Daha ilk turda,lastiklerim sogukken 50 ye dustum ;) rekoru aldim....
Ancak 2. Turda avans vurdu ve yavaslamak zorunda kaldim :(
Dahada hizlanicakken olmadi...
20-22 derece havada,temiz asfaltta 49 yaparim diye dusunuyorum....
Printable View
Daha ilk turda,lastiklerim sogukken 50 ye dustum ;) rekoru aldim....
Ancak 2. Turda avans vurdu ve yavaslamak zorunda kaldim :(
Dahada hizlanicakken olmadi...
20-22 derece havada,temiz asfaltta 49 yaparim diye dusunuyorum....
bu tarz konularda fazla yazı yazmayı sevmem :) öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız ve yeni setup. Üzerinde R888 ler mi var şuanda? 640 civarlarında sanırım araç. Bu güç problem oluşturuyor mu körfezde? eski 997 tt ile piste çıkmış mıydınız? çıktıysanız iki aracı karşılaştırabilir misiniz?
Video malesef cekemedim,ksmerayi acmayi unutmusum :(
Foto ve video Ceken coktu,koyarlar umarim...
Malesef pist set up ini test etme sansi bulamadim :( daha 2. Turda avans vurdu,surelerim 53-54 lere firladi. 2. Seansda daha ilk metrelerde avans vurmaya basladi ve pist gunu bitti benim icin malesef. Daha lastigim usinmadan ilk turda 50 yi yapmam ayrica Gtr ile "ilk" defa piste ciktigimida dusunursek,set up oturdugunda ve Gtr in cizgisiyle uyusdugumda 50 nin altina inerim diye dusunuyorum,bakalim...
997tt mk1 degilde,mk2 ile kiyaslarsak porsche daha homojen gidiyor,Gtr daha agresif kullanim istiyor,bieaz kayarak girmek ve apexlerde daha erken gaza orturma istiyor. Lift off u hic sevmiyor,onden cekis gibi arkayi birakiyor...
Frenler iyi fakat sert frende dozaji iyi hissetmek gerekiyor,yoksa basinc fazla saniyorsun ama daha yer oluyor...
On notlarim bunlar,ayrinti istenirse yazarim.
Sadece Gtr i denedim cunku sadece Gtr sahibiyim ;)
Saka bir yana aracini kullanmami isteyen arkadaslarim oldu ama hem cok yorgundum hemde konsantrasyonum Gtr dan kopsun istemedim. Gerci avans izin vermedi ama hic alismadsn ve lastik isitmadan cikan sure,beni memnun etti. Allaha sukur...
Buarada beni kirmayip 5 dak Korfeze ugrayan Baser kardesime ve Hilmiye tesekkurler....
Project car kurallarina uygun yazisalim beyler sohbete cevirdiniz konuyu sabah aksam konu temizlemek zorundamiyiz ? Ceza puani vermeyince anlasilmiyormu acaba :soru:
Tesekkur butonu kullanmak yerine boş yazi yazan arkadaslar birazdan etkilerini gorebilirler ...
Ceza konusunda tecrubeli oldum ;) daha teknik olursa iyi olur...
Avans sorunum olmasa,0,6 sec indirirdim...
Artik bugrayi bekliyorum ;)
Pist gunu konusu acilur,oradan yazilir.
Gtr ve projeyle ile ilgili olanlar buraya ;)
http://img94.imageshack.us/img94/8281/img0633xl.th.jpg
600ps lik ayarda ilk deneme ;)
Abi 50 saniye kabul gormemismi nedir mevzu 52.8 yazmislar senin surene
Nerde okudun ki? Ben direk siteden kopyaladim,ilk 3;
1- Murat Engin: 50.877
2- Onur Tavşancıl: 52.400
3- Ozan Okçuoğlu: 52.960
Sohbette bir konu var orda okudum abi
2. seansın ılk turunda yapmısım o dereceyı ve baskada turum yok,***** avans vurdu.Pompa kıtlenmıs,degıstım sımdı,aksam test edıcem yer uygun olursa.
Official olarak ılk 3 yazdıgım gıbı.
En yakın pıst gununde tekrar denıyecegım.(997TT)
Bir GTR i izliyemedik ama ona yanarim
Insallah ilk pist organizasyonunda tekrar gelicem seni seyretmeye bu sefer daha uzun sohbet ederiz
Sana testlerde basarilar
Sagol kardesim,iyi dilek her zaman ise yariyor,ozellikle boyle zamanlarda...
Mutlaka gel,keyif yapariz hatta zamana karsida yarisalim
Bugun on test yaptim,sikinti yok. Kurudugunda hizlanma testinide yapicam...
1 kerede su Amerikan parcalardan sorun yasamayim kardesim :(
Pompa 1 gun dayandi sadece...
Abi inanirmisin biz zamaninda hks nin pompa kitini getirtmistik
Yaptigim testlerde oem pompalar hks lerden kuvvetli cikmisti bizde oemler ile devam etmistik
Ama katkili yakitlar yapicaksin onlara dayanikli pompa secmelisin abi
Ayrica yakit hortumlarinada siklikla kontrol sart
Boyle tatli aksilikler tuzu biberi keyifi bu isin onlarda olmaz ise sokme takma ugrasma olmaz ise nasil keyif alicaz bu islerden oyle degilmi :)
E dogru,oda var ama pistten sinra yapsaydi koymazdi...
Aslibda bu tip tecrubeler mekanigi daha iyi tanimana yarar sagliyor. Altindaki makina sana kurs veriyor...
Bu pompa daha kuvvetli ama katkilar,ozellikle solvent bazlilar sikinti...
Yarin yer kurursa,bu ayarda test yapicam insallah...
Bu aksam yenı pompayı test edıcem...
Bakalım fark var mı....
yeni pompa aynı marka mı yine değişiklik var mı?
Farklı bır marka ve farklı bır basınc...