Bu aralar sure ve vıdeoları yuklerım...
Bıraz senlensın ortalık ;)
Gercı yukledıgım vıdeolar sılınıyor bazen sorgusuz sualsız :(
Printable View
Bu aralar sure ve vıdeoları yuklerım...
Bıraz senlensın ortalık ;)
Gercı yukledıgım vıdeolar sılınıyor bazen sorgusuz sualsız :(
Bugun Caglar brocanimla guzel sureler cikardik...
Hava 20 derece civarindaydi...
Stok motor-stok debriyaj ve Gercek pompa benziniyle 100-200 km 4,9 sec cikardim!!!
Hic yakit katkisi yada Race gas yok. Ayrica 20 psi dayim. Daha yukarisi mumkun ama debriyaj yetmiyor :( debriyaj upgrade di ile sure daha asagi inicek,hatta Race gas ve 23-24 psi ile 4,5 sec in asagisi cok rahat cikicak gorunuyor...
Yaparmiyim? Suan icin hayir. Gayet hizli ve keyifli makine oldu.
Turkiye gelisi-Gumrukten cikisi ve set up lari bana sabri tekrar ogretti ;)
2008 de birakmistim 997tt o doneme gore cok hizlandirdiktan sonra,2012 de tekrar dondum,heralde 2015 e kadar yine kis uykusuna yatabilirim ;)
Tesekkur ederim kardesim,Avrupa versiyonu MK 3 u Dunyada ilk defa bu guce cikaran biz olduk!
Ayrica stok motorla 4,9 sec sanirim Dunya siralamadinda iyi bir yerde Stok Motorda?
Bu gece uzunnn uyku cekebilirim...
Artik 15 Nisanda hedef 50,5 sec in alti Korfezde...
Tebrikler..
Son 2 organizasyonda sizi pistte izledik, gerçekten çok güzel dönüyorsunuz. Allah kaza bela vermesin, nazarlardan uzak tutsun.
Çoğu postunuzda güzel çevrenizin, kuvvetli otomobillerinizin olduğundan bahsediyorsunuz. Yani direk bahsetmiyorsunuz da, dolaylı yoldan oraya çıkıyor :)
100-200 4.9
Körfez 50.5~50.9
0-400 ???
Umarım bu sezon ki DRAG takviminin bir çok ayağında sizi ve ekibinizi de görebiliriz. Hazır gtr'da formunu yakalamışken bakalım 0-400'de durum ne olacak. Güzel rakipler de çıkar karşınıza.
başarılarınızın devamını dilerim :)
Bu da videosu ;)
Fastest R35 GT-R on stock engine - YouTube
stock motor için
çok fazla mşllh.
Herhangi bir katki kullanmadan 4,8 e indirecegim umarim ;)
Hatta debriyaji degisip,2 psi basincla 4,6 bile cikartabilirim ;)
debriyaj uprade ve 28 psı bencede baya indirir..
28 in stresine motor dayanmaz,hedef 24 ama bu yakitla cok zor.
Suan 20,22psi ye getirip,debriyaj upgrade ve yaris koltuklarimla 4,8 in altina inerim. Kilom 1730 :(
Buarada yol dalgali oldugu icin iyice ice yanasiyorum...
merakla bekliyoruz. haftaya körfezde ızlıyor olacağız sızı.. lakın bırde su korfezdekı zaman olcme sorununu halletseler super olacak. ara derecelerı gormek lazım. her seans sonunda derecelerı gosterseler oda olur
gercekden çok iyi maşallah.
Tesekkurler ;)
Masallah abi super sureler
Tebrik ederim
Top speed denicek vakit olmadi ki...
Ama mutlaka denemek istiyorum,iyi olur gercekten.
Maşallah beğeniyle takip ediyorum..
Arabanın Maşallahı var. Allah kazalardan belalardan ve sıkıntılardan uzak tutsun :) güzel dereceler çıkarman dileğiyle ;)
Maşallah diyelim Allah kaza bela vermesin:)
Sagolun arkadaslar,eksik olmayin...