondan sordum...
kankacım yunusdan aldiğim habere göre onda 7 ileri 2 geri dogbax varmiş hatta 1 ve 2 sarmasın die takvıye ile kalkıp sarmadan 0 dan 100 3 sanıyede cıkıomus..debriyaj olarak da teenplate kuLLanıomus 1 de debriyaj kullanp 7 kadar sadece vites kolunu iterek hızlanıomus nokta.
hayırlı olsun allah utandırmasın
hadi bakalım allah utandırmasın
Hayırlı olsun :)
http://img367.imageshack.us/img367/3504/kswap066qn4.jpg
çıtır
diğer resimler Oz` da :)
Off off offf maşallah kurbağaya ;) İşi bitince farlarıda bir kararır artık :)
kalp nakli gerçekleşmiş:)