2013 sadece Usa de 2013 olarak geciyor,aslinda 2012 mk3 o araclar.
Kasimda cikti mk3 ler...
Printable View
2013 sadece Usa de 2013 olarak geciyor,aslinda 2012 mk3 o araclar.
Kasimda cikti mk3 ler...
Bu sefer tatil odullu yazilar:)
Merhaba Murat Bey,
Gerçi size PM attım ama aşağıdaki linkde 2013 modelin ilk kez test edildiğini bahsedince piyasaya çıkmamış bir araç diye düşündüm.
2013 Nissan GT-R: First Drive
Size projenizde başarılar dilerim. Müsait bir zamanda sizi işyerinizde ziyaret eder ve aracınızı da yakından görmeyi arzularım.
Pm dede yazdim,1 ocaktan itibaten Us de model yili takip eden midel yili ismini alir.
Yani Mk3...
İlk kez test edilmesi,onlara mahsus,bu arac Araliktan itibaren tum degiler test edildi. Hatta pistlerdeki resmi turlari Kasim ayinda geldi.
Herzaman beklerim,maslaga genelde ugramaya calisiyorum...
maşallah sorunsuz sıkıntısız gazlanır inşallah :)
kimse sormamış ama merak ettim gtr lerin standart şekilde yakıt tüketimi nedir..1 depoyla gidilen yol ortalama ?
Buara gazi oksuyorum,boost yapmiyorum pek ve 6 deviri gecmiyorum,4 gun ortalamam 10,7 litre!!!
Aynen oyle,bugun baktım ortalamaya.Benzın az aldıgım ıcın,ortalamaya bakayım dedım,sasırdım!!
Umarım yarn ılk surelerımı acıklıyabılırım...
Aslında tuketım ıcın kassam 10LT nın altına ınerdım cok yavaslamadan,4 gunde kendılıgınden olan bır seydı bu,yanı ugrasmadım 1km bıle... ;)
şaka gibi benim getzle aynı yakıyor :D
Benim tahminim 100-200 700 hp seklinde 5.5 ile 6 saniye arasi cikarir :)
Not: Arkadasim 20 litrelerden assagiya indiremiyorum demisti basinca dogal olarak iyi yakiyor demek :)
700HP de o surelrın altına ıner,cunku benım 640HP lık 997TT ile 5,8 sec cevırıyordum,hatta defalarca denedıgımde sure dusmuyordu.
Bunda sanzıman hızı ve %10 guc var. Sanırım 700 lerde 5,2 sec cıkar dıye dusunuyorum.
Insallah yanılmam...
o tüketim neymiş öyle yaw :) biz arclarımızda 7000/7200 döndüğümüz zaman 14-15 lt yakıyoruz 2.0 hacim ile :) maşallah